banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
Leona je napisao:
Homoseksualnost ukratko kao kompleks više psihičkih, mentalnih i socijalnih poremećaja možemo definirati kao:

Kompleks nedozrelosti muškarca i bježanja od odgovornosti.

Nedozrelost, zaostalost u razvoju,(infantilnost) s retrogradnim učincima faze djetinjstva 3-9 godina, nemogućnost adaptacija u normalno socijalno i mentalno okruženje. Zato pokušavaju izmijeniti, ne sebe - nego svoje okruženje, time izazivaju učinak - otpora i sukoba na svim nivoima. To još više pojačava njihovu spoznaju da su - mentalno degenerirani, to ih zbija u njihove krugove gdje traže - sigurnost i zaštitu, te pokušavaju unutar tih krugova- sami među sobom - biti "normalni" kad to već izvanjska stvarnost REALNOG SVIJETA ne prihvaća. Zaostalost u mentalnom razvoju je kao jedna rupa, u visokoj zgradi... rupa u konstrukciji, koja stalno prijeti zgradi, jer nije od temelja dobro postavljena niti izrađena... ta rupa u konstrukciji izaziva stalne probleme i postaje opasnot za ostale - zdrave ,ispravno izgrađene zgarde.

Definicija lezbijstva je: Seksualna praznina bez penisa i iz toga izvedeni strah i mržnja na muškarca.
Mentalna nazavršenost, infantilnost i kompleks zavisti prema muškarcu i kompleks krivnje prema ocu! U kompleksu zavisti prema muškarcu - skriva se osjećaj niže vrijednosti zbog ne posjedovanja penisa kao - muškarac, a u odnosu kompleksa krivnje prema ocu - incestuidna žudnja. Iznad svega,lezbjstvo se definira, kao psihički poremećaj - zavisti prema muškom spolnom organu i žudnja prema ocu!

Naslov ovog "umnog" posta, preuzetog sa jednog od katoličkih foruma, je "PSIHOANALIZA PEDERLUKA I LEZBIJSTVA kao psihičkog poremećaja!"

To sve govori i o izvoru, i o vjerodostojnosti, i o namjeri. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Macr0 je napisao:
Drugačiji je napisao:
Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan?

Neprocjenjivo :D

Definitivno sam se na ovo najviše nasmijao na ovoj temi...a bilo je svakakvih postova...

A sve više što čitam postove Drugačijeg to su mi sve komičniji...prvo se poredi sa hrišćanima iz Rimske ere i njihovom patnjom, pa se vidi u ulozi Jevreja u WWII, ali onda

Drugačiji je napisao:
Kako god, mi smo tu, oko vas. Ne želeći da zvuči kao neki izazov, ali - ne možete nam ništa. :)

Ne možee nam niko ništaaa, jači smo od sudbineeeee....i onda se otkaže parada u Beogradu...a opet ja ovako ne nasilan i kontam kad izađeš "drugačiji" vani, pa ćeš osjetiti nemogućnost na sebi... lako je ponosan preko neta biti...

A pitanja za Drugačijeg od mene su:
jel svaki derpe ima "osjećaj" za stil ili je to stereotip...
Jel svaki derpe sluša Šer ili je to stereotip....
I da li bi dao tehno vikingu da te obeščasti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Drugačiji je napisao:

Naslov ovog "umnog" posta, preuzetog sa jednog od katoličkih foruma, je "PSIHOANALIZA PEDERLUKA I LEZBIJSTVA kao psihičkog poremećaja!"

To sve govori i o izvoru, i o vjerodostojnosti, i o namjeri. :lol: :lol: :lol:

Je li to ti meni objasnjavas srce ? :)

To sto je sa katolickog foruma ( ako je ) ne znaci da tekst nije napisao neko ko je upoznat sa ovom problematikom sa klinickog aspekta.

P.S. Je li treba i 4-ti put da te pitam ili ces nam sam reci ? :)

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 01 Jun 2010, 13:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dzontra Volta je napisao:
A pitanja za Drugačijeg od mene su:
1. jel svaki derpe ima "osjećaj" za stil ili je to stereotip...
2. Jel svaki derpe sluša Šer ili je to stereotip....
3. I da li bi dao tehno vikingu da te obeščasti...

1. Sto homosa, sto ćudi
2. Najviše volimo Eltona Johna i Pet Shop Boys (kad čujem "Nikitu", rasplačem se)
3. Samo ako se brije dole

:)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Japanese_rose je napisao:
[i]Upravo je tako - vecina homoseksualaca zele permanentno izgledati kao djecaci, od teretana je napravljen fetis, a ni kozmeticki preparati i estetska hirurgija im nisu strani. U sustini je to bijeg od stvarnosti i najvise od svega odgovornosti.

