banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 31 Maj 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
HugoLina je napisao:
Ne znam kakvu vi borbu vodite, bacate se statistickim podacima i pisete eseje, a sve sa svrhom da:
-Dokazete ovom decku koji je otvorio temu da on nije u pravu, vec vi?
-Da citaocima ovog foruma prekopirate sve ono sto je neko negde napisao, a vi smatrate tacnim?

Da? I gdje je problem? Ne kontam sta hoces da kazes? :oops:

HugoLina je napisao:
Vodite se nekim stereotipima i na osnovu toga pisete postove, prepune nekih tudjih teza i procentnih racuna koji ni onome ko ih stavi u sklop svog posta nisu bas jasni.

Da? Ne razumijem sta hoces da kazes, sta kome nije jasno, kakvi procentni racuni? :oops:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Popokatepetl je napisao:
Homoseksualizam (tj. njegova afirmacija u društvu) neće dovesti ni do uspona ni do pada civilizacije. Ona se jednostavno mijenja, razvija.

Ovo je puna istina. Većina ljudi je zaboravila jedno: hrišćanstvo je staro 2000 godina a homoseksualizam je stariji od toga. Vi ste zaboravili olimpijade u grčkoj na kojima su učestvovali samo goli sportisti, bahanalije u starom Rimu i u srednjem vijeku, samo što su prve bile javne a druge tajne. I nijedna civilizacija nije potpuno propala, samo su se mijenjale i prilagođavale vremenu.

Zbog religija (svih kod nas dominantnih) smo zaboravili na homoseksualce ali je činjenica da su oni oduvijek bili prisutni. Razlika je samo u tome što prije 2500 godina ljude nije bilo briga ko je gej ko nije, a danas je to goruća tema. Hrišćanka sam, pravoslavka, često idem u crkvu i postim kad mogu, ali o tome koliko u crkvi (samo pravoslavnoj, a da ne spominjem ostale) ima licemjerstva mogli bi da pričamo danima. Nažalost je tako, htjeli vi da to priznate ili ne.

Čuli ste za izraz "I loš publicitet je bolji od nikakvog publiciteta?" Pustite ih na miru i vidjećete koliko će da se smanje i gej parade i bilo koja vrsta paradiranja. Garantujem.

Dzontra Volta je napisao:
I zadnje...zabole me za iste (pedere, "ženske" pedere, i trandže)...meni lično ne smeta da se drže za ruke da se ljube predamnom,nek ljudi rade šta oće nek samo meni ne smetaju i nek mi ne drobe gluposti kako su bolji...:D

Potpisujem.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Drugačiji je napisao:
Eto šta je jedna civilizovana zemlja sa najvišim demokratskim standardima. A ovdje bi se digla kuka i motika, što crkvena, što ultradesničarska... Zamislite gej-vjenčanje u Parlamentu RS na kom bi Borislav Bojić i Milorad Dodik bili kumovi! :)

Kako se Dodik i Tadic u zadnje vrijeme vodaju covjek bi pomislio da su il' kumovi ili drugaciji. :D :P
Imate vi i previse prava. Ako je nekome toliko stalo da udje u istopolni brak onda trk iz zaostalog Balkana do Holandije ili Britanije ili neke druge demoNkratske zemlje pa se upisite, vjencajte, cmokajte valjajte i nece vam niko nista. :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Leona je napisao:
Drugačiji je napisao:
Eto šta je jedna civilizovana zemlja sa najvišim demokratskim standardima. A ovdje bi se digla kuka i motika, što crkvena, što ultradesničarska... Zamislite gej-vjenčanje u Parlamentu RS na kom bi Borislav Bojić i Milorad Dodik bili kumovi! :)

Kako se Dodik i Tadic u zadnje vrijeme vodaju covjek bi pomislio da su il' kumovi ili drugaciji. :D :P
Imate vi i previse prava. Ako je nekome toliko stalo da udje u istopolni brak onda trk iz zaostalog Balkana do Holandije ili Britanije ili neke druge demoNkratske zemlje pa se upisite, vjencajte, cmokajte valjajte i nece vam niko nista. :wink:

