banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2010, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Umro legendarni glumac Dennis Hopper
AMERIČKI glumac Dennis Hopper umro je danas, u 74. godini, od raka prostate. Kako javljaju američki mediji, Hopper je umro u svom domu u Kaliforniji, okružen obitelji i najbližim prijateljima. Poznatom glumcu, rak prostate dijagnosticiran je u rujnu prošle godine te se ubrzo proširio na kosti zbog čega je njegova smrt bila samo pitanje vremena.

Posljednji put, Hopper se u javnosti pojavio sredinom ožujka kadaje prisustvovao svečanosti na holivudskoj Walk of Fame, gdje je dobio svoju zvijezdu. Nasmiješeni je glumac bio odlično raspoložen i šalio se na svoj račun pričajući o ozljedama koje je zadobio prilikom nedavnog pada, zbog čega je nosio zavoje na glavi i desnoj ruci. "Učinilo mi se da čujem poznati glas kako me zove pa sam se u hodu okrenuo, ali nisam vidio mali rub na putu i pao sam jer nemam mišića", rekao je novinarima.

Zločesti holivudski dečko

Dennis Hopper rođen je u Dodge City u Kansasu 17. svibnja 1936. Ženio se pet puta. U braku je bio s glumicom Brooke Hayward, glumicom i pjevačicom Michelle Phillips, Dariom Halprin, Katherine LaNasa i Victoriom Duffy. Iz brakova ima tri kćeri Marin, Ruthannu i Galen, sina Henryja i dvoje unučadi.

Bio na glasu i kao tvrdoglav i svojeglav glumac. Nazivali su ga "zločestim holivudskim dečkom", sklonom ovisnostima o alkoholu i drogama, a što se naročito intenziviralo 70-ih godina. "Mislio sam da ću umrijeti prije 30. godine. Zaprepastio sam se kad sam napunio 40., a 50 bi bilo pravo čudo. Možda doživim i do 70 godina", kazao je 1986. za časopis Times.

Razvod na samrti

Posljednjih mjeseci, Dennis Hopper je osim bolešću, punio medijske stupce gorkim razvodom s Victorijom Hopper kojoj je zahtjev za razvod uputio nakon što je saznao za opaku bolest. Kao razloge za podnošenje zahtjeva za razvod, Hopper je naveo nepomirljive razlike, istaknuo da će supruzi plaćati uzdržavanja te zatražio zajedničko skrbništvo nad šestogodišnjom kćerkom Galen.

Nedugo zatim, bijesna supruga uputila je službenu izjavu sudu u kojoj je pisalo da je glumac pod utjecajem ostalih članova obitelji koji žele razoriti njihov brak, te da on sam nije želio razvod. Također, unatoč njegovoj bolesti, nije se libila iznijeti prljave detalje o glumcu. Opisala je gdje je sve u kući nalazila nabijene pištolje i puške te ga optužila da redovito puši travu, i to pred njihovom kćerkom za koju je zatražila puno skrbništvu.

Hopper je dva put bio nominiran za Oscara

Svoju dugogodišnju i uspješnu glumačku karijeru, Dennis Hopper, započeo je 1955. godine, kao 19-godišnjak, u filmu "Buntovnik bez razloga" u kojemu je zaigrao uz bok Jamesa Deana, svog bliskog prijatelja. S Deanom je igrao i u filmu "Div". Njegova slava dosegla je vrhunac 1969. godine nakon što je režirao i zaigrao u filmu "Goli u sedlu" ("Easy Rider"). Radi se o kultniom filmu ceste, a Hopper je u njemu, uz Petera Fondu tumačio glavnu ulogu i zajedno s njim napisao i scenarij.

Tijekom karijere, Hopper je dva put bio nominiran za Oscara, za scenarij "Easy Ridera" te glavnu mušku ulogu u filmu "Hoosiers". Nezaboravne uloge ostvario je u filmovima: "Apokalipsa danas", "Plavi baršun", "Štemer", "Ostermanov vikend", "Brzina", te mnogim drugima. Njegova profesionalna karijera trajala je više od pet desetljeća.