Bijeg od stvarnosti, psihicki poremecaj??
Dajte ljudi malo objektivnosti, samo malo. Ne volite homoseksualce ok, ni ja ih nesto pretjerano ne volim, ne bih im dopustio usvajanje djece, od parada se slazem da su napravili glupost, skretanje paznje ali to je to. Ne smetaju mi.
Ali pisati ovolike gluposti je smijesno. Bjezanje od stvarnosti, a niko ne pominje heteroseksualce koji idu na plasticnu hirurgiju, teretanu itd... Heteroseksualce koji su takodje promiskuitetni, perverzni itd...
Ako to gayevi rade onda to nije prirodno, normalno i to je bjezanje od stvarnosti a ako to rade hetero to je ok, ono kao malo moralno nisko ali ok...
Svasta... :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ali pisati ovolike gluposti je smijesno. Bjezanje od stvarnosti, a niko ne pominje heteroseksualce koji idu na plasticnu hirurgiju, teretanu itd... Heteroseksualce koji su takodje promiskuitetni, perverzni itd...
Ako to gayevi rade onda to nije prirodno, normalno i to je bjezanje od stvarnosti a ako to rade hetero to je ok, ono kao malo moralno nisko ali ok...

A ko je rekao da hetero ne rade promiskuitetne i lose stvari ? I ko je rekao da je to ok ? Razlika je u tome da se Gay pokret zasniva na superficijalnom - citaj hedonizmu, mijenjanju partnera, grupnom seksu, odnosima kojima je jedini smisao zadovoljenje seksualnog nagona, to vrijedi za 95% homoseksualaca. Sebicnost je kult i tu nema granica, uz dobru dozu autodestruktivnosti. Vani postoje tzv. HIV parties na koje idu i neki homoseksualci koji su HIV negativni. Je li potreban komentar ?

Situacija je nesto drugacija i mnogo stabilnija u hetero svijetu, izvini ako si ti rastao u sredini u kojoj nije bilo tako.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:56 
Citiraj:
a niko ne pominje heteroseksualce koji idu na plasticnu hirurgiju, teretanu itd...

Sta sada sa ovim, nisam znao da odlazak u teretanu spada u poremecaje?

Je*o mene poremecenu budalu...i jos dosta clanova foruma... 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:57 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
i dalje smatram da @drugaciji uopste i nije derpe....al mu dobro ide..

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ko je rekao da hetero ne rade promiskuitetne i lose stvari ? I ko je rekao da je to ok ? Razlika je u tome da se Gay pokret zasniva na superficijalnom - citaj hedonizmu, mijenjanju partnera, odnosima kojima je jedini smisao zadovoljenje seksualnog nagona. to vrijedi za 95% homoseksualaca. Sebicnost je kult.

Situacija je nesto drugacija u hetero svijetu, izvini ako si ti rastao u sredini u kojoj nije bilo tako.

Mijenjanju partnera? Fino, a sa druge strane? Pogledaj razvode brakova, pogledaj godine stupanja u brak, pogledaj broj djece, samohrane roditelje, vanbracnu djecu, zajednicki zivot dvoje ljudi ali bez braka itd. Samo malo objektivnosti, to je sve sto trazim.
Neka i 98% homoseksualaca bazira svoje seksualno opredjeljenje na hedonizmu, pa sta? To je za osudu? Sad necemo o tim procentima, mada mislim da nisu nesto promiskuitetniji od heteroseksualaca, jesu ali ne toliko vise. To sto ti radis je generalizovanje i etiketiranje.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rose, a ti se ne seksaš radi zadovoljenja seksualnog nagona, nego samo kad misliš da zatrudniš? Ti si cijeli život sa jednim partnerom? Pri sparivanju sa muškom jedinkom nije ti cilj ostvarenje ekstaze i seksualnog zadovoljstva, već to radiš samo zato što je to "normalno"?

Tako "superficijalna", a tako homofobna...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I da, bilo ko ko tvrdi da su gayevi hedonisti i promiskuitetni, licemjeran/na je ako i on/ona sam/a bar jednom ima sex samo zbog zadovoljstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije Elvis, to je moje misljenje.

Hvala ti sto mogu da ga imam.

p.s. Aman tensSa ! :angry3:

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 01 Jun 2010, 14:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:
Rose, a ti se ne seksaš radi zadovoljenja seksualnog nagona, nego samo kad misliš da zatrudniš? Ti si cijeli život sa jednim partnerom? Pri sparivanju sa muškom jedinkom nije ti cilj ostvarenje ekstaze i seksualnog zadovoljstva, već to radiš samo zato što je to "normalno"?

Tako "superficijalna", a tako homofobna...

Tako hedonistican, povrsan i sebican, a tako neuspjesan u provokacijama. :)

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:05 
staromodan
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:
Jos jedan razlog za zabrinutost, barem kad je Zapad u pitnju je i trosak zalijecivanja HIV-a.

In the United States, federal government spending on HIV-related medical care has tripled, from US$3.7 billion in 1995 to US$11.6 billion in 2005.

