E nazalost imam Kav 4.xxx.xxx
Al nema veze, u medjuvremenu sam nabavio key za isti pa mi vi vise ne trebate
To sto kazete da KAV 4 usporava sistem potpuno ste upravu, mada mi nikako nije jasno zasto. I prije instalacije Kasperskog sam imo i norton i command av i brdo nekih drugih i nijedan mi nije toliko usporavao racunar kao Kasperski... uff pardon greska: mcafee - skroz je los! gori od kav-a... To za AVP 3.5 je zgodno al samo sto ja instalaciju te verzije nemam kod sebe, ni na disku ni na nekom cd-u, a ne da mi se nekih 10-15 mb vuci preko modema.....

Ma sta ima veze nek je i cetvorka al samo nek radi!
e sad malo da prokomentarisem ove legalce:
misk0 je napisao:
- nemas windows na svom jeziku a citav svijet ga ima
Pogledaj
http://www.urc.bl.ac.yu/informatika/xpcirl.shtml .... znas pjesmu: "niko nema sto srbin imade"

ja bih jos dodao: nema cega u nas nema
Citiraj:
- pokusas da platis kreditnom karticom preko interneta medjutim firma ne priznaje
kartice koje su izdane u Bosni jer nemaju zakona.
Misko care prvo mi moramo da nabavimo pare koje cemo da stavljamo na bankovne racune, koji ce opet da placaju te kreditne kartice, a onda tek da nesto kupujemo preko neta

bez para u nasim dzepovima nema ni tog tvog legalnog softvera, koji kako i sam znas KOSTA...
mIRCon covjece nisam ni mislio da sad ovuda pisete kojesta i "dilujete" kodovima i krekovima, nego sam mislio da mi ostavite neki url ili tako nesto do nekog sajta, dje ljudi nesto konkretnije znaju o tome... uostalom zna svako za google....
Misko norton av 2003 je sranje, ili pokusaj sa nekom starijom verzijom ili se vracaj na avp. Najvise sto me kod nortona nervira je to sto mu je svaki update 3.5 mb, pa ako se pojavi neki novi virus u roku od dan dva ti moras da prevlacis 7 mb nepotrebnih podataka, koje on ionako nece iskoristiti pri updateu, sto se toga tice kav rulez, nekoliko kb dnevno i to je to... hvata sve zivo i nezivo, i poznato i nepoznato, i sto mi je najlegendarnije: NEMA opcije disinfect, nego samo delete, ustvari ima disinfect al' tu opciju program skoro i da ne koristi
Domaci: javi se na pm da ti posaljem crack .... url sam zaboravio tj. nemam pojma dje sam skino taj novi key
ajd cao