banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Sledeća

Izaberite opciju
Za brak sam 75%  75%  [ 92 ]
Protiv braka/partnerske zajednice 4%  4%  [ 5 ]
Za zivot u partnerstvu ali bez vjencanja 21%  21%  [ 26 ]
Ukupno glasova : 123
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2010, 10:30 
Drugačiji je napisao:
Ne mora da bude kraj, ali čim počne da škripi, svako naredno podmazivanje zahtijeva više ulja. Dok se ne potroši kantica.

kod njega je najbitnije da se podmazuje.. :lol:
trzavice tj. kada se neko sporecka je bas slatko, pogotovo zbog mirenja koje nastupi poslije.. a skripanje je malo krupnija stvar i ne javlja se kod svih... molim doticnog da prica u svoje ime... jer stvarno lupeta nevidjene gluposti..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Citiraj:
Alexandre Dumas

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Drugaciji je napisao:
ajde mala ne kenjaj.

Zadnje upozorenje, smanji malo dozivljaj, Ugrozeni...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
Kažeš li tako i onima što svašta govore na moj račun?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ne znam samo sto se ovom temom zamaraju likovi kojim brak i poimanje braka ne ulaze u planove ni pod razno? Evo, ja sam uplivao u te vode prije nekih 13-tak godina, bio balav, a ona jos dijete neizgradjeno... Bilo je zuljanja, letova i padova, odrastanja,svadja, kompromisa, ali kad pogledam iza sebe, sve je to imalo smisla i znacaja, te vise volim sto su mi te godine prosle tako, nego u besciljnim i besmislenim izivljavanjima i pokusajima s nekim nebitnim curama.... Trenutno me cini zadovoljnim to sto sam zajedno s osobom koju volim i poznajem izgradio sve sto cini normalan zivot i sigurnost, naravno ciljeva , zelja i planova imamo jos na pretek, a vecinom smo oboje potrebni za njihovo ostvarenje i nase jos vece zadovoljstvo....
S druge strane, da me bog sutra uzme, a prije toga da 5 minuta na samrti za podvuci crtu, osjecao bih se zadovoljno i bio mu zahvalan na ovom sto mi je dao do sada. A ti?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Svaka cast Error.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
ERROR je napisao:
Ne znam samo sto se ovom temom zamaraju likovi kojim brak i poimanje braka ne ulaze u planove ni pod razno? Evo, ja sam uplivao u te vode prije nekih 13-tak godina, bio balav, a ona jos dijete neizgradjeno... Bilo je zuljanja, letova i padova, odrastanja,svadja, kompromisa, ali kad pogledam iza sebe, sve je to imalo smisla i znacaja, te vise volim sto su mi te godine prosle tako, nego u besciljnim i besmislenim izivljavanjima i pokusajima s nekim nebitnim curama.... Trenutno me cini zadovoljnim to sto sam zajedno s osobom koju volim i poznajem izgradio sve sto cini normalan zivot i sigurnost, naravno ciljeva , zelja i planova imamo jos na pretek, a vecinom smo oboje potrebni za njihovo ostvarenje i nase jos vece zadovoljstvo....
S druge strane, da me bog sutra uzme, a prije toga da 5 minuta na samrti za podvuci crtu, osjecao bih se zadovoljno i bio mu zahvalan na ovom sto mi je dao do sada. A ti?

Vau! Svaka čast! Neka vam je sa srećom i ubuduće! xD

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 12:53 
stvarno svaka cast error... divno receno...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
ERROR je napisao:

Ovo zvuci zaista iskreno.Ako je tako,svaka cast majstore.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Drugačiji je napisao:
Kažeš li tako i onima što svašta govore na moj račun?
Nisam li uvijek i tebe branio, koliko god da se ne slažem s većinom tvojih stavova?
Iako ovdje nije do "branjenja" već do toga da ne želim nered ovdje, dosta je bilo "žurki".
Svako će biti adekvatno sankcionisan, ne brini, tvoje je da prijaviš, kao što si i do sada par puta.

