banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Homoseksualizam je u svakom pogledu poremećaj, jer da je to nešto prirodno muškarci bi rađali.
A da je genetski poremećaj to se ne da istraživati samo po sebi.
Kad sam već kod toga, sigurno nije baš ugodno saznati nešto prljavo za svoga bližnjeg, pa makar u kritičnom trenutku on to predstavljao kao nešto najprirodnije.

Kako god bilo ne želim u zlo zvano EU jer guzonje u foteljama nalažu gay parade radi ''opšteg dobra'' :x :angry4:

Ne kažem to da bi vrijeđao, već jednostavno jer to smatram neprihvatljivim. Homoseksualnost je bludničenje u pravom smislu riječi.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ajmo ovako...ako je homoseksualizam genetski poremećaj, čemu onda sve ovo...čemu napadati, prijetiti likovima... To bi bilo isto kao da napadate i mentalo zaostale,epileptičare i slične ljude zato što su takvi...nema smisla...takvi su kakvi su prohvatite ih
A ako nije genetski poremećaj, onda su normalni judi sa svojim stavovima i uvjerenjima ne diraj njih ne diraju oni tebe...ako ti smetaju izbjegavaj ih, ili ne gledaj u njihovom pravcu

Al opet nek mi neko objasni razlog zbog čega su oni bolesni...koji je to gen u čovjeku koji ga čini takvim...pa valjda se onda može i izlječiti...al opet meni sljepom i pored dokaza ne treba ništa navoditi...

A Halpert koji suštinu homoseksualizma vidi u seksu ljudi istog pola... jel tebi , kad si u vezi sa osobom suprotnog pola suština te veze u seksu ili u emocijama prema istoj...
A opet tu je i pitanje upražnjavanja oralnog i analnog seksa kod "normalnih" ljudi... da li je to prirodno? ako nije zašto se isti upražnjavaju...i ti su ljudi znači poremećeni, i to genetski...ili oni koji isti nisu upražnjavali a htjeli bi...jesu li oni poremećeni, ili na putu da budu poremećeni...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Prvo, nije toliko bitno je li genetski, ili nekakav drugaciji, bitno je da je poremecaj.

Ne napada ih niko zato sto imaju poremecaj, nego sto nece da se lijece.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Super, to je očigledno dokazani poremećaj...samo što ja ne znam ko je to ikad dokazao...
a kako ih lječiti...jel imaju neke tablete, ili ima neki kurs, ili ih se zaveže za stolicu i usmjeri ih se da gledaju TV sa anti-gay porukama...ili se to kao u onom manastiru narkomani, homoseksualizam može samo lopatom lječiti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kako se lijeci, to bi prepustio strucnjacima. Zdrav razum mi nalaze, da ako imas ponasanje devijantno po uzu i siru drustvenu zajednicu, to se mora u najmanju ruku kontrolisati.

Demokratija nije isto sto i anarhija.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzontra Volta je napisao:
A Halpert koji suštinu homoseksualizma vidi u seksu ljudi istog pola... jel tebi , kad si u vezi sa osobom suprotnog pola suština te veze u seksu ili u emocijama prema istoj...
A opet tu je i pitanje upražnjavanja oralnog i analnog seksa kod "normalnih" ljudi... da li je to prirodno? ako nije zašto se isti upražnjavaju...i ti su ljudi znači poremećeni, i to genetski...

Shvatio sam ja da nije potrebno previše filozofirati kada je u pitanju ova tema jer, realno, svi smo mi primitivni i ograničeni na preživljavanje.
Ja sam u vezi sa jednom potpuno prirodnom osobom - kad nju, kao damu, pitaju slušam li je ja, ona odgovori da je slušam koliko i ona mene, I TO JE SVE ŠTO SAM U ŽIVOTU TRAŽIO, sve ostalo je intima o kojoj se ne priča!

Čovjek je dobio ženu i žena njega, na njima je da se množe i žive čisto i pozitivno.

A što se homića tiče, kakva tu ljubav uopšte može postojati? Na šta ta zajednica uopšte i sliči? Oni svoj način života žele promovisati javnim paradama i feštama u barovima sa ružičastim neonima, što znači da je tu veća mogućnost za opačinu i boleštine!

