banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 218 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
vb87 je napisao:

Mene samo zanima to da budemo pametniji u buducnosti i da saradjujemo sa pobjednicima. Ako vec nece BiH onda to treba da uradi RS.

Po toj logici, Bosna bi trebala priznati KOSOVO jer bi to bilo drago velikom igraču zvanom SAD!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
NFL fanatik je napisao:
Da...Izraelci inace nikada ne otvaraju vatru bez razloga :lol: :angry4:

U ovom slučaju, vjerovatno nisu. KOnvoj je bio jasno upozoren da ne ide dalje, nisu poslušali, i... Dobili po prstima.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
gdje je aaron on bi imao info iz prve ruke kako je na brodu bio nuklearni materijal koji bi jednom zauvijek riješio Izraelsko pitanje... a opet i jedni i drugi su podjednako loši u mojim očima, tako da isto ne iznenađuje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
amidža je napisao:
vb87 je napisao:

Mene samo zanima to da budemo pametniji u buducnosti i da saradjujemo sa pobjednicima. Ako vec nece BiH onda to treba da uradi RS.

Po toj logici, Bosna bi trebala priznati KOSOVO jer bi to bilo drago velikom igraču zvanom SAD!

Ne ide ti bas logika. Moraces se jos malo napregnuti da bi razumio o cemu sam pisao! :wink:

Dalje, tacno je ovo sto je Drugaciji napisao. Izrael je upozorio sta ce se desiti sa konvojem ukoliko se "aktivisti" ogluse o pravila igre, a znamo da sa Izraelcima nema zajebancije.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
amidža je napisao:
To je grad SARAJEVO a na slici su studenti Turske i Plaestine koji studiraju na sarajevskom univerzitetu.

Ništa čudno.Da sam bliže, pridružio bi im se!

Ma nije čudno. Ništa nije čudno. Banjaluci nedostaje ta dimenzija pa da i mi budemo urbana sredina. Mislim na strane studente.
Samo je naslov uz te slike: "Sarajevo diglo glas protiv izraelskog napada na konvoj". Pa me zbuniše slike Sarajlija :)
Svaki život je vrijedan. Ali ovdje se išlo otvoreno na provokaciju Izraela. A i zna se kako oni reaguju na provokacije.
Da se odvijalo sve kako treba izraelska vojska bi sprovela sve brodove do luke. Pregledala teret. Vojska malo zadržala "aktiviste" ... I onda bi svi opet pisali o nafti u meksičkom zalivu, vulkanu, ...
Znajući kako se Izrael i prije ponašao, ne bi bilo nemoguće da su na ovaj način poslali jednostavnu poruku. Šta će se desiti ako opet nekome padne na pamet da pokuša nešto slično.
A sumnjam da je svima u tom humanitarnom konvoju odgovaralo da se sve mirno završi.
Pored svega, još jedan u nizu udaraca u odnosima Turske i Izraela. Nešto im ne ide najbolje u zadnje vrijeme.

Poslednji put menjao danijell dana 31 Maj 2010, 17:30, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Легална акција израелске војске.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
amidža je napisao:
Nedavno je šwedski novinar objavio šokantne informacije o krađi organa palestinskim mladićima koje izraelci prodaju na bjelosvjetskom tržištu.
Sistem je takav da upucaju i poranjavaju mlade palestince koje odvezu u bolnicu a zatim im izvade sve organe a prazan leš isporuče kući roditeljima!!
Pa to je prevršilo svaku mjeru!!

http://www.aftonbladet.se/kultur/article5691805.ab

Pa i javljano je da srbima siptari kradu organe na kosovu. Jesi li se tada uzbudio,, zalio, proklinjao siptare, sazaljevao srbe??? NISI!!! Zbog toga ja zakljucujem da si ti isti kao oni...kukas samo za svojom vjerom a za ostalim te zaboli...ili bi to radio drugima (srbima, izraelcima itd). Licemjer si.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
NFL fanatik je napisao:
Meni je kolega IZRAELAC mrtav hladan jednom priznao da je u svojoj dugogodisnjoj vojnoj sluzbi vise puta u patrolama vjezbao gadjanje na palestinskim civilima. Jos se pri tome podlo smjeskao.

Smanji ribu puce stap :wink:

ferdinand je napisao:
amidža je napisao:
Nedavno je šwedski novinar objavio šokantne informacije o krađi organa palestinskim mladićima koje izraelci prodaju na bjelosvjetskom tržištu.
Sistem je takav da upucaju i poranjavaju mlade palestince koje odvezu u bolnicu a zatim im izvade sve organe a prazan leš isporuče kući roditeljima!!
Pa to je prevršilo svaku mjeru!!
http://www.aftonbladet.se/kultur/article5691805.ab

Pa i javljano je da srbima siptari kradu organe na kosovu. Jesi li se tada uzbudio,, zalio, proklinjao siptare, sazaljevao srbe??? NISI!!! Zbog toga ja zakljucujem da si ti isti kao oni...kukas samo za svojom vjerom a za ostalim te zaboli...ili bi to radio drugima (srbima, izraelcima itd). Licemjer si.