P.S.
Error, svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Error, nisi ti ni vidio sofera :) Al' dobar si :)

Ajd uz ladnu pivo i utakmicu:

http://www.youtube.com/watch?v=2w6xxc8158w

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Error, nisi ti ni vidio sofera :) Al' dobar si :)

Ajd uz ladnu pivo i utakmicu:

http://www.youtube.com/watch?v=2w6xxc8158w

Jbga , ti ko ovdje jedna zenina kona iz istocne bosne...."hm, jel to sofer, ne bi ja njemu vjerovala...zna se kakvi su..."
:lol:
Btw tema...
Inace su mi smijesni, a jos vise zalosni likovi koji brak smatraju i posmatraju kao nesto sto se mora obaviti u odredjenim godinama, i posto-poto... Nadju nesto osrednje, nakon nekog vremena skontaju da to nije to i da nista vise samo po sebi ne dolazi (cemu su se nadali), te nastavljaju furati dalje, jer je najlakse, a svako vesla u svom pravcu i voda ih nosi, pa gdje odnese... Zalosno, jer zivot je samo jedan, bice ti onakav kakvim ga izgradis, a kad si vec zaplivao, daj sve od sebe da ide kako treba ili radje nemoj ni pokusavati da bi samo mama, tata i tetke bili zadovoljni.
Po ovom pitanju su meni neki Svedi zakon, masa ih je u nekim srednjim godinama, a kako mi kazemo - ni kuceta ni maceta, vec samo kuca, poso ,provodi i putovanja.... Neko ce reci - egoizam zesci, ono nije da nije, ali su barem ljudi nacisto sa samim sobom, brak, familija i ta sranja nisu njihov fazon, te se i ne trude, a bolje je i tako, nego nazor, pa kad djeca , pritisak i obaveze dodju, opet egoizam ispliva,a to kosta jos vise....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 08:58 
Citiraj:
aj sve od sebe da ide kako treba ili radje nemoj ni pokusavati da bi samo mama, tata i tetke bili zadovoljni.

Nista gore kad se nesto radi "jer taok treba" ili "da komsije ne pricaju"....

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Bas sam cuo da se jadna drugarica udala za Bosnjaka zato sto je usla u godine... nije na vrijeme nista drugo privela - pa se udade za njega. Sta ces...
Nije cura nista posebno ni na jednom planu, meni je poprilicno bezzze, al' on, jadan, nemade izbora - pa privede sto mu pred avilojm zalaja.
Sta ces...
Zamisli taj brak! smajli_koji_se_sa_obje_ruke_krvnicki_cese_po_glavi
Ona se udade da ne zavrsi kao usjedjelica, a on ozeni prvu koja pristade da se uda za Bosnjaka.
Godine su pred njima... bas me zanima na sta ce to izaci.
Volio bih da i vi narishete kakav komentar ili prognozu moguceg ishoda.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:00 
Moze biti svasta...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Vjevorine ne lupetaj :P :D

Odakle ti znaš zašto se ko udao i zbog čega, ili zašto je neko nekoga oženio i zbog čega?
I da li će biti srećni i nesrećni, batali tu priču.
Inače ne volim takve priče jer nemaju veze sa mnom niti je do mene da razlučujem ispravnost tuđih odluka.
Svaki dan i nehotice čujem priče tipa "odakle mu kuća, lopov je, odakle mu ovo ono, odakle mu ženska, krava je dok je sa njim, odakle joj haljina, sponzoruša je, kud onaj ode s autom (ode u kurvanje), odakle se vraća (iz kurvanja), bla bla" uglavnom nikome nijedna lijepa misao da padne na pamet, stalno se svi slade nečijem zlu, čak i ako nije zlo mora biti nešto naopako, jer... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Dobro...
Da li vjerujete da brakovi, u kojima partneri ne zovu Boga istim imenom, mogu opstati?
(danas - nemojte navoditi ranije primjere, pricam o poslijeratnom periodu)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Gdje se dvoje postuju nebitno je kom se Bogu mole. Poznajem mnoge brakove, razlicitih nacionalnosti koji su srecni. Bitno je biti covjek a sve ostalo su nijanse.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Isto ti je i prije rata i nakon rata, ako su dvoje normalni u glavi... zašto da ne?
Ako nekome smeta razlika bolje da i ne ulazi u takvu vezu i kraj.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vjevoricinus je napisao:
Dobro...
Da li vjerujete da brakovi, u kojima partneri ne zovu Boga istim imenom, mogu opstati?
(danas - nemojte navoditi ranije primjere, pricam o poslijeratnom periodu)

Mogu, samo da su nacisto prije, pogotovo prije nego djecu izrode....
Imao sam skoro slucaj u blizem krugu, ona Srbijanka, vjernik, a on Bosnjo iz jednog konzervativnijeg mjestasca iz okolice Bl.... Sve super, ali kad djeca dodjose, pa svak podje prevlaciti na svoju stranu....
rusvaj na kraju, a i dalje ce biti, bas mi zao djece....

Puno je vec sansa za opstanak, ako se bogu mole nikako ili vrlo malo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]