banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
HugoLina je napisao:
Pitanje za zensku populaciju:
Koliko slojeva laka za nokte mazete?
Kakav je proces lakiranja?

Zavisi koji je lak za nokte. Ako je onaj Alessandro za učvršćivanje, to ima poseban režim primjene! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Phoenix je napisao:
Euroth je napisao:
...da mrzi testiranja sa muške strane, što bi moglo značiti da mrzi i sa ženske, što bi moglo značiti da se ne bavi tim stvarima...
Na to sam mislio.
Generalno nemam ništa efikasno protiv "testiranja", ali većina zaista pretjeruje.

Ne radim to nikome. Mislim, ne namjerno, mada čovjek zaista nekad od nekoga očekuje nešto. Npr. ako spremam ispit i treba mi bratova pomoć oko nečega, pri čemu njemu "ne gori" pod nogama nego može da ostavi to što radi na sat vremena da bi meni pomogao, normalno da očekujem da to uradi. Ja bih učinila isto. (Ovo sam namjerno navela jer testiranja raznih vrsta mogu da se primjene na svakome.)

A sad nešto da se pekmezim ili ne znam šta da vidim kako bi ON odreagovao... to mi je jeftino i odvratno.

Ovo prvo ne spada u "testiranja", prosto su normalne svakodnevne situacije kroz koje, eventualno, mozes zakljuciti ponesto o nekome.
Mislim, od brata trazis pomoc jer ti treba pomoc, a ne da bi znala da li bi ti pomogao pa da znas da li da mu jednom pomognes ili tako nesto... Zar ne?
(lol, konstrukcije)
Mislio sam na ovo drugo, i meni je "jeftino" (fino si to rekla), pa me zato i zbuni svaki put od osobe/a od koje/ih ne ocekujem "jeftine zvake"... (Mada uglavnom ne budu jednostavne, sto je uglavnom sinonim za "jeftine", ali koncept ostaje isti...)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
HugoLina je napisao:

I kako, do đavola, uspijete da ne zamažete jagodice i sve okolo. Meni nikad ne uspije.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
:lol:
Ja se sva zamazem po zanokticama, pa onda skidam onim korektorom ili stapicem za usi. :D
Popo, ti bi mogao preci na prozirni lak! :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Ovo prvo ne spada u "testiranja", prosto su normalne svakodnevne situacije kroz koje, eventualno, mozes zakljuciti ponesto o nekome.
Mislim, od brata trazis pomoc jer ti treba pomoc, a ne da bi znala da li bi ti pomogao pa da znas da li da mu jednom pomognes ili tako nesto... Zar ne?
(lol, konstrukcije)
Mislio sam na ovo drugo, i meni je "jeftino" (fino si to rekla), pa me zato i zbuni svaki put od osobe/a od koje/ih ne ocekujem "jeftine zvake"... (Mada uglavnom ne budu jednostavne, sto je uglavnom sinonim za "jeftine", ali koncept ostaje isti...)

Ne sikiraj se oko konstrukcije, razumjeh te potpuno! :lol: I ne, ne radim to da ga testiram, nego zato što mi je stvarno potrebna pomoć. A za osobe koje volim u stanju sam svašta da uradim.

A ja se ne zbunim testiranja. Rekoh već da planem! Doslovno! "Kad ja dunem i vatru sunem!!!"

Popokatepetl je napisao:

I kako, do đavola, uspijete da ne zamažete jagodice i sve okolo. Meni nikad ne uspije.

Popokatepetl, jel' to znači da redovno manikiraš nokte? :evil3: Šta koristiš: frenč stil, šljokice, naljepnice, šaraš pomoću čačkalice...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A, inace sam flegma, pa mi bas i ne diže svašta tlak, ali mi je prosto glupo i besmisleno, pošto funkcionišem kako si i ti rekla, manje - više...

Popokapetl, hoćeš da ti dajem instrukcije, ja uvijek savršeno nalakiram, sve mi prijateljice zavide...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Au, euroth, jel i ti koristis OPI Nail Envy? Odakle narucujes? Da se udruzimo za sledecu narudzbu? :lol:
Ja kad lakiram, prvo ide sloj nekog "vajtnera", pa ondak neki mlecni lak u 2 sloja.

