contador je napisao:
ako je hiljade i hiljade vlasnika alfi (nebitno kojih modela) imalo probleme sa njima, visilo kod majstora, izlagalo se nepotrebim troškovima itd itd itd...onda ti je valjda jasno zašto je alfa na lošem glasu. drugo, ne mrzim ja neko auto zbog njega samog (ono je takvo kakvo je) već zbog raznih priča tipa: ne kvari se, troši ko upaljač, nepoderivo, neuništivo, cepa dvesta iz mesta itd itd...ne postoji auto koje se ne kvari. ako ga kvarovi ne stignu u mlađim godinama stići će ga nakon 10, 12, 15 nebitno. treće, da ne ispadne kako sam ''pljujem'' po drugim proizvođačima reći ću da sam imao nekoliko cirkus situacija na svom prvom fordu (sierri 2.3 benzinac iz 1985.god)...svjećice, auspuh progorio, alanser zezao...kasnije na mondeu nešto oko klime se sjebalo (neki osigurač na onoj tabli ispod volana) ali to me koštalo bukvalno 10 KM. to su neka moja negativna iskustva oko fordova. i za kraj - priča oko redovnog servisa: najmanji problem je tu servis. radiš kad treba (kad je proizvođač odredio) i znaš unaprijed na čemu si, ali je problem kad visiš kod majstora mimo redovnog servisa. a kod alfe je to mnogo izraženije nego kod fordova. 156-ca, ona prva serija pre redizajna, je bila prepoznatljiva po tome.
ma cova buraz, jes ti covin buraz, cova buraz?
ma sa srecom ti bilo sa fordom

jos manje kvarova i sl.... samo desnom stranom i pazi se blica

ja se spremam za okrsaj sa mladim majkama sutra.... puno cu djece morati prepravljlati sutra

po principu malca ispod kreveta, mamu na krevet i ja na mamu

i tarlahanje veselo vece

)))))))))