dakle, ja sam se prijatno iznenadila da je moja mama naucila osnove rada na racunaru, redovno je isla na casove iz prakticne nastave. sto se testa tice, bio je teorijski, nabubala je svih 200 pitanja, odgovorila tacno na svih , cini mi se, 25 i poolozilaaaa

, jer bi prije crkla od sramote da prepisuje, dok je nadgleda mladja kolegica. ja to smatram velikim uspjehom za nju, pa ako ih je bilo pola kao sto je ona, ne moze se reci da je projekat potpuni promasaj. (+sto sam ja konacno saznala na koga sam ovako inteligentna).
druga stvar- dobijem napad , ali bukvalno napad bijesa kad cujem kako mladim ljudima treba platiti obuku da lakse dobiju posao- kad svaki boziji dan gledam RETARDIRANE KRETENUSE koje imaju priliku da bulje u racunar vec godinama- bukvalno godinama, a NISU I NECE da ukljuce mozak, NECE DA NAUCE ili ne daj boze ukljuce mozak makar na sekundu kad im neko pokusa objasniti nesto novo oko racunara. jok, njima su njihova 3 klika da bi otvorile neki program dovoljna i dalje od toga - ni makac! e, takvih mi je pun k*** , a tek mladih, jadnih, nezaposlenih tridesetogodisnjaka- navescu primjer svog prvog komsije, koji se zali kako nema posla za njega, jer svi traze poznavanje rada na racunaru. on, btw. ima racunar u kuci, ali "ne moze on to sad uciti, ionako bi mu plata bila mala, pa sto da gubi vrijeme". poslije takve recenice sam odustala od pokusaja da mu pomognem da savlada neke osnove koristenja racunara, spakovala skriptu i cd o osnovama windowsa i worda nazad u ladicu i vec popila bensedin da se pripremim za nove radne pobjede i dobro poznate recenice, ponovljene bar 78 puta dnevno : "e, ajd skokni ovamo da vidis sta mi je ovo na ekranu, nesto iskoc'lo, opet JUTU zaglavio,*ebem mu sumpor, opet fajsbok ne radi danas itd i sl.... augrrrrrrrrr.
btw. blic nisu ozbiljne novine nego zuti magazin, a onakav tekst nije napisao ni skolovan ni nazalost obrazovan novinar.
jos jednom augrrrr, i laku noc svima (zanemarite blagi osjecaj frustracije koji izvire iz svake moje recenice a tice se posla, ionako je ot....

)))