Ja se, recimo, osjećam više ugroženim od ljudi koji daju ovakve izjave, nego od homoseksualaca (u stvari, ne mislim da me oni ugrožavaju uopšte). Po tom osnovu možeš bilo kome reći ''ajde ti sad lijepo trk u Norvešku pa tamo slušaj metal'' ili ''ajde lijepo bilo gdje pa radi to nešto, nećeš ti ovdje nama''. Nije Balkan toliko zaostao, ali nije baš ni posljednji bastion moralnosti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
Leona je napisao:

Ne mora biti istospolni brak. Ne mora biti čak ni parada. Mislim da bi i jedna obična promocija knjige sa "gay" tematikom u Banskom dvoru probudila duhove netolerancije.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Kakva je to knjiga "gay tematike"?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 23:55 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Drugačiji je napisao:
Leona je napisao:
Prvo gej "venčanje" u britanskom parlamentu

Britanski ministar za Evropu Kris Brajant i njegov partner ušli su u istoriju, dobivši odobrenje da proslave svoje gradjansko partnerstvo na svečanosti u parlamentu, što je prvi slučaj te vrste u Vestminsterskoj palati.

Pripadnik vladajuće Laburističke partije, ministar Kris Brajant, proslavio je u subotu sklapanje braka sa Džaredom Krejnijem u krugu Vestminsterke palate, u kojoj su smešteni Donji i Gornji dom britanskog parlamenta.

U Velikoj Britaniji gradjansko partnerstvo, odnosno brak izmedju osoba istog pola, zvanično se priznaje od 2005. godine. Homoseksualnim parovima garantuju se ista pravna zaštita i ista prava nasledstva kao i heteroseksulanim parovima, prenela je agencija AP.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trebao si ti vidjeti sta je ta civilizovana zemlja za vrijeme svjetskog prvenstva u Njemackoj..sad ne mogu sjetiti se tacan datum, al bio je neki praznik za pedere i takodje utakmica izmedju Francuske i Brazila....skupili se pederi u Soho kvartu, a policija je cak iznajmivala renta car kako bi zatvorili pristup Soho..a frke tito dragi... :lol: :lol: :lol:

izronice ovakvih medju elitam jos..samo je pitanje vremena..

Drugaciji, zasto se najvise plasite kritika od strane da kazem religije...(jer kao sto rekoh po pitanju psihologije i ne treba da se plasiti, jer su to ionako vasi)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
spavac je napisao:
Drugaciji, zasto se najvise plasite kritika od strane da kazem religije...(jer kao sto rekoh po pitanju psihologije i ne treba da se plasiti, jer su to ionako vasi)

Zato sto jedino vjernici imaju valjane argumente protiv homoseksualaca (Bibliju). I to je pitanje koliko su validni, jer nekome Biblija ne znaci nesto puno a nekome znaci sve.
Ovu pricu o "neprirodnosti" homoseksualnosti smo davno mislim presli.
Mislim hajde recite mi koji je kriterij da se nesto nazove prirodnim?
Odgovoriti ako je moguce bez biblijskih doskocica.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 07:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Drugačiji je napisao:
Ne mora biti istospolni brak. Ne mora biti čak ni parada. Mislim da bi i jedna obična promocija knjige sa "gay" tematikom u Banskom dvoru probudila duhove netolerancije.

Zašto promocija uopšte? Nema te knjige koja bi napravila balans i toleranciju između neistomišljenika, prije će napraviti kontra efekat, kao i parade i sl.

To ti je kao i različita religija, koliko god da se pojedinci trudili nikada neće postojati globalna uzajamna tolerancija, ma kako svaka religija propovjedala ljubav i praštanje.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka

Elvis Presley je napisao:
Mislim hajde recite mi koji je kriterij da se nesto nazove prirodnim?

