TaškoBL je napisao:
Daj mi link adminov
Ja sam nasao nekog pod indonezanskom zastavom, pa mu napisao poruku na tecnom engleskom sta, kako, da ne pomisli da je multi u pitanju. Ali jos mi ne odgovara
Pa... nije da admin ima bas svoj nalog

... znam da svi (ili vecina) modova imaju naloge, ali svejedno, slati im IGM nije nacin da ih kontaktiras.
Ovako, kad se ulogujes imas na samom dnu strane pise redom: wiki, blog, press, contact... Ides na contact i onda na opciju "submit a ticket", onda odaberes "support center" i u tiketu im napises sta je u pitanju i da zelis da obrises svoj stari profil da ne bi imao frke oko multija i ostavis link do tog profila.
Mislim da ti je bolje sad odma to rijesiti da ne bi nakon godinu dana igranja upao u frku bez potrebe
Besparica je napisao:
Inace, sta se desava? Radi li se sta na oslobodjenju zapadne eRS? Kako cemo da se svetimo?
Kao sto rece Block Out, najbolje bi bilo politickim putem ici... za to inace treba vremena, ali je mnogo bolje nego uzimati borbom.
Vidim ti se nisi jos ni borio... Reci da ti saljem kartu da ides negdje gdje mozes da udaras svaki dan
majlili je napisao:
posto se block out nije ponudio sam, heheh prihvatam da se registrujem preko lucifera..
nego biram bih? i koju regiju? da odmah znam sta predlazete, potrudicu se biti od koristi ali mi pomozite..

Vraceno je par regija nazad, tako da eBiH sada ima 3 regije. U principu ti regija nije vazna narocito jer ces se seliti cim mognes, ali idi u Federaciju za sada jer jedino ona ima q5 bolnicu.