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Vader je napisao:
Umro legendarni glumac Dennis Hopper

RIP stari.

--------------------------------------------------------------------------------------

Guillermo Del Toro neće režirati Hobbita!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Jean-Luc Picard postao vitez
Kako je tijekom novogodišnje kraljevske večere i najavljeno, kapetan svemirskog broda Enterprise jučer je dobio jedan čin više.

Glumca Sir Patrica Stewarta u srijedu je kraljica Elizabeta II proglasila vitezom na ceremoniji u Buckinghamskoj palači u Londonu.

Iako je obožavateljima najpoznatiji po ulozi kapetana Picarda u 'Zvjezdanim stazama', Steart je priznati kazališni glumac, šekspirijanac, koji je za ulogu u 'Macbethu' bio nominiran i za prestižnu nagradu Tony.

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/jean ... vitez.html

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Bravo, Žan-Luče Pikarde! Zaslužio si to, koliko si samo puta spasio svijet i poderao onaj nadmeni entitet Q...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Daljac je napisao:
Bravo, Žan-Luče Pikarde! Zaslužio si to, koliko si samo puta spasio svijet i poderao onaj nadmeni entitet Q...

I koliko li si samo puta obljubio vanzemaljske milfare :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Scorsese se moze vracati zanru kojem hoce...dzaba kad ne zna napraviti dobar film.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 06:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
Kako je tijekom novogodišnje kraljevske večere i najavljeno, kapetan svemirskog broda Enterprise jučer je dobio jedan čin više.

Glumca Sir Patrica Stewarta u srijedu je kraljica Elizabeta II proglasila vitezom na ceremoniji u Buckinghamskoj palači u Londonu.

Iako je obožavateljima najpoznatiji po ulozi kapetana Picarda u 'Zvjezdanim stazama', Steart je priznati kazališni glumac, šekspirijanac, koji je za ulogu u 'Macbethu' bio nominiran i za prestižnu nagradu Tony.

Obavezno pogledati "Zima jednog lava" sa Stewartom i Close...if you haven't already...

http://www.imdb.com/title/tt0319754/

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hollywood obradjuje Technotise
http://hollywood-spy.blogspot.com/2010/ ... otise.html

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Glumci traže da IMDB ukloni godine rođenja!
Godine starosti najobičniji su brojevi. Svuda, ali ne i u Hollywoodu.

Čini se da holivudskim agentima, glasnogovornicima i sindikalnim vođama popularna filmska web-stranica IMDB nije baš po volji. Najvećoj internetskoj filmskoj bazi podataka, naime, prigovara se što glumcima u profilu stoji i godina rođenja.

Sindikat scenarista trenutačno pokušava nagovoriti čelnike IMDB-a da uklone godine rođenja glumcima, tvrdeći da im to otežava dobivanje posla u holivudskim filmskim i televizijskim projektima.

Tim naporima se priključila i udruga koja okuplja televizijske glumce, tražeći da podatak o starosti glumaca na IMDB-u bude dostupan samo ako pojedini glumac to želi. Prema njihovom priopćenju, glumci koji nisu globalne filmske zvijezde gube poslove zbog mlađe konkurencije, u čemu podaci s IMDB-a uvelike doprinose.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koja glupost...
Kao da je tesko na drugi nacin saznati godinu rodjenja :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
dzabaleban je napisao:
Vader je napisao:

Obavezno pogledati "Zima jednog lava" sa Stewartom i Close...if you haven't already...

http://www.imdb.com/title/tt0319754/

ako je iko zasluzio titulu on je:)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
novi spiderman

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Štedljivi Hollywood već deset godina čita isti primjerak novina!
Nije šala! Američka televizijska i filmska produkcija ima samo jedne univerzalne novine koje se koriste u na setovima. Vrijedni anonimac se potrudio napraviti preko dvadeset screenshotova kako bi dokazao da isti primjerak novina kruži od Jerryja Seinfelda do Ala Bundyja. Uvjerite se na vlastite oči. Štednja je očigledno prvi korak do bogatstva. Valjda Hollywood to najbolje zna.

