banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2010, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Zasto mi se cini da ce uskoro da bude novi post u temi > viewtopic.php?f=46&t=44250&p=1063144#p1063144 8)

Znam za TBi u Breri - cak je i cijena sasvim OK ali je auto nevidjeno neprakticno za moje potrebe (jbg, ipak su mi potrebna cetiri mjesta). A Giulietta ce takodje da saceka bolja vremena - kupio sam stan i nemam para za to planinarenje. Mozda kupim nekog Forda da ustedim :-?

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Neces znati kuda ces sa parama :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
The_new_Statesman je napisao:
Neces znati kuda ces sa parama :)

tns ne vole forda... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vozio Ford Maverick nekoliko godina, bez problema najmanjeg. Doduse, istina, Mondeo ne mogu smisliti.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 16:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
mirdza je napisao:
Mozda kupim nekog Forda da ustedim :-?

:lol:

probaj i da ne dišeš, ne jedeš a bogami i da ne je*eš... i tu možda uštediš :S

off :(

primjetih danas poslije posla da su mi djeca neka igrala gluvo glamočko po haubi...

sutra pregledavanje snimka... (testiram kamere nekakve...kvalitet na zavidnom nivou... samo da kolega nije isključio DVR.... ) tako da me očekujete u Glasu na naslovnoj stranici.... :(

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
znam da si ljut, isto je i meni, u mene je hauba dosla ko crtanka, a od zmigavca do zmigavca na obje strane imam po 3 cize...
djeca.
posto imamo skolu blizu, odmah do zgrade, i skolsko igraliste je tu, jes da je ogradjeno ali prekjucer napucase fudbal i pade komsi na sofersajbu i puce u 100 komada. e sta ces!

skloni koliko mozes skloniti, sacuvati ga neces, u inat ce ti ga isarati jos vise.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
aj malo da se vratimo na temu :D

za 10 000 KM teško je kupiti dobro auto pogotovo po ovim kriterijumima što su navedeni. Takođe treba računati da pola ovih auta što se prodaju kod nas ne valjaju ničemu. sve i jednom vraćena kilometraža, svaki uglavnom ima neku manu. uglavnom većina je na fazon "drži vodu dok majstori odu"

ne znam da li se za 10 000 može nešto kvalitetno uvesti, ali to je izgleda najbolja opcija. tako da se preskoče druga i treća ruka...

a kad bi se već kupovalo ovdje, evo nekoliko vas je predložilo Opel Astru, a ja evo predažem Opel Vectru :) Uzeti dizelku ili benzinku pa ugraditi plin. auto stvarno ima puno prostora, pogotovo verzija sa 5 vrata. jedino ne znam da li se puno kvari... mada jedan moj poznanik ima baš takvu vectru, vozi je već nekoliko godina i nema nikakvih problema. i laguna mi se dopada, mada eto neko reče da je skupo održavanje.

I da, zašto nećeš japanca? :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Šta radi auto-mehaničar kad mu Alfa dođe na servis? Zove ženu i pita: draga gdje ćemo na more ove godine?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 20:35 
Veteran
Veteran

contador je napisao:
Šta radi auto-mehaničar kad mu Alfa dođe na servis? Zove ženu i pita: draga gdje ćemo na more ove godine?

a brate smaras.... Znas sta jos kazu za alfu?

da je kao ekstra riba, svi bi je guzili al ne smiju prici..... I onda guze neke ruzne ribe... A za ovu dobru pricaju da je bitcarka i sl.... A sve iz zavisti...

Ima nas koji volimo da uzivamo u zivotu pa koliko god da kosta.....

Mada dobro znas sta je tvoj cika Ford rekao ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

možeš da se objesiš na prvu banderu i visiš na njoj do kraja života. ovaj fazon se prvo odnosio na fiat vozila, pa je kasnije postao prikladan i za alfa romea. uostalom, kad su alfe i ostali talijani ''neuništivi'' što fiat (kao vlasnik brenda alfa romeo) propade zamalo? da ne bi talijanske vlade ode sve u k.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 21:53 
Veteran
Veteran

contador je napisao:
možeš da se objesiš na prvu banderu i visiš na njoj do kraja života. ovaj fazon se prvo odnosio na fiat vozila, pa je kasnije postao prikladan i za alfa romea. uostalom, kad su alfe i ostali talijani ''neuništivi'' što fiat (kao vlasnik brenda alfa romeo) propade zamalo? da ne bi talijanske vlade ode sve u k.

a nesto mi kao ford bi bolji?
i odkud sad to u svemu ovome :) hvatas se za slamcice?

Henry Ford je napisao:
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
As quoted in Alfa Romeo. I creatori della Leggenda (1990) by Griffith Borgeso....

pa nadalje :) (nesto sam raspoložen :) )

sta je tebi za alfom
jesi li je ikad posjedovao?
Jesi li je ikad vozio? (ne bio vožen)
održavao?