=D> =D> =D>

I da dodam vezano za temu puna podrska Jevrejim, isto bi postupile i OS BiH da se konvoj brodova priblizava Neumu i ogluse se o upozorenju.

Poslednji put menjao Vuk_samotnjak dana 31 Maj 2010, 17:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Medju zemljama koje su prve protestvovale je i BiH???!!! Kakvi smradovi. Dok su siptari ubijali srbe po kosovu, tu u blizini(srbe koji su jedan od konstitutivnih naroda u toj istoj BiH) niko nije protestvoavao a javljaju se kada neko nekog ubija malte ne na drugom kraju svijeta.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Vuk_samotnjak je napisao:

I da dodam vezano za temu puna podrska Jevrejim, isto bi postupile i OS BiH da se konvoj brodova priblizava Neumu i ogluse se o upozorenju.

Konvoj je bio u medjunarodnim vodama, tako da nisi u pravu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
NFL fanatik je napisao:
Tupko je napisao:
NFL fanatik je napisao:
a ti majmuni se ponasaju kao da je svijet njihov i odavno su se oteli svakoj kontroli.

???
Шта је рећи?

Reci je da sam odavno izgubio svaki respekt za Izraelce kao ljude, zbog svega sto rade Palestincima. To sto sam upoznao nekoliko Izraelaca samo je VISE produbilo jaz i izazvalo jos vecu odbojnost prema njima (ti ljudi su OTVORENI ubice, to je za ne povjerovati - bez trunke srama). Ruzno je reci, jos ruznije generalizirati...ali biti pored Izraela (a da ne pricam o tome kako je biti potcinjen njima) mozes pozeljeti samo smrtnom neprijatelju. To sto im se desilo u II svjetskom je strasno, ali to sto oni rade je gotovo jednako, jer traje DECENIJAMA.

Ovako bi bilo nama Srbima u BiH da je Armija BiH dobila rat.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLrX7fznVgI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
skypostman je napisao:
Управо тако, некоме је требао инцидент. :wink:

recimo British Petroleumu

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Slika

Citiraj:
Više stotina turskih, palestinskih i bh. državljana okupilo se danas u centru Sarajeva na mirnom protestu protiv izraelskog napada
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100531041

Ако жртве нису били муслимане, не бих било овог "протеста". И не питам вас зашто оваj протест jе у Сараjеву. Зашто нема протеста против терористичких напада муслимана у Русиjи? Одговора и не треба.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Klasičan slučaj piratstva na moru, iako je u pitanju ratna mornarica jedne države. U vodama Crvenog mora se ovakvi slučajevi nemilosrdno sankcionišu (bez i malo obzira, od strane brojnih ratnih flota iz cijelog svijeta, sasvim ispravno). Izrael tvrdi da je ova humanitarna flotila povrijedila suverenitet države Izrael, međutim, državi Izrael ne pripadaju međunarodne vode, pa čak i da su bili u teritorijalnim vodama Gaze, to područje ne pripada njima, već ga okupiraju, što je osuđeno od cijelog svijeta.
Jedino me čudi to što su napadnuti brodovi koji su plovili pod turskom zastavom. Mislim da je Turska mogla da obezbijedi vojni eskort (što bi USA sigurno učinila u sličnoj situaciji). U tom slučaju, ne vjerujem da bi Izraeci pomislili da otvore paljbu na brod koji, između ostalog, nosi i NATO zastavu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ni sekunde mi se ne svidja to sto rade izraelci ali...kad se sjetim sta je sve stizalo muslimanima u "humanitarnim" isporukama u toku proteklog rata...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Sazvana je sjednica Savjeta bezbjednosti (u kojem je i BiH) i sada me bas interesuje da li ce amerikanci opet cuvati ledja Izraelu ili ce se pridruziti osudama. A odnosi izmedju njih su bar po medijskim istupima u blagom padu tako da bi ovoga puta mogli cak da se uzdrze od veta.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Medju putnicima na brodu i BH drzavljanin...neki ALI Osama bin BABA :)
Stvarno nije sumnjivo da je neko arapskog porijekla dosao u Bih da "humanitarno pomaze" pa onda isto to radi u palestini. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Samo što je prvo pobijeno onoliko ljudi koliko je pobijeno, preživjeli lišeni slobode, pa tek onda se razmatralo ko je sumnjiv manje, a ko više.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Objavili su neke snimke, vidi se kako jedan od clanova posade udara (al bas udara) palijom jednog vojnika...ali opet je tesko shvatljivo da su pobili tolike ljude. A opet kazu i da je desetak vojnika povrijedjeno. A izasla je i vijest da su u tom konvoju bila i dvojica parlamentaraca iz Bundestaga. Da li bi oni pristali da ucestvuju u konvoju da se tamo prevozilo nesto nedozvoljeno....nije garancija ali ako se ispostavi da na brodovima nema nista....toliko smrti uzalud.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 218 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]