banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 13 Jun 2010, 13:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Na eltin internet u Prijedoru nemam zamjerke, ali im je kablovska televizija skroz losa. Na OBN-u je losa slika, i na onim novim kanalima koji su uveli...A osim Discoverya, Elte tv...i jos par njih, sad je poceo da prekida i HRT 2, Nova TV...ono..svako malo pise no signal i pojave se kockice po ekranu. Nije mi jasno, da ne mogu napraviti da to funkcionise kako treba.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 13:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Bože, za šta ja dajem pare...

Slika

Slika je snimljena iz uhvaćenog transport streama, dakle onakva kakva je. Pa vi procjenite da li je ovo gledljivo... :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 14:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Da se jedna privatna firma ovako ponaša-neviđeno.Treba se te stoke rešiti!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kriva je drzava, sto nije regulisala, da u svakom biznisu koji podrazumijeva koncesiju od strane drzave (grada), moras preuzeti obaveze. Ovako, dobili su poziciju polu-monopola, a nisu preuzeli nikakve obaveze. Da jesu, druga bi to pjesma bila.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
drug je napisao:

Evo jedan simpatican sajt sada za svjetsko:
http://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/

odličan sajt, hvala na informaciji.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
pa slika je takva kakva je, sta ces kad jos nismo na digitalnoj TV pa da mozemo ocekivati nesto bolje, nadam se da ce uskoro i to biti pa necemo gledati ovako mutnu sliku.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 12:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
imam osjećaj da se ovdje malo brkaju kruške i jabuke, ljudi da li je iko od vas izašao iz je.ene bosne???
svugdje na svijetu se blokiraju TV kanali ukoliko neka druga kuća ima ekskluziv prava za neke prenose za odreenu regiju/zemlju. nemojte biti debili i provaljivati se, to je najnormalnija stvar.
ovo je tema za neki drugi topic,a ta tema je RTRS i njihovi fuc.ing sportski novinari.
pazite koji su oni spin uradili, kao smeta im onaj (inače i mene nervira) Marijan pa kao "na zahtjev gledalaca" evo vam prnjatović i ćorsović!!!
EJJJJ, kao tražili ste pa smo vam uslišili želju. Mislim dokle bre.
Niko da se uozbilji i napravi neku inicijativu, pa jbte nisu Prnja i Ćorsa svete krave da su nedodirljivi. Sami smo sebi krivi, da tu bagru skloni sa državne TV, oni momci sa ATV-a bi to daleko bolje radili, npr.
Problem je u tome što RTRS, BHT i FTV ubiru NAŠE PARE, plate LOŠE KOMENTATORE, kupe EKSKLUZIVNA AUTORSKA PARA (BACE BRDO I BRDO PARA, NAŠIH PARA) i onda zahtjevaju od RAK-a da se HRT I RTS ZAMRAČE. Zeke nas u zdrav mozak!!!
U tome je problem.
A Total ko Total, uvijek ide na lopovluk, vidjećemo hoće li danas zamračivati utakmice. Jbga, taj Elnet je seoska kablovska, divljaneri. Referenca Elti je Aneks, tj Netkom, a koliko sam informisan isto tretiraju zamračivanje sadržaja zbog SP-a.
Ali da me isfurava zamračivanje utakmica, ama ne da me nervira!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Šta da vam kažem... Ja još ni jednu tekmu nisam pogledao kompletnu. Sjednem 10 minuta i prebacim na nešto drugo.. Em ubiše one trube, em komentatori,...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
takodje dijelim misljenje, kad se spoje trube, zamraceni kanali, dosadne utakmice i jos ovi nasi komentatori ovo svjetsko mi sad izgleda al bas bezveze.

Da ne pricam o igri Srbije ipak je to druga tema. Sve u svemu mnogo se vise ocekivalo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Evo ljetnog pljuska ali evo i prekida Elte :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
...i sve je propalo niceg nema vise...

Kao letnje kise, u trenutku srusilo se sve
Kao letnje kise, iznenada i bez najave

eto predloga za himnu elte, mogu staviti i na reklamu kad se sledeci put budu hvalili... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 01:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
Пише сада на каналу на којем је РТС 1: "Позовите кориснички сервис како бисте се претплатили на овај канал" :-? Или су на његово мјесто покушали убацити други канал? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Slično je na Netkomu i identična poruka piše na B92, na Novoj TV leti DVD logo, HRT1 ne radi teletekst a HRT2 i RTS1 su od jutra do sutra uglavnom blokirana. Ja ne znam kada su te emisije koje blokiraju ali komotno mogu do kraja prvenstva izbaciti 2 kanala iz liste dostupnih....

Konkretno juče na "kanalizacijama" RTRS, BHT i FTV ništa što ima veze sa fudbalom a HRT2 i RTS1 blokirani...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mangia je napisao:
Slično je na Netkomu
...

