Iskreno ja a vjerujem i Elvis ne podržavamo pedere, mene lično zabole za njima...ne podržavam parade, nisam okrenut liberalnom Zapadu, zabole me za EU i NATO, nevladine organizacije i sl. ,ne smatram da zbog istih ili sličnih treba mjenjati zakone, ali ja lično velim da homoseksualizam nije poremećaj...jer ako to jeste šta onda nije...onda je religija takođe poremećaj, i nešto protiv prirode, ajmo onda sve vjernike lječiti, jer vjera je stanje uma koje je očigledno protiv prirode, i ono pokazuje svoje simptome...još ću se praviti pametan i reći da je to genetski poremećaj...kad me pitate kakav, ja vam neću reći direktan odgovor, već ću reći da ako nite u stanju da sami vidite, nema vam potrebe objašnjavati...
Opet možda griješim nemam ja sve silne doktorske diplome kao ostali posjetoci foruma...I nisam bibliju pročitao, a jednostavno moram, ona očigledno ima odgovore na sva pitanja....
Opet od ovih "prirodnjaka" Hristov je dao najbolji odgovor...
Hristov je napisao:
Sama cinjenica da muskarac osjeca seksualno uzbudjenje gledajuci drugog muskarca za mene nije prirodna. Sta psiholozi kazu po pitanju simptoma je za mene potpuno irelevantno.
Hristov ne voli pedere zato što on misli da nije prirodno, sam se ne razbacuje genetikom i sličnim stvarima, lik ima svoje mišljenje i to je ono što cjenim...Mrzi pedere zato što ih mrziš ne zato što ti neko drugi kaže, ne opravadavaj svoju mržnju medicinom vjerom ili slično, budi čovjek prije svega....