Isključuje mogućnost ljudske reprodukcije, to kao prvo. Ne kazem ni da heteros imaju sex iskljucivo zbog reprodukcije, ali anatomski gledano musko i zensko tijelo su stvoreni jedno za drugo. "Uklapa se" dok se kod ovih drugih ne uklapa.
Znaci ne vodi nicemu, nula. Svodi se samo na "zadovolji me-zadovoljicu te".
Naravno da se i heterosi medjusobno zadovoljavaju na najgore moguce nacine, sto je opet stvar njihove psihe i (ne)morala. Kod ovih je to moralno izopacenje , kod onih drugacijih je biolosko izopacenje, a i moralno.
Sve u granici normale je prirodno. Ne treba pretjerivati ni u cemu.

Da ubacim jedan citat

Citiraj:
Homoseksualci, biseksualci i onaj sloj iz znanstvenih krugova koji "razumje", ili se indiferentno odnosi prema ovoj zabrinjavajućoj pojavi, nalaze opravdanje za ovu pojavu kod čovjeka u činjenici da se "homoseksualnost" sreće kod mnogih životinja. Oni apsolutno nisu u pravu, jer ono što liči na homoseksualnost kod nesvjesnih životinja ni po trajnosti ni po štentnim efektima nije isto što i homoseksualnost svjesnog čovjeka.............kada majmun siluje drugog majmuna on time iskazuje dominaciju.....

Poslednji put menjao Leona dana 01 Jun 2010, 07:29, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 07:23 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Riječ homoseksualnost je relativno nova riječ, dok je vođenje ljubavi sa osobom istog pola već vijekovima upražnjavano, ali pod drugim imenom. Homoseksualci su se početkom 18. vijeka nazivali sodomiti, a potom pederasti. Riječ sodoma' :D je označavala masturbaciju, analni seks između muškaraca i analni seks između muškarca i žene, a puna definicija ove riječi je bila: sav seks koji za cilj nema ljudsku reprodukciju ili seks koji se upražnjava izvan braka.
Godine 1864, njemački advokat K.H.Ulrichs uvodi dva nova termina za homoseksualnost: Urning (danas znani kao pederi) i Urningin (danasnje lezbejke).
Riječ homosexual' je tek 1869. introducirana od strane njemačko-mađarskog pisca K.M.Kertbeny. Riječ homoseksualnost je sastavljena od riječi homo, što znači "isti" i sexus što znači "spol". U svakom slučaju, riječ karakteriše muškarca ili ženu koji imaju osjećaj ljubavi ili seksualni kontakt sa osobom istog pola.

Citiraj:
Homoseksualnost ukratko kao kompleks više psihičkih, mentalnih i socijalnih poremećaja možemo definirati kao:

Kompleks nedozrelosti muškarca i bježanja od odgovornosti.

Nedozrelost, zaostalost u razvoju,(infantilonost) s retrogradnim učincima faze djetinjstva 3-9 godina, nemogućnost adaptacija u normalno socijalno i mentalno okruženje. Zato pokušavaju izmijeniti, ne sebe - nego svoje okruženje, time izazivaju učinak - otpora i sukoba na svim nivoima. To još više pojačava njihovu spoznaju da su - mentalno degenerirani, to ih zbija u njihove krugove gdje traže - sigurnost i zaštitu, te pokušavaju unutar tih krugova- sami među sobom - biti "normalni" kad to već izvanjska stvarnost REALNOG SVIJETA ne prihvaća. Zaostalost u mentalnom razvoju je kao jedna rupa, u visokoj zgradi... rupa u konstrukciji, koja stalno prijeti zgradi, jer nije od temelja dobro postavljena niti izrađena... ta rupa u konstrukciji izaziva stalne probleme i postaje opasnot za ostale - zdrave ,ispravno izgrađene zgarde.

