Ja sam ove godine putovala mjesec dana po Evropi Interrailom... Razne seme i semice su se desile da bi se tako nesto dogodilo, da ne objasnjavam...uglavnom, kartu koja kosta 400 eura za mlade do 26 godina sam izmuntala za DZ tako da sam super prosla...uvalila se jos u neki seminar, tako da sam prvih nekoliko dana se vucala sa likovima po seminaru i pokupila neke info prije nego sto sam se upustila u pustolovinu Sve sto me interesovalo sam obisla...Za vrlo male pare...Od Rima, Firenze, Sienne, Brisela, Pariza, Amsterdama, Beca, Bratislave i sta sve ne cak sam uspjela i na more u Hrvatsku...znaci nezaboravno iskustvo, jos sam u depresiji:(..ako ti trebaju neke informacije konkretno, mada je mozda sad vec kasno jer tema je prilicno slaba slobodno pisi...Za kraj bih svakome, naravno ko ima mogucnosti, savjetovala da bar jednom to proba, znaci putovati Interrailom, to je nesto...ma neopisivo...samo problem je sto na povratku, kada si vec smoren kontas OK imala sam rijetku priliku, proputovala cijelu Evropu, to je to...Nakon deset dana kada prodje sok od povratka uhvatis sebe kako planiras nesto sljedece godine...Tako da se krug nikada ne zatvara...L)
|