Mada, zadnjih 6 meseci, precesto furam crveni, u raznim nijansama. Omilio mi se! <3 Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego momci, možemo li mi kako kod vas na manikir kad ste takvi umjetnici? :evil3: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvinite, ali to su tajne zanata, ne mogu otkrivati informacije.
Ali, najavite se slobodno, dogovorimo se za cifru, a imam i nesto slobodnih termina u avgustu, pa oko marta...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Popokatepetl je napisao:
HugoLina je napisao:

:lol: ja ne znam nalakirati nokte,jedino bezbojni ili neki sa sljokicama pa e ne vide neravnine,u rijetkim prilikama ubijedim mamu da mi namaze nokte ili odem kozmeticarki(ali i to da mi sredi zanoktice pa usput stavim neki drecavi lak koji ja ni u snu ne bih uspjela namazati sama :( )

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
I ja sam pokusao da namazem majcin lak za nokte na svoje male prstice u dobi od 3 godine ,ali mi se brzo ogadilo, inace da nije, ko zna mozda bih krenuo putem bespuca kao nas kolega forumas DRugaciji.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
@Fenikx
Tesko mi je sad da ulazim u detalje...
Juce mi je pukao film pa sam napisao i sto nisam htio.
Znaci, zene ne kupuju muskarcima automobile zato sto bi oni mogli da se razidju i onda bi... to sam i mislio.
Kad podvucem crtu ispadne da sam ja samo pricao da mi nije do braka dok sam je pasivno-agresivno bombardovao kojekakvim simbolima zajednickog zivota i cinio ustupke koji je vise obavezuju da ostane sa mnom nego sto su bili iskreni pokloni ili ustupci ucinjeni iz ljubavi, bez skrivene agende (a bili su lazno predstavljeni kao takvi).
Znaci, opet ja ne valjam, na silu pokusavam da stvorim uslove za nesto cega uopste nema ili je u startu uguseno mojom navalentnom prirodom i potrebom da ubrzavam procese u prirodi i drustvu.
Znaci, sada ce ona odvesti "auto" koji ja jos nisam otplatio...
Sta je poenta ovog brodoloma?
Cini mi se da si me nasavjetovala da od partnerke zahtijevam da se podjednako involvira u sve aspekte naseg zajednickog zivota.
Je l' to poenta? Ne znam sta da ti kazem...
Sto se tice igara bez granica - ljudska priroda je odvec kompleksna da bi se artikulacija, emocija, intencija, zelja i sl. mogla svesti na puki iskreni razgovor. Mnogo toga se ne moze pojednostaviti i ne smije se banalizovati. Neke vrijednosti ne egzistiraju u sferi pragmaticnog te se ne smiju tu ni naci. Ponekad su ruzicaste naocale... vise od modnog trenda.
Elem, u pravu si za mnogo toga. Istina se prepoznaje na prvo slusanje. Hvala ti na tome.
@Popo
Nokte lakiram samo u posebnim prilikama - kada sredjujem stolariju ili ogradu. :D Tada koristim uljane ili nitro lakove i mogu ti reci da su i jedni i drugi prilicno postojani. :D
Mozda ti koristis one na bazi vode... Kratko traju, brzo se ljuste i ne zagadjuju okolinu - gdje je tu zabava? :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vjevoricinus je napisao:
@Fenikx
Znaci, zene ne kupuju muskarcima automobile zato sto bi oni mogli da se razidju i onda bi... to sam i mislio.

Znaci, opet ja ne valjam, na silu pokusavam da stvorim uslove za nesto cega uopste nema ili je u startu uguseno mojom navalentnom prirodom i potrebom da ubrzavam procese u prirodi i drustvu.

Ovo prvo, oko kupovanja auta, stana i ostalog. Gledala sam ljude, meni prilično bliske, koji su poslije rastave braka pravili jedno drugom frku oko toga ona je njemu kupila košulju od 100 km on njoj hlače od 150, pa ona njemu treba da vrati 50 km ili obrnuto, svejedno. (Zamisli tek šta je nastalo kada je trebalo da podijele stan i auto.) A isto znam parove koji su nakon raskida sravnjivali račune. "Ja sam tebi platio ljetovanje, ti meni tako!!!" "Šta hoćeš some jedan, ko ti je onu vješticu od mame u bolnici njegovao, prao i obilazio, to mi nisi platio!" Mislim, grozno je. Nisam nikad živjela ni sa kim, ali mislim da je na samom početku potrebno postaviti neka pravila i neke dogovore. Tj. to planiram da uradim kad bude prilika. Inače, imala sam frku sa frajerima oko tih osnovnih stvari. Ulazimo u crkvu i on hoće meni da plati svijeće. Aman! :angry4: Onda se ja ljutim zbog toga, on se ljuti što se ja ljutim i što mu ne dozvolim da plati, šou. Dok fino nismo sjeli i podvukli neke stvari.

