BSE je napisao:
Šajin je napisao:
па мене сад занима зна ли ико одговор зашто им је све тако тешко урадити, и има ли неко од вас било који од ова три видео снимка у неком бољем квалитету да постави на нет?
i mene sad zanima zasto mislis da su ti oni duzni tako nesto uraditi ?
фино сам ја написао да то не тражим за себе него да је то за неке опште намјене, али очигледно морам детаљно објаснити. а уосталом и да тражим само за себе, зар би и то био толики проблем?
Због чега им плаћамо претплату? Имају најгори програм убједљиво, а и ако им је проблем да изваде нешто из архиве, зар се нису могли макар удостојити и написати, да им је то проблем и да не могу то урадити?!
evo зашто ја тражим ове клипове.
1. видео спот који је ишао уз пјесму 12 звјездица - вјероватно се неки од вас сјећају тог снимка, како борац долази са ратишта и иде на гробље...веома потресан видео и пјесма, тешко да ће се наћи неко коме неће засузити очи... То сигурно није нешто што ја хоћу ето чисто да погледам или да имам у својој личној архиви, то је нешто што представља успомену на оне јадне мале бебице које су настрадале ни криве ни дужне. Тај видео треба да буде постављен да и други људи то виде, да се никад не заборави! Зар је то толики проблем?
други и трећи видео, такође није због мене, него због промовисања Бањалуке. "Мој град" је већ постао легендарна пјесма коју сви бањалучани гледају/слушају са осмијехом на лицу и присјећају се старих времена. Такође и пјесма је одлична.
Лука Магична је мало новији пројекат. То је пјесма која се некима допада, а некима не. Међутим без обзира на лични укус, ову пјесму треба цијенити и промовисати, јер је то још једна дивна пјесма о БЛ. иначе читав тај пројекат "Лука магична" је покренуо Младен Матовић, који је и аутор пјесме. Он је скупио и 60 познатих људи из БЛ и све их ставио у тај спот и мени је то испало супер. Наравно да може и боље, али оваква пјесма дефинитивно заслужује да се макар може погледати на интернету.
И опет кажем, не тражим то због себе, него због неких мало виших циљева. Ајд да сам ја од њих тражио неки видео снимак, јер мени треба за факултет или нешто тако, али зар не би било фино да поставе овакве видео клипове на нет, да и други људи могу погледати. Треба промовисати свој град и своју земљу на све могуће начине. Мени није јасно како ти људи са телевизија, не знају сами да узму те занимљиве клипове па да поставе на нет. Ко да они нон стоп раде и немју пола сата слободног времена...а чак и да се убише од посла, зар не могу да се понашају као професионалци и да одговоре како из тих и тих разлога не могу да поставе те видео снимке на нет.
Ја сам убјеђен да могу, сам ода хоће. Али очигледно нема ни воље ни жеље.