banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 18:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: "Happy Life"
PostPoslato: 26 Sep 2007, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Maloprije sam dobio ovaj mail .. interesantno je ..

Citiraj:
One day I saw an old lady sitting on her front step, so I walked up to her and said, 'I couldn't help noticing how happy you look! What is your secret for such a long, happy life?' 'I smoke ten cigars a day,' she said. 'Before I go to bed, I smoke a nice big joint. Apart from that, I drink a whole bottle of Jack Daniels every week, and eat only junk food. On weekends I pop pills, and never do any exercise at all.' 'That is absolutely amazing!' I told her. Then I asked, 'How old are you?' 'Twenty-four,' she replied

Nije mi se dalo prevoditi .. 'ebiga :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Re: "Happy Life"
PostPoslato: 26 Sep 2007, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
V@nja je napisao:

Citiraj:
One day I saw an old lady sitting on her front step, so I walked up to her and said, 'I couldn't help noticing how happy you look! What is your secret for such a long, happy life?' 'I smoke ten cigars a day,' she said. 'Before I go to bed, I smoke a nice big joint. Apart from that, I drink a whole bottle of Jack Daniels every week, and eat only junk food. On weekends I pop pills, and never do any exercise at all.' 'That is absolutely amazing!' I told her. Then I asked, 'How old are you?' 'Twenty-four,' she replied

Jednog dana ugledah neku staricu kaku sjedi na stepeništu ispred ulaznih vrata, pa joj priđoh i rekoh "Nisam mogao, a da ne primjetim kako sretno izgledate! Koja je vaša tajna za tako dug i sretan život?" " Popušim deset cigara dnevno", reče ona. " Prije nego odem u krevet, popušim jedan lijepi veliki džoint. Pored toga, popijem cijelu bocu Džek Denijelsa svake sedmice, a jedem samo brzu hranu. Vikendom se drogiram tabletama, a nikad ne radim nikakve fizičke vježbe." " To je apsolutno zadivljujuće!", kazah joj. Onda sam je upitao "Koliko vam je godina?" "Dvadeset četiri", odgovori ona.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2007, 10:43 
V@nja je napisao:

Citiraj:

BAH....napatih se, a ova vec prevela!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ili ovo prebacuj na humor ili otključavaj temu Rakija lajfstajl! :naka:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hm ..

Cek da razmislim ..

Necu ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Život počinje u četrdesetima

Život danas uistinu počinje u četrdesetima, tvrde stručnjaci. Razlog tome je poboljšanje životnoga stila. Kriza srednje dobi stvar je prošlosti i to zahvaljujući napretku u zdravstvenoj skrbi, obrazovanju i životnim očekivanjima.

"Ako već postoji kriza srednje dobi, ona danas dolazi kasnije, krajem četredestih godina života", pojasnio je psiholog Carlo Strenger.

Budući da ljudi danas žive duže i ispunjenije, kriza srednje dobi se odgađa za kasnije. Prema riječima psihologa Strengera, koje prenosi tportal, u prvih tridesetak godina života ljudi otkriju što žele sa sobom, a nakon toga žive ispunjeniji život.

Većina ljudi se do kraja tridesetih vjenča, dobije djecu, kupi kuću i ostvari karijeru. Nakon što te izazove stave iza sebe, ljudi se mogu posvetiti uživanju u životu, ali i učenju iz vlastitih pogrešaka.

"Iako život i dalje donosi probleme, ljudi u četrdestima su pripremljeni za njih i puno se bolje nose s njima", zaključio je dr. Strenger.

Ne valja mu istrazivanje, ni pojasnjenje, niti zakljucak.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Cicak, tebi je bas dosadno, kada iskopavas ove stare teme :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danas procitao na portalu, a ne treba otvarati novu temu za svaku glupost i nadjem da je ovdje strpam. nije mi dosadno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
cicak je napisao:
danas procitao na portalu, a ne treba otvarati novu temu za svaku glupost i nadjem da je ovdje strpam. nije mi dosadno.

Jesi ti to već u četrdesetim pa uživaš?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
cicak je napisao:

Dobro, nemoj se odmah ljutiti. :wink:
Kriza srednjih godina?!
Ja to povezujem sa osjecanjem nezadovoljstva, covjek osjeca da se nije ostvario a godine prolaze, i opet svako drugacije izlazi iz iste...
Takodje mislim da je ne mozemo vezati za odredjene godine.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Znam vic na ovu temu, kad su trazili najstarijeg coveka na svetu!
:)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Citao sam jednom da je i Brad Pitt prolazio kroz tu krizu, ako on osjeca krizu sta je onda za nas pione reci? Nadam se samo da to nije neki hemijski proces u mozgu koji se odvija bez svjesnog upliva i da cu se moci obrušiti na njega u borbi jedan na jedan, sa barem 50% sanse da pobjedim. :naka: (vid ovaj isti ja :D)

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 22:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
HugoLina je napisao:

Ujutru seks,u podne seks i uvece seks....... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
_zoka je napisao:
HugoLina je napisao:

Ujutru seks,u podne seks i uvece seks....... :D

lol
Citiraj:
Jedna poznata svetska agencija tražila je najstarijeg čoveka na svetu. Tražeći tako i lutajući po svetu dođe na Kavkaz, naiđe na jednog starca i poče razgovor:
- Dobar dan.
- Dobar dan.
Mi smo iz te i te agencije i tražimo najstarijeg čoveka na svetu. Čime se Vi hranite pa ste dočekali tako duboku starost?
Ja deco ujutro mleko, u podne mleko i uveče mleko.
Koliko imate godina?
103.
Sve to lepo zapišu i nastave potragu.
Stignu u Švajcarsku i tamo naiđu na još starijeg čoveka i u razgovoru saznaju da čovek ima 121 godinu i da se hrani od jutra do večeri sirom. Sve to zapišu i nastave potragu.
Dođu do Srbije i tu ugledaju čoveka savijenog do zemlje, orobulog koji im je izgledao najstariji.
- Dobar dan.
- Dooobaaar daaan.
Mi smo iz te i te agencije i tražimo najstarijeg čoveka na svetu. Čime se Vi to hranite pa ste doživeli tako duboku starost?
Ja ujutu sex, upodne sex i uveče sex bar tri puta.
Pa koliko Vi to imate godina?
- Ja triiideeeset osam.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Putari spasili Stefani i njenog magarca

Sokolac - Na hodočasničkom putu od Pariza do Jerusalema dvadesetogodišnju Stefani Melar, koja se preko Evrope na Bliski istok zaputila na magarcu, na Romaniji je zaustavio sneg. Ruku prijateljstva i spasa pružili su joj radnici „Romanija-puteva”, koji su je u utorak naveče, zatekli na zavejanom planinskom prevoju, pored pretovarenog magarca. Putari su devojci obezbedili toplo prenoćište i hranu, a magarcu štalu.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
jadno magare :cry:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tinejdžer kažnjen čišćenjem školskih zahoda

Tinejdžer iz Bronxa zbog neposluha na nastavi dobio je vrlo nesvakidašnju kaznu. Morao je očistit sve školske zahode.

Njegova majka se sasvim složila sa takvom vrstom kazne kao i profesori u školi. Zbog nesvakidašnje kazne cijeli sučaj je pod istragom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]