A priznaj da bi i većina muškaraca (ako ne i svi) ako bi kupili auto curi i ona ih ostavila, govorili "Kurva, otišla je drugom sa mojim autom. Ili varala me je sa drugim u autu koji sam ja krvavo otplaćivao." To je jednostavno ljudska priroda, Ricinuse, kako god okreneš i ne zavisi od pola.

A za ovo drugo. Hm, ne znam sigruno, ali mislim da između vas dvoje postoji prilično veliki jaz. Ili ga zakopajte (sa obe strane, ako se jedno samo trudi nema vajde) ili pa-pa. Uvijek jedno više voli, jedno se više trudi, to je činjenica iako bismo svi voljeli da je sve jednako. Jednakost je utopija, zlatna ptica, ali ako već ne možeš da je uhvatiš, to ne znači da treba da prestaneš da pokušavaš da je bar na trenutke dodirneš.

Žene su nesigurne u sebe. Nije samo ono što radiš nego to moraš i da kažeš. Džaba ako joj svijet prostreš pred noge, dok ne kažeš "vlim te" i "udaj se za mene" ili "želim ozbiljnu vezu", ne vrijedi. Jednostavno, tako je. Žene se zaljubljuju slušanjem i često više vjeruju lažljivcima zbog slatkorječivosti nego poštenim djelima i namjerama ako nisu izrečene.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Ricinus: zaboravih još ovo:

Nisam mislila da ne valjaš samo očigledno iz nekog razloga ti misliš da njoj nisi valjao. Ako njoj ne valjaš, presjeci čvor, odboluj i nađi drugu. Negdje na ovom svijetu postoji neka i kojoj ćeš valjati.

Možda zvuči hladno kada to kažem, ali ono što ne ide, to treba završiti. Surova realnost je da sve u životu ima rok trajanja, kada dođe kraj lijepo i kulurno kažeš "Doviđenja" i odeš uzdignute glave.

Kao feniks; dođeš do trenutka kada moraš da se zapališ i da ostaviš jednu životnu epizodu iza, koliko god da je teško. Poslije, ustaješ iz pepela i uvijek, uvijek ideš dalje.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa i Kirk Hammet i Nuno Bettencourt farbaju nokte (uglavnom u crno i najcesce samo na lijevoj ruci), pa nisu ni nastrani niti su homoseksualci. Sve je to stvar stajlinga, ah.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni je još gore što ima dosta strejt muškaraca koji se šminkaju. E vala, kada on ima više pudera nego ja (inače ne koristim puder sem u posebnim prilikama) bude mi baš muka!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
Metroseksualci osvajaju svijet :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Skoro sam vidjela reklamu za antirid za muškarce. Znači, upi*kila sam se od smijeha.

Ok, ok jesam ja za higijenu i sve je to ok, ali brate što je previše, previše je. Uostalom, muškarci su kao vino, šta fali ako imate koju boru više?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Posto je ova muska vjeverica navalila na to da mu voljena osoba kupi auto u znak ljubavi , moram da se osvrnem na to i da dodam nesto... Naime, ne mogu nikako razumjeti taj tvoj stav. "Ako me volis, kupices mi to i to". hm.... Ja kad nekog volim, ja gledam da tu osobu ne ostetim, i bilo bi mi neprijatno i lose bih se osjecala kada bi osoba koju volim morala da digne velike pare zbog mene i tako sebi uskratila dosta toga i zaduzila se samo da bi meni "pokazala koliko me voli". Ima mnogo nacina da se to pokaze, a da se ne radi o koristi ili necem materijalnom. Zalis se sto nista ne dobijas zauzvrat a sve dajes. Mozda je problem u tebi, mozda dajes pogresne stvari. Mozda vam upravo fali ono najvaznije za ljubav, a to je postovanje, razumijevanje, tolerancija, njeznost i jos mnogo drugih stvari na toj bazi.
Vidis i sam dosta primjera da pokkloni ne cine niti dobru vezu niti vecu ljubav. Pogledaj samo bogatase i milionere. Donald Trump svoje zene obasipa poklonima, a opet ima X brakova iza sebe ili hrpa drugih milionera, milijardera.

Cini mi se da uopste nisi srecan u svojoj vezi, izvini ako grijesim, ali dobijam takav utisak. Mozda je bolje da poradite na tom a da konto ostane po strani.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otprilike sam i ja ovo htjela da kažem, ali imam problem što se rasplinem dok pričam. Saglasna potpuno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 420 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]