Naravno da nisi.... i sta ti koji vrag imas da pricas o manama ili prednostima iste kad nemas blage veze sem iz priča trećih lica... sto nas dovodi do zakljucka na vec pomenutu frazu.... nisi imao muda da kupis alfu, i sad bacas i drvlje i kamenje jer... jer .... si zavidan :)))))

momak SP ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako je hiljade i hiljade vlasnika alfi (nebitno kojih modela) imalo probleme sa njima, visilo kod majstora, izlagalo se nepotrebim troškovima itd itd itd...onda ti je valjda jasno zašto je alfa na lošem glasu. drugo, ne mrzim ja neko auto zbog njega samog (ono je takvo kakvo je) već zbog raznih priča tipa: ne kvari se, troši ko upaljač, nepoderivo, neuništivo, cepa dvesta iz mesta itd itd...ne postoji auto koje se ne kvari. ako ga kvarovi ne stignu u mlađim godinama stići će ga nakon 10, 12, 15 nebitno. treće, da ne ispadne kako sam ''pljujem'' po drugim proizvođačima reći ću da sam imao nekoliko cirkus situacija na svom prvom fordu (sierri 2.3 benzinac iz 1985.god)...svjećice, auspuh progorio, alanser zezao...kasnije na mondeu nešto oko klime se sjebalo (neki osigurač na onoj tabli ispod volana) ali to me koštalo bukvalno 10 KM. to su neka moja negativna iskustva oko fordova. i za kraj - priča oko redovnog servisa: najmanji problem je tu servis. radiš kad treba (kad je proizvođač odredio) i znaš unaprijed na čemu si, ali je problem kad visiš kod majstora mimo redovnog servisa. a kod alfe je to mnogo izraženije nego kod fordova. 156-ca, ona prva serija pre redizajna, je bila prepoznatljiva po tome.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:26 
Veteran
Veteran

contador je napisao:
ako je hiljade i hiljade vlasnika alfi (nebitno kojih modela) imalo probleme sa njima, visilo kod majstora, izlagalo se nepotrebim troškovima itd itd itd...onda ti je valjda jasno zašto je alfa na lošem glasu. drugo, ne mrzim ja neko auto zbog njega samog (ono je takvo kakvo je) već zbog raznih priča tipa: ne kvari se, troši ko upaljač, nepoderivo, neuništivo, cepa dvesta iz mesta itd itd...ne postoji auto koje se ne kvari. ako ga kvarovi ne stignu u mlađim godinama stići će ga nakon 10, 12, 15 nebitno. treće, da ne ispadne kako sam ''pljujem'' po drugim proizvođačima reći ću da sam imao nekoliko cirkus situacija na svom prvom fordu (sierri 2.3 benzinac iz 1985.god)...svjećice, auspuh progorio, alanser zezao...kasnije na mondeu nešto oko klime se sjebalo (neki osigurač na onoj tabli ispod volana) ali to me koštalo bukvalno 10 KM. to su neka moja negativna iskustva oko fordova. i za kraj - priča oko redovnog servisa: najmanji problem je tu servis. radiš kad treba (kad je proizvođač odredio) i znaš unaprijed na čemu si, ali je problem kad visiš kod majstora mimo redovnog servisa. a kod alfe je to mnogo izraženije nego kod fordova. 156-ca, ona prva serija pre redizajna, je bila prepoznatljiva po tome.

ma cova buraz, jes ti covin buraz, cova buraz?

ma sa srecom ti bilo sa fordom :) jos manje kvarova i sl.... samo desnom stranom i pazi se blica :) ja se spremam za okrsaj sa mladim majkama sutra.... puno cu djece morati prepravljlati sutra :) po principu malca ispod kreveta, mamu na krevet i ja na mamu :) i tarlahanje veselo vece :))))))))))

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Sve ogrebotine ispolirati :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:40 
Veteran
Veteran

smucek je napisao:
Sve ogrebotine ispolirati :)

a nema mi druge... al neko ce morati da plati....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Samo se nemoj zaletiti pa mamu na haubu, da jos vecu stetu ne napravis :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 22:49 
Veteran
Veteran

a cuj... ak nist drugo ukrascu im loptu :X

PS.
U tom slucaju... mislim na mamu i haubu.... to nije za popravke :))))

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Onaj fazon sa mehanicarom koji zove zenu se prvobitno odnosio na Citroendžije.
I nije tačan.
A na FIAT se nikad ne bi odnosio jer su FIAT-isti ziceraši (ako cemo generalizovati) i nikad nece dati nešto para za kola... Nešto između VW I Zastave...

Haj' sad dosta, smarate.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 06:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ja pomislio onaj sto je otvorio temu kupio auto pa mu sad svi krenuli davat instrukcije sta da cekira i gdje da ga vozi a ono corak.........ova dvoica se prepucavaju oko Alfe i Forda(koda su to neka auta :lol: ) onda dodju izmedju neka djeca i njihove mame,pa ovo ce na kraju se premjestit na Erotiku kako je krenulo :lol: :lol: :lol:

majstore kupil ti sta de ti nama reci?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
hahahahaha vi se stvarno raspravljate sa splendidom....pa taj vam je covjek u zivotu vozio samo jedan auto, i to forda! :))))

ima tema gdje je htio kupiti mondea ali nije uspio prodati starog forda, ko ce to kupiti :lol:

BoogiE, imao sam alfu 146 2 godine, kupio je sa nekih 100k na satu, niti jednom veci kvar ali uzitak u te 2 godine se ne moze porediti sa uzitkom u w124 sada, iako je ovo cudo 3.0benzin. Razlog prodaje je bio udes, da nije bilo udesa, ja bih i danas vozao alficu. Bila je u pitanju 1.4ts, najljepsa u gradu :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]