Hmm, da se i ja ubacim u temu s kojom pametnom.
Vidim bilo je ovdje dosta velicanja HoN-a, malo pljuvanja po LoL-u, sve u svemu, sve off-topic. Ali kad smo vec skrenuli...
Neki me znaju ovdje, bio sam zagrizen DotA igrac, naglasak na bio, godinu dana nisam odigrao partiju, tako da nisam osjetio tu HoN euforiju. Nisam htio da sudim bez znanja o igri, tako da sam pogledao dosta screenova, gameplay videa, pogledao sve heroje, znaci sve "osim" odigrao, i moram reci, ARE YOU FU***** KIDDING ME?! Ovo bolje od DotA-e?! Nista ne vristi nesigurnost kao mracni setting, sa morbindo iscratnim herojima i svim ostalim glupostima koji NE ZNACE nista na polju igrivosti! Slazem se da WC3 engine ima nedostataka, i da ga IceFrog gura do maksimuma, te da Bnet nema nikakvu podrsku sto se tice DotA-e, tipa automatskog trazenja igara. Koliko ja vidim, to su jedine 2 stvari koje je HoN popravio! Da li su dodali neku svoju mehaniku igri? Da li su napravili bilo sta novo osim (stvarno lose) grafike? HoN je samo propao pokusaj revitalizacije DotA-e, nasao se jedan pametan lik koji je rekao "Hajmo uzeti najbolje iz DotA-e, popraviti bugove i postaviti dedicated server", a onda je dosao jedan glup lik koji je rekao "Hajmo sve heroje obojiti u sivo, reskinovati ih u kreature iz jeftinih horor filmova/stripova/igara"... I pametniji popusti...
Sto se tice pljuvanja po LoL-u, nemojte biti smijesni. LoL je donio toliko novih i dobrih stvari koje necu sad nabrajati, ako se nadje neko pametan pa kaze da nije, rado cu mu objasniti zasto je LoL pravi nasljednik DotA-e, a ne neki tamo HoN.