banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 11:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Garena DotA team
PostPoslato: 10 Maj 2010, 22:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
Ja sam moderator na gareni, admini su rekli da ce biti dodan HoN :(

Citiraj:
uglavnom ili se vidimo u HoNu ili u Doti2 ^^ (ne vjerujem da cu se vracati doti, ponajvise zbog host pubertetlija koji se izbiju kad odradis first kill na njima i livaju)

Pa imas lige na gareni, ali tu ne moze svako da igra.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
dota 2? wtf?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 11:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Tommy Vercetti je napisao:
dota 2? wtf?

Icefrogov iduci projekt koji sprema sa likovima iz Valve-a, al` posto se nista ne spekulise o nazivu nezvanicno ga zovemo dota2

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2010, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ocekuje se kad?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2010, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pojma
nema nekih informacija o tome, sve je nesto obavijeno velom tajne
znaci, nece u skorije vrijeme

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 23:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ocekuje se 2011. bice u prvom licu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U prvom licu?

hahahha

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 07:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RoS-G.Riblj4 je napisao:
Ocekuje se 2011. bice u prvom licu.

s obzirom da nikakvih zvanicnih informacija nema i sve su nagadjanja, moze li se znati odakle ti takve informacije :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2010, 20:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa imas ponesto na playdota, na blogu od icefrog-a, ostalo mi je pricao jedan lik koji to stalno ganja, a to da ce biti u prvom licu je 100% sigurno, mislim da mu to pise i na blogu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Hmm, da se i ja ubacim u temu s kojom pametnom. ;)

Vidim bilo je ovdje dosta velicanja HoN-a, malo pljuvanja po LoL-u, sve u svemu, sve off-topic. Ali kad smo vec skrenuli...
Neki me znaju ovdje, bio sam zagrizen DotA igrac, naglasak na bio, godinu dana nisam odigrao partiju, tako da nisam osjetio tu HoN euforiju. Nisam htio da sudim bez znanja o igri, tako da sam pogledao dosta screenova, gameplay videa, pogledao sve heroje, znaci sve "osim" odigrao, i moram reci, ARE YOU FU***** KIDDING ME?! Ovo bolje od DotA-e?! Nista ne vristi nesigurnost kao mracni setting, sa morbindo iscratnim herojima i svim ostalim glupostima koji NE ZNACE nista na polju igrivosti! Slazem se da WC3 engine ima nedostataka, i da ga IceFrog gura do maksimuma, te da Bnet nema nikakvu podrsku sto se tice DotA-e, tipa automatskog trazenja igara. Koliko ja vidim, to su jedine 2 stvari koje je HoN popravio! Da li su dodali neku svoju mehaniku igri? Da li su napravili bilo sta novo osim (stvarno lose) grafike? HoN je samo propao pokusaj revitalizacije DotA-e, nasao se jedan pametan lik koji je rekao "Hajmo uzeti najbolje iz DotA-e, popraviti bugove i postaviti dedicated server", a onda je dosao jedan glup lik koji je rekao "Hajmo sve heroje obojiti u sivo, reskinovati ih u kreature iz jeftinih horor filmova/stripova/igara"... I pametniji popusti...

Sto se tice pljuvanja po LoL-u, nemojte biti smijesni. LoL je donio toliko novih i dobrih stvari koje necu sad nabrajati, ako se nadje neko pametan pa kaze da nije, rado cu mu objasniti zasto je LoL pravi nasljednik DotA-e, a ne neki tamo HoN.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol:
e jedva cekam da objasnis

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Bez smisaonog redoslijeda...

AP - Ability Power, znaci scaling spellova, svaki caster je viable late game, a ne samo disable-ri.
Statistike heroja - detaljan prikaz svih karakteristika heroja, crit %, MR, AR, AS, dodge %...
Summoner sistem - 2 spella i set runa koje nosite u bitku, dodaju jos jednu dimenziju igri, izbor razlicitih spellova daje sasvim nove taktike, rune pojacavaju heroja u izabranom bolju, da li ce mu dati prednost early ili late game, etc, znaci dva ista heroja sa istim predmetima nikad u stvari nisu isti.
Brush - Veoma znacaj dodatak, odlican za gang, escape, ambush taktike, daje sansu herojima koji inace ne bi mogli drzati lane u odredjenom matchupu da kontrolom brusha preuzmu inicijativu.
Creep buffovi - Zamijenjuju river rune iz DotA-e, koje su inace same po sebi random, opet faktor srece, creep buffovi su uvijek isti i uvijek na istim neutralcima, daju znacajan bonus, ali takodje u slucaju smrti prenose na heroja koji je napravio kill.
Stun=/=item effect - Ne postoji niti jedno oruzje koje ima stun %, sto znaci da nema carry stun lock late game.
Ugradjena teleport mehanika - Teleport u bazu u bilo kom trenutku, naravno ne smijete primiti stetu dok traje cast, izbacena potreba za scrollovima, sto znaci item slot vise.
Snizen carry effect - Iako postoje heroji koju su late game prilicno jaci od ostalih, daleko je manje izrazeno nego u DotA-i, 2 heroja nikad nece pocistiti cijeli tim za par sekundi, odnosno daleko izrazenija timska igra.
Tower AI i Damage Scaling - Toranj nikad ne napada heroja ako ima druge mete u dometu osim ako dodje do napada na heroja kojemu pripada toranj, u tom slucaju toranj odmah napada heroja koji je napravio damage. U creep talasima takodje ide i jedan creep s aurom koja smanjuje tower damage, sto znaci da je lakse pushati tornjeve ako ih niko brani. Toranj sa svakim napadom radi sve vise i vise stete, znatno smanjeno soliranje tornjeva, cak i u late game.
Heroji s odgovarajucim skillovima - Ne postoji heroj kod koga se neki skill jednostavno ne uklapa s ostalimai izgleda kao da ne bi trebao biti na tom heroju, za razliku od DotA-e, gdje ih ima poprlicno.
Razni tipovi heroja - Osim klasicnih koji koriste manu, tu su i oni sa cistim cooldownom, energijom, ili life costom na spellovima.

Eto sta mi trenutno pada na pamet, da se zamislim siguran sam da bih nasao jos. A sad bih molio tebe da mi kazes sta je HoN donio novo u samoj igri?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]