loveless je napisao:
Hvala na komplimentu, ali ja nisam Scaruffi. Jednostavno, kad sam ga otkrio i vidio da na svijetu postoji nar jedan kriticar kome nije ispran mozak popularnim i dobro prodavanim grupama bio sam presretan!! Naprijed Pjero!!!!!
A to da sam "ovca" (opet licno vrjedjanje, opa, ah da to je vec standard procedure za neke) ne pije vode:
1. vec sam u par navrata napisao da se ne slazm u svemu sa njim i
2. ono sto sam napisao o muzici su moje rijeci
Ja bih prije rekao da su neki ovdje "ovcice" kojima je mejnstrim masinerija izgradila ukus... ccccc.
A...a možda nije stvar u tome što je Scaruffi dobar, već prosto ti odgovara njegov ukus. Et', k'o što je meni on bezveze, tebi je super, isto k'o što će tebi neke stvari biti bezveze...što moraš praviti frku?
"Ovca" nije lično vrijeđanje, ne znam kako drugačije nazvati osobu koja kao june gura jedno i ubjeđuje druge, iako bi trebalo da jasno vidi da drugi ne misle tako i ne može ih ubjediti.
1. Pa? Ne slažeš se u svemu s njim, ali ga ipak gledaš kao Boga. Ni ja ne volim SVAKU pjesmu Azre, ali obožavam Azru.
2. Pa? Nisi baš puno napisao...smisleno i argumentovano, tj.
Ja boh prije rekao da su neki drugi "ovcice" koje nemaju mnogo ličnosti, pa imaju potrebu da se razlikuju, te im je tu super došla andergraund mašinerija...ccc...
Elvis Presley je napisao:
loveless je napisao:
Nevjerovatno.. ja protiv svih i opet ja pobjedjujem!
Mislim da ovim citatom treba zakljucati temu. Nema vise smisla.
Nemo' da si baba...