Uskoro ce se morati praviti izbor izmedju zaljecivanja HIV i lijecenja djecije leukemije npr. Cini mi se da sam negdje procitala da gays u ovoj borbi vec odnose pobjedu. :cry:

Zaražene HIV-om vjerovatno treba ostaviti da crknu, jer im je to Božja kazna. :angry1:

sinko kako posijes tako ces i poznjeti... :cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Drugačiji je napisao:
Jos jedan razlog za zabrinutost, barem kad je Zapad u pitnju je i trosak zalijecivanja HIV-a.

In the United States, federal government spending on HIV-related medical care has tripled, from US$3.7 billion in 1995 to US$11.6 billion in 2005.

Uskoro ce se morati praviti izbor izmedju zaljecivanja HIV i lijecenja djecije leukemije npr. Cini mi se da sam negdje procitala da gays u ovoj borbi vec odnose pobjedu. :cry:

Zaražene HIV-om vjerovatno treba ostaviti da crknu, jer im je to Božja kazna. :angry1:

Pa ovo tek sad vidim. A mislio sam da me vise nista nece iznenaditi...
Gayevima treba uskratiti lijecenje jer su gayevi???
Ili se AIDS prenosi samo u gay populaciji, hetero su imuni???

Bjezim od ovoliko gluposti sa ove teme.....

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

spavac je napisao:

To reci onoj zaraženoj djeci i majkama po Africi. I ti se zoveš vjernikom? S tobom u istu crkvu ne bih ušao ni pod "razno".

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Tenssa je na putu da bude gay!tra la la la
Tenssa je na putu da bude gay!tra lal la la
:D

Ali zato Drugačiji nije!...pod jedan indirektno priznaje da nema stila, ne smatra Šer božanstvom i uslovljava seks s tehno vikingom najveićim muškarcem svih vremena... pao je na gay testu...siguran je od strane boga....
al opet tenssa je na putu da ne bude :D
Moja je sreća da ne idem u teretanu....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Bjezim od ovoliko gluposti sa ove teme.....

Ko je to rekao ( izuzev paranoicnog Drugacijeg i tebe ) ?
Svidjalo ti se to ili ne, o ovom problemu ( troskova zaljecenja HIV ) se raspravlja u mnogo visim krugovima od forumskih.
Inficiranje ovim virusom dobija razmjere epidemije u odredjenim zemljama uz to sto ima ljudi koji se bave tzv. 'turizmom zdravlja' i u zapadne zemlje dolaze radi lijecenja, a pojedinim domacinima se to ne dopada.
Ne mozes dobiti vizu za Ameriku ako si HIV pozitivan ( ovo je uzasna diskriminacija i za problem fobija se obratite njima ).
U ekonomskoj krizi se pocnu preispitivati raspolozivi resursi, i ovo sam napomenula radi upozorenja, a ne zato sam 'fobicna'.

Ugodan ostatak dana. :)

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14

A ko je rekao da hetero ne rade promiskuitetne i lose stvari ? I ko je rekao da je to ok ? Razlika je u tome da se Gay pokret zasniva na superficijalnom - citaj hedonizmu, mijenjanju partnera, grupnom seksu, odnosima kojima je jedini smisao zadovoljenje seksualnog nagona, to vrijedi za 95% homoseksualaca. Sebicnost je kult i tu nema granica, uz dobru dozu autodestruktivnosti. Vani postoje tzv. HIV parties na koje idu i neki homoseksualci koji su HIV negativni. Je li potreban komentar ?

Situacija je nesto drugacija i mnogo stabilnija u hetero svijetu, izvini ako si ti rastao u sredini u kojoj nije bilo tako.

Andromedu ti poljubim pa ovo nije ni Sirogojno radio ovako bacati bombe je znao samo onaj Copicev Orajar

1.Vrijedi za skoro 90% heteroseksualaca ja se da izvines ne penjem zato da bi reprodukciju vrsio
2. Pa ti si na granici otkrovljenja i moguce formacije mozda najveceg Kulta na planeti. Svijet je tvoj samo kreni sa propovjedima
3. Jasta, on je rastao u Kandaharu gdje djecake od 12-13 godina "uce" kako se odnositi sa suprugama "prakticno" (bio u Kandaharu da ne krenes njatike kako pojma nemam o Pravom Putu)

Mislio sam da je jedan MAKSIM na ovom forumu ali on je malo janje za tebe ti gruvas ko srbi na Koridoru

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 15:05 
staromodan
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Drugačiji je napisao:

Bjezim od ovoliko gluposti sa ove teme.....[/quote]

izbrisao sam stari post jer je problematican bio po pitanju quote...

moga bi ti citati malo bolje il pratiti logicki redosljed, a mozda i pitati u kom kontekstu je to receno ako nisi skontao...

znaci tivke jedne obojica, evo podvucem sta je drugaciji napisao i onda to pokusaj uklopiti sa mojim odgovorom...ako opet nije jasno nacrtam obojici...gdje sam rekao da ih ne treba lijeciti??? logika vam obojici na nivou djecijeg obdanista..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]