anoniman je napisao:
nema prijemnog
svi ce biti upisani
da li ti citas temu ?
u mom prethodnom postu na temi(drugi post iznad tvog) imas link za temu o prijemnom i sta je bilo prosle godine
jos jednom-
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=40&t=38082&start=80je li ti tesko procitati temu ? otici do fakulteta ?
blago nama sa ovakvim buducim novinarima...
ajde,bar nisi otvorila posebnu temu,sto je za pohvalu
Sto smo tvrdoglavi, Boze sačuvaj
Ja sam gore već napisao, zanima me kada su upisi ove godine, koliko na faxu ima predmeta i koji su predmeti. Tamo tih informacija nema. Možda ni kolega/ica @crazychild nema sve odgovore pa ovdje piše. Pitanje je gdje da nabavi bilo šta za prijemni, a ti opet odgovaraš na pitanja koja niko nije postavio. Isto i meni odgovaraš. Čitaj malo.
@ Tupko - Najradije bih što je bliže moguće mom gradu. Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zagreb, Beograd, sve su to gradovi koji su daleko od Cazina. Žurnalistike u Bihaću prošle godine nije bilo ali bi je trebali ubaciti na pedagoški, a taj fax je uvijek popunjen i uvijek ima viška učenika pa i vanredni moraju polagati prijemne ispite. Zanima me je li ista stvar i u Banja Luci, nebitno na kojem fakultetu.
Pišem iz Cazina, ali imam namjeru poslije odbrane maturskog rada posjetiti Banja Luku. Znam da je na Fakultetu političkih nauka, pa ću se otići detaljnije informisati.
Ćirilica mi nije problem uopšte, ali lakše mi je sve odraditi na latinici, pa me samo još zanima da li su i prijemni ispiti na ćirilici, a za knjige i ostalo nije problem.