Definicija lezbijstva je: Seksualna praznina bez penisa i iz toga izvedeni strah i mržnja na muškarca.
Mentalna nazavršenost, infantilnost i kompleks zavisti prema muškarcu i kompleks krivnje prema ocu! U kompleksu zavisti prema muškarcu - skriva se osjećaj niže vrijednosti zbog ne posjedovanja penisa kao - muškarac, a u odnosu kompleksa krivnje prema ocu - incestuidna žudnja. Iznad svega,lezbjstvo se definira, kao psihički poremećaj - zavisti prema muškom spolnom organu i žudnja prema ocu!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka

Trudni muškarac će se poroditi sledećeg meseca

Skot Mur iz Kalifornije na prvi pogled je sasvim prosečan muškarac. A ustvari, ovaj 30-godišnjak je drugi muškarac koji je ostao u drugom stanju i sledećeg meseca će roditi sina.

Mur živi u bračnoj zajednici sa svojim partnerom Tomasom koji je takođe promenio pol, i dva sina Grega (12) i Logana (10), koja je rodila Tomasova bivša devojka. Transeksualni par fotografisao se za jedan američki časopis, kom su ispričali svoju životnu priču i poverili da jedva čekaju dolazak prinove.

Skot je ispričao da je rođen kao Džesika, ali je sa 11 godina shvatio da se nalazi u pogrešnom telu. Sa 16 je počeo da uzima muške hormone, a kasnije se podvrgnuo operaciji uklanjanja grudi. Za razliku od Tomasa, koji se rodio kao Lora i prošao kroz isti proces, Skot se nije odlučio na operaciju ugradnje penisa, a zadržao je i reproduktivne organe.

"Znamo da će nas neki ljudi kritikovati, ali mi smo srećni i nije nas sramota. Želimo da dokažemo svetu da transseksualne porodice mogu da budu zdrave i srećne,“ rekao je Skot i dodao da se ne brine kako će okolina prihvatiti njihovog sina jer se na sve strane suočavaju da neodobravanjem, pa je tako njemu bilo jako teško da pronađe lekara i babicu, jer su svi odbili da prate njegovu trudnoću.

Tomas Bejti iz Oregona pre dve godine rodio je devojčicu i tako postao prva žena koja je promenila pol i na svet donela dete.

Spoiler:
Slika
Slika

I nek mi neko kaze da je i to normalno i prirodno. :-?
Za 50 godina ce pitanja djece izgledati ovako : " Sta? Prije 50 godina su zene radjali?? Pa kako je to moguce tata?? - Ne znam sine, pitaj tatu.... " :angry3:

Tako se zavrsi kad se ljudi koncentrisu samo na ono izmedju nogu i na seksualne nagone i osjecaje. Pa nema kraja nikad.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka

Jos samo trebamo da sacekamo momenat kada ce se djeca od 6 godina poceti smatrati zrelim osoboama sa zrelom psihom (a danasnja djeca vala rano "sazrijevaju", sve znaju vec u ranim godinama, zahvaljujuci tv-u i internetu, a tako se i ponasaju) pa da i pedofilija postane sasvim normalna i prirodna pojava. I onda, kad covjek nesto kaze, odma si "zaostao , zatucan, netolerantan, brutalan, agresivan... ne postujes tudje, blabla"... kako je pocelo, jos ce zdrav razum i moral i iole normalan covjek koji zivi po zakonima prirode morati traziti svoja prava da bi se mogao izjasniti u nekim stvarima i reci svoje misljenje.
Pa gdje kraj ljudi, gdje je granica? Nagoni ne znaju za granice! Tu nema kraja. Dok god ljudi ne pocnu i ne nauce kontrolisati svoje nagone i ispunjavati svoje (neprirodne) prohtjeve, covjecanstvo i moral ce sve vise i vise nisko padati.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ma kako su samo sliatki....buci buci....
mogu misliti kad su se probudili jednog jutra, ovaj veli da je osjetio prvi put kako se beba pomjera i oboica briznu u plač....mada ovaj ne-trudni više na retarda liči nego što liči na normalnu osobu...al koliko kontam on je u stvari ona...samo jako ružna ona....Opet koliko god idiotno ovo izgledalo...čim meni ne drobe kako je to dobro i da ja probam, zabole me ....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka

Dzontra Volta je napisao:
Ma kako su samo sliatki....buci buci....
mogu misliti kad su se probudili jednog jutra, ovaj veli da je osjetio prvi put kako se beba pomjera i oboica briznu u plač....mada ovaj ne-trudni više na retarda liči nego što liči na normalnu osobu...al koliko kontam on je u stvari ona...samo jako ružna ona....Opet koliko god idiotno ovo izgledalo...čim meni ne drobe kako je to dobro i da ja probam, zabole me ....

Pa "zabole te..." naravno. Svejedno ti je, kao i meni. Ali gadis se kad tako nesto vidis , zar ne? Sto se gadis, zasto ti se ne svidja prizor ? Nije prirodno? Sta ono bi "prirodno"? Zasto odudara od prirodnog i prirode?

Obojica su prije bili zene. Sad su muskarci, odnosno pederi, odnosno lezbejke. Ko ce se tu snaci...
I to dijete sto se rodi, kad odraste , vjerovatno nece znati sta je i imace velikih problema sa svojim identitetom.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Par pitanja za one koji ne odobravaju homoseksualnost, mozda ste vec o tome pisali a ja sam amo letimicno presla temu..
Zasto homoseksualci postoje, iz hira ili su bolesni?
Ako su bolesni, predlazete lijecenje?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ha ha, na šta se ovaj ... Skot (Mur)... porodio? :)

Ovako nekako? :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne gade mi se...da mi se dopada, ne dopada mi se ali mi se i ne gade...al opet što dalje od mene ja sretniji...ti to protumači kako hoćeš...
Samo ne shvatljivo...ona je promjenila pol da bi bila muško, i sad je s muškarcem....što je mogla biti i dok je bila žensko... samo što nije ni ona žensko a nije ni s muškarcem...što su opet obe mogle prije skupih promjena pola...ja ne vjerujem u "muško zarobljeno u tijelu žene i obrnuto" njesra....ako ti želiš biti nešto drugo onda budi,ali nije genetska greška pa da su pomješan...al opet moje skromno mišljenje...
Poenta same su si zakomplikovale život...plus dve žene izgledaju bolje od dva muškarca...if you catch my drift

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka

blackrose je napisao:
Par pitanja za one koji ne odobravaju homoseksualnost, mozda ste vec o tome pisali a ja sam amo letimicno presla temu..
Zasto homoseksualci postoje, iz hira ili su bolesni?
Ako su bolesni, predlazete lijecenje?

Ja mislim da mi svi imamo izbora sta cemo biti. Kao sto sam jednom rekla, jedan poznanik je tek u vojsci skontao da ga privlace muskarci, dotad je bio hetero. A danas se cesto iz hira sve oprobava pa tako i to.
Vjerovatno se radi i o nekom poremecaju genetskom, ali znamo sta se radi kad covjek ima poremecaj, trazi se lijek. Sto god vise prihvataju i podrzavaju to kao dio njih, to ih sve vise obuzima do onog trenutka gdje tijelo odustaje da se "opire i bori".

Imam kao i svak' svoje misljenje, hvala vam sto imam pravo na isto. (neko rece jednom) :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

Talija je napisao:
Ha ha, na šta se ovaj ... Skot (Mur)... porodio?

Jedan je ostavio svoje reproduktivne organe (znaci zenske organe), dok se ova(j) drugi operisao u musko. Znaci jedan je muskarac sa zenskim polnim organom a drugi ima ugradjeni muski. Koliko sam ja skontala... Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]