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/sted ... ovina.html

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2010, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Vader je napisao:
Štedljivi Hollywood već deset godina čita isti primjerak novina!
Nije šala! Američka televizijska i filmska produkcija ima samo jedne univerzalne novine koje se koriste u na setovima. Vrijedni anonimac se potrudio napraviti preko dvadeset screenshotova kako bi dokazao da isti primjerak novina kruži od Jerryja Seinfelda do Ala Bundyja. Uvjerite se na vlastite oči. Štednja je očigledno prvi korak do bogatstva. Valjda Hollywood to najbolje zna.

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/sted ... ovina.html

Nevjerovatno :lol: To čak ni moja amaterska trupa ne radi :lol:

Jest da to i nisu prave novine nego posebno odštampan primjerak, ali malo smiješno ipak jeste. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam kako im ranije nije palo na pamet i najiskrenije sam se nadao da im nece ni pasti ali odluceno je, 'On the Road', najuticajnija knjiga Jack Kerouaca ce biti ekranizovana! :sad5:

beatnici su bili zanimljivi filmasima od Van Santa do Cronenberga ali ovo bas nisu trebali dirati!!! samog Kerouaca (Sal u knjizi) glumi Sam Riley (glumio Ian Curtisa u 'Control'). da stvar bude gora, jednu od glavnih uloga tumaci i tetka iz ovog emo Blade-a, Kristen Stewart! kada je bal....

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leonardo DiCaprio otkazao suradnju s Melom Gibsonom
Nakon što je nekoliko hollywoodskih producenata izjavilo da više nikada ne žele raditi s Melom Gibsonom, izopćenog glumca i redatelja odrekao se i njegov kolega Leonardo Di Caprio.

Zvijezda filma “Početak” trebao je glumiti u Gibsonovom filmskom spektaklu o vikinzima, no nakon što se Mel našao u centru skandala zbog nasilja u obitelji, Di Caprio se odlučio povući iz projekta. Izvor blizak glumcu potvrdio je da Leonardo ne želi imati ništa s čovjekom koji je nasilan prema ženama.

Zbog njegova povlačenja upitan je i početak snimanja filma koji je zakazan za jesen.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nakon što je zbog produkcijskih poteškoća odbio rediteljsku stolicu Hobbita (iako će ostati potpisan kao jedan od scenarista i producenata), sledeći projekat genijalnog Guillerma Del Tora biće dugoočekivana ekranizacija Lovecraftovog klasika 'In the Mountains of Madness'.
Film će biti megaprojekat studija Universal i biće snimljen u 3D-u (opa...), dok će jedan od producenata biti i James Cameron.

CAN'T HARDLY WAIT!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Vader je napisao:
Nakon što je nekoliko hollywoodskih producenata izjavilo da više nikada ne žele raditi s Melom Gibsonom, izopćenog glumca i redatelja odrekao se i njegov kolega Leonardo Di Caprio.

Zvijezda filma “Početak” trebao je glumiti u Gibsonovom filmskom spektaklu o vikinzima, no nakon što se Mel našao u centru skandala zbog nasilja u obitelji, Di Caprio se odlučio povući iz projekta. Izvor blizak glumcu potvrdio je da Leonardo ne želi imati ništa s čovjekom koji je nasilan prema ženama.

Zbog njegova povlačenja upitan je i početak snimanja filma koji je zakazan za jesen.

LICIMURI!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
[b]Izvor blizak glumcu potvrdio je da Leonardo ne želi imati ništa s čovjekom koji je nasilan prema ženama

mel se branio naglasivsi da je gospoja bila i vise nego voljna za taj akt, cak ju je i citirao: ''udri me mele, udri me kao da sam isus''

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Vader je napisao:

Samo me interesuje jel Leo tu trebao glumiti Vikinga il neku zenicu koju su oni silovali u svojim pohodima (sto mu dodje logicnije)?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]