banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 06:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Zrce,Pag
PostPoslato: 24 Maj 2010, 23:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2010, 13:39
Pozdrav,zelio bih ove godine da odem sa drustvom na Zrce,sad me zanima ako je neko bio vec da napise ovdje kakvi su utisci, gdje je bio smjesten,vrstu prevoza,koliko je to para izaslo i tako te stvari..Unaprijed zahvalan.

Vrh

Tema posta: Re: Zrce,Pag
PostPoslato: 24 Maj 2010, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Ako moze da pomogne:

http://www.putovanja.info/forum/topic/7 ... ntry190794

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:

Hvala ,ovo je malo pomoglo,ali mi treba neko iz Banja Luke zbog informacija oko prevoza.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Ja sam išao prošle godine, bio sam smješten u Pagu, cijena apartmana za tri osobe je bila 35 eura dnevno. To ti je nekih 20 km od plaže Zrće, stim da imaš bus koji vozi svaki dan ujutru i vraća se naveče. Ja sam išao autom, do tamo imaš oko 400 km, zavisi kojim putem ideš. Za cijenu autobuske karte ne znam. Smještaj u Novalji, blizu plaže je dosta skuplji. Što se ostalih cijena tiče nije ništa strašno kao što se priča. Piće po klubovima je oko 20-ak kuna... Cijene po prodavnicama manje više kao kod nas. U restoranima je skuplje, pica npr. ili roštilj ti je 50-60kuna pa naviše.
U klubovima na plaži imaš dnevne žurke do 8 naveče i noćne koje počinju oko ponoći pa do zore...To ti je to uglavnom :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Samo 35 Eu? :o Imas li njihov broj?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imam negdje i broj, potražiću pa ću napisati. Čovjek je iz naših krajeva (ili je oženjen odavde) a taj apartman je bio slobodan samo 4 dana, taman koliko je nama trebalo, tako da smo se super uklopili. I ja sam se bio spremio na cijenu 50+ eura pa sam bio iznenađen ovim. Ond sam se raspitao u Pagu koliko su inače cijene (mislio sam da nam je ovaj malo jeftinije dao, jer smo bili preporučeni) i u tim okvirima se kreću, oko 40-ak eura.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 23:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Senna je napisao:
Ja sam išao prošle godine, bio sam smješten u Pagu, cijena apartmana za tri osobe je bila 35 eura dnevno. To ti je nekih 20 km od plaže Zrće, stim da imaš bus koji vozi svaki dan ujutru i vraća se naveče. Ja sam išao autom, do tamo imaš oko 400 km, zavisi kojim putem ideš. Za cijenu autobuske karte ne znam. Smještaj u Novalji, blizu plaže je dosta skuplji. Što se ostalih cijena tiče nije ništa strašno kao što se priča. Piće po klubovima je oko 20-ak kuna... Cijene po prodavnicama manje više kao kod nas. U restoranima je skuplje, pica npr. ili roštilj ti je 50-60kuna pa naviše.
U klubovima na plaži imaš dnevne žurke do 8 naveče i noćne koje počinju oko ponoći pa do zore...To ti je to uglavnom :)

Puno hvala na informacijama...aa kako se tebi inace dopalo Zrce,jesi zadovoljan?Da li je mozda previse ''izvikano''?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 00:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
pijanstvo,guzva, zabava, kurave...jeeeee

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2010, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Lijepo je tamo ko voli tu vrstu muzike i taj način zabave. Ja nisam išao na Pag prvenstveno zbog toga. Nije previše izvikano, provod je stvarno dobar. Opet grad Pag gdje sam bio smješten je dosta mirniji, za odmoriti se dušu dao :) Tako da ima tu za svakoga po nešto.

@ajkula, evo adresa tih apartmana gdje sam odsjedao u Pagu:

http://apartmani-vuleta.com

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sreca pa sam sada tek vidjela da si okacio link :lol: :oops:

Nego, kojim putem do dole? Juce sam se vozila preko Bihaca - Senja a vracala preko Karlovca i ZG.a. Koja jos opcija ima? Bihac - Velebit i onda?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2010, 08:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hahaha ma mjesec dva gore dole... :)
Ma kuda god okreneš nećeš pogriješiti, ja sam išao preko Bihaća, Plitvice, Korjenica a vraćao se Šibenik Knin Drvar i preko Manjače.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Isli preko Korenice i put je vise nego odlican. Sve preporuke. Ali sad imam drugo pitanje: Koji je najbolji/najbrzi put od Sibenika do BL? I koliko dugo se vozi?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2010, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Pomocu ovog sajta http://www.viamichelin.com mozes dobiti preporuku za najbrzi/najbolji put...stvarno dobra stvar...

Banja Luka - Sibenik :
http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxOHgxMGNORFF1TnpVek16Zz1jTVRjdU1UWTVOams9&strDestLocid=31NDIxZzIxMGNORE11TnpNek9Uaz1jTVRVdU9EazFNRGM9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=31%2F07%2F2010&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]