I naravno, kada smo krenuli o ovome raspravljati, nemojte sada još više propadati i uništavati druge, puno čistije vidove ljubavi.
Postoji prava muška ljubav, tzv. ''Bromantizam''.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.gaycure.comlu.com/linkovi.htm

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
MuskoBre je napisao:
Kako se lijeci, to bi prepustio strucnjacima. Zdrav razum mi nalaze, da ako imas ponasanje devijantno po uzu i siru drustvenu zajednicu, to se mora u najmanju ruku kontrolisati.

Kad ih nazivas bolesnim onda se pozivas na sebe a kad te neko pita kako da se oni lijece onda to prepustas strucnjacima...

Pitanje je jednostavno, ako je homoseksualizam ocigledno, kako svi ovdje tvrde, neki poremecaj, bolest, greska, onda nam recite kako da se to izlijeci. Vidim svi su magistrirali postavljanje dijagnoze. Haj'te onda nas prosvijetlite kako se lijeci ta ocigledna bolest?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
MuskoBre je napisao:

Kad ih nazivas bolesnim onda se pozivas na sebe a kad te neko pita kako da se oni lijece onda to prepustas strucnjacima...

Pitanje je jednostavno, ako je homoseksualizam ocigledno, kako svi ovdje tvrde, neki poremecaj, bolest, greska, onda nam recite kako da se to izlijeci. Vidim svi su magistrirali postavljanje dijagnoze. Haj'te onda nas prosvijetlite kako se lijeci ta ocigledna bolest?

Imam za tebe 2 pitanja.

1) Da li je multiplaskleroza bolest?

2) Kako se lijeci?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
MuskoBre je napisao:
Imam za tebe 2 pitanja.

2) Kako se lijeci?

Ide musko nisko, pa i ispod pojasa =D>

Ja takodje smatram da je bolest. Ako bih predlozio svoje metode ljecenja, vi biste rekli da sam zatucani Balkanac :D
Al' men' ne smeta 8)
Spoiler:
Batina je iz raja izasla

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Imam za tebe 2 pitanja.

2) Kako se lijeci?

Ja se nisam igrao doktora. Nisam okolo pricao da je nesto bolest ili poremecaj.
Multipla skleroza...da, jeste bolest.
http://www.multipla-skleroza.com/page_4_1_0.asp
No kao sto rekoh, nisam doktor i nisam pisao okolo o necemu sto ne poznajem.
Ja sam tebe jednostavno pitao kako da izlijecimo tu bolestinu nazvanu homoseksualizam? I ne samo tebe vec i ostale koji to tvrde.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50

1) Bolest je
2) Probali su banom na 2 sedmice. Rezultate cemo vidjeti kad isteknu te 2 sedmice

:D

Ja recimo ne moram da znam dijagnozu pedofilije da bih je smatrao devijacijom. Pogotovo ne znam kako se lijeci.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 13 Jun 2010, 22:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Imam za tebe 2 pitanja.

2) Kako se lijeci?

Ja se nisam igrao doktora. Nisam okolo pricao da je nesto bolest ili poremecaj.
Multipla skleroza...da, jeste bolest.
http://www.multipla-skleroza.com/page_4_1_0.asp
No kao sto rekoh, nisam doktor i nisam pisao okolo o necemu sto ne poznajem.
Ja sam tebe jednostavno pitao kako da izlijecimo tu bolestinu nazvanu homoseksualizam? I ne samo tebe vec i ostale koji to tvrde.

Prvo kazes kako se ne igras doktora, i ne govoris sta je bolest, da bi u sledecoj recenici rekao kako je MS bolest.
Potpuno mi je sumanuto, da trazis da neko bude doktor, kako bi recenica "Parkins ili Alchajmer su bolest", bila legitimna.

Tvoj stav je dakle, da niko ne moze za nesto tvrditi da je bolest, ako i ne zna kako se ta bolest lijeci.