Ја немам Нетком. Ја имам Елту кабел која се хвали како је највећи оператер у БиХ, како има 200.000 гледалаца... а деси се да у по бијела дана излете неки канали (и то када није невријеме вани) и ево почеле се јављати поруке да се требају "претплатити" на канале! Па они и ово понуде што имају изгледа не знају одржати :-?

П.С. Јуче сам мало гледао фудбал и примјетио сам да се слика на БХТ се малчице "дупла".
Да то нису увели "3D" пренос утакмица? Slika
Да тражим од Љевара једне "3D" цвике? Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Elta je najjača iz prekida :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 23:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2008, 08:06
Tupko je napisao:
mangia je napisao:
Slično je na Netkomu
...

Ја немам Нетком. Ја имам Елту кабел која се хвали како је највећи оператер у БиХ, како има 200.000 гледалаца... а деси се да у по бијела дана излете неки канали (и то када није невријеме вани) и ево почеле се јављати поруке да се требају "претплатити" на канале! Па они и ово понуде што имају изгледа не знају одржати :-?

П.С. Јуче сам мало гледао фудбал и примјетио сам да се слика на БХТ се малчице "дупла".

Što se tiče poruka za pretplatu, mislim da su to neke serije na B92 i još nekim kanalima za koje traže dodtanu doplatu ( tipa "Najbolje godine" koje je "cenzurisala" NOVA TV), a što se tiče duplanja slike - da nemaš slučajno samsung LCD iil plazmu?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 21:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Love is in the air je napisao:
Tupko je napisao:
mangia je napisao:
Slično je na Netkomu
...

Što se tiče poruka za pretplatu, mislim da su to neke serije na B92 i još nekim kanalima za koje traže dodtanu doplatu ( tipa "Najbolje godine" koje je "cenzurisala" NOVA TV), a što se tiče duplanja slike - da nemaš slučajno samsung LCD iil plazmu?

Није у питању Samsung LCD. Тако да сигурно није до ТВ-а :wink:
Слика БХТ-а је незадовољавајућа, тако да ми је чудно да кабловски оператер који се хвали са 200.000 гледалаца, не може обезбиједити квалитетну слику каналима које има у понуди.

А та порука са позивом на претплату на канал није се појавила на "Б92 и још неким каналима", већ на РТС1, примјетио сам док сам пребацивао канале и мислим да је у питању била емисија из продукције РТС-а у то вријеме, па се наставило неколико часова након тога (поново сам пребацио да видим да ли се вратио РТС)! Тако да сигурно није било ријечи о садржају за који је требала доплата (а зашто Елта кабел не доплати за садржај неких других ТВ станица? :wink: ).

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
<Enter_name> je napisao:
Bože, za šta ja dajem pare...

Onda za ovako nesto ne zalis...
Slika

link:
http://img697.imageshack.us/img697/382/6mbpstest.png

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 08:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2004, 10:56
Evo ja nisam otisao daleko od bosne, al mogu reci da i nije istina da se svugdje blokiraju programi. Naime, u EU postoji zakon, koji kaze da regije ne dijele iskljucivo po drzavnim granicama, vec dokle dopire signal odredjene TV s odasiljaca odakle ima pravo emitovanja. Dakle, ako mi ovdje mozemo FTA hvatati hrvatske programe, ne bi smjeli ih zacrnjivati ni na kablovskoj tv.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 08:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2008, 08:06
dejan je napisao:
Evo ja nisam otisao daleko od bosne, al mogu reci da i nije istina da se svugdje blokiraju programi. Naime, u EU postoji zakon, koji kaze da regije ne dijele iskljucivo po drzavnim granicama, vec dokle dopire signal odredjene TV s odasiljaca odakle ima pravo emitovanja. Dakle, ako mi ovdje mozemo FTA hvatati hrvatske programe, ne bi smjeli ih zacrnjivati ni na kablovskoj tv.

U svemu tome su kablovski operateri najmanje krivi. Ovo što si rekao vezano za zemaljski signal je tačno i prema mojim saznanjima, ali ajde ti to objasni onima koji mlate lovu na osnovu ovog prenosa?! Ne interesuje to njih druže... To je sve do države koja je dopustila da se takvo nešto dešava. Subjektivno gledajući, nemam ništa naročito protiv toga da se otkupljuju autrorska prava za prenos pojedinih događaja, ali da se uvede neka standardizacija koja mora da bude ispunjena da bi neka kuća mogla to da prenosi. Mislim, zašto ne gledati utakmicu na državnoj TV, ali daj nam barem približno dobar signal koji Hrvati daju,normalnog komentatora ( Milojko Pantić :D "Na terenu su dva Stankovica, Dejan Stankovic i Dejan Govedarica" ), i jbt kakav je to bezobrazluk biti vlasnik eksluzivnog prava na prenos utakmica SP koje se igra u Južnoj Africi a prenositi ga sa baščaršije ?!?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]