Analogija bi rekla, "Ne mozes tvrditi da je nesto jaje, ako nisi koka" .Veri najs. Indid.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Prvo kazes kako se ne igras doktora, i ne govoris sta je bolest, da bi u sledecoj recenici rekao kako je MS bolest.
Potpuno mi je sumanuto, da trazis da neko bude doktor, kako bi recenica "Parkins ili Alchajmer su bolest", bila legitimna.

Tvoj stav je dakle, da niko ne moze za nesto tvrditi da je bolest, ako i ne zna kako se ta bolest lijeci.

Analogija bi rekla, "Ne mozes tvrditi da je nesto jaje, ako nisi koka" .Veri najs. Indid.

Kakva igra rijecima. Svaka cast. Kakvo izvlacenje iz konteksta...odusevljen sam.
Ja kazem da ne mozes tvrdti da je nesto bolest ako nije dokazano da je bolest. Kakve veze ima to sto jos nisu poznati uslovi i uzroci multiple skleroze?? To je neki ocajni pokusaj da se ona poistovjeti sa homoseksualnoscu???
Multipla skleroza ima svoje simptome, ima donekle i lijecenje, i uzrokuje fizicke i psihicke promjene kod oboljelih.

Moj stav je dakle, da ako tvrdite da je nesto bolest (sto do sada nije dijagnostifikovano kao bolest), da to i obrazlozite.
Ili puno trazim?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Multipla skleroza ima svoje simptome, ima donekle i lijecenje, i uzrokuje fizicke i psihicke promjene kod oboljelih.

Pederluk ima simptome, uzrokuje i fizicke i psihicke promjene kod oboljelih.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

Stvarno, koje to?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:

Stvarno, koje to?

Ako ti ne znas, koji su simptomi pederluka, bojim se da ti 112 foruma nece pomoci.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Bilo je vec - po meni prilicno kvalitetne - diskusije na ovu temu, u kojoj sam i ja podosta toga napisao povodom ove tematike, pa da se ne ponavljam:
gay - viewtopic.php?f=23&t=184&start=0
homoseksualnost? prihvacena? brak? - viewtopic.php?f=27&t=6754&start=0

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ne mora cak biti bolest u klasicnom smislu, recimo neka cak ne ometa normalno funkcionisanje homoseksualne osobe u fizickom, emotivnom i psihickom smislu. Sama cinjenica da muskarac osjeca seksualno uzbudjenje gledajuci drugog muskarca za mene nije prirodna. Sta psiholozi kazu po pitanju simptoma je za mene potpuno irelevantno.

Po kom principu ja u svijetu sa 50:50 odnosom muskaraca i zena osjecam seksualnu privlacnost iskljucivo prema zenama, iako sam okruzen i muskarcima? Mora da postoji neki mehanizam koji funkcionise na principu privlacnost i odbojnosti, zar ne? Ako recimo 1-2% muskaraca osjeca seksualnu privlacnost samo prema muskarcima, znaci odnos je 50:1, tu se odmah budi sumnja u prirodnost toga.. A ako pogledamo s druge strane da smo mi kao ljudska bica tako koncipirani da se mozemo razmnozavati i da je sav taj koncept privlacenja prema suprotnom polu u sluzbi sparivanja muskarca i zene radi produzavanja vrste, pitam se gdje se tu uklapaju homoseksualci? Zar nije homoseksualnost samo seksualna privlacnost ka istom polu u svrhu zadovoljenja seksualne pobude, bez neke dublje svrhe u toj privlacnosti? Upravo zato ja cesto poredjujem pedofiliju i homofiliju, jer pedofilija je osjecanje seksualnog naboja prema djeci, neobjasnjivo zasto, jednostavno neka podla igra seksualnog nagona, osjecaj i potreba za zadovoljavanjem seksualne potrebe kroz seksualnci cin sa dijetetom. Bez dublje svrhe, smisla, jednostavno sve se vrti oko seksualnog uzbudjenja i "pogresnog" objekta ka kojem je to usmjereno. Tako gledam i na homoseksualnost, nema dublje svrhe, samo seksualno uzbudjenje koje trazi satisfakciju, sa pogresnim objektom.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 13 Jun 2010, 23:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ako ti ne znas, koji su simptomi pederluka, bojim se da ti 112 foruma nece pomoci.

Ti mi sigurno neces pomoci jer nisi odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]