drug je napisao:
Kako je bilo zamiljivo citati par zadnjih stranica na temama IPTV i Elta kabel. Iskreno, ne mogu reci da nisam uzivao... Neka se niko ne uvrijedi, ali bas je tako...
Драма
Epic topic!, дефинитивно.
Прочитао сам већину постова, па да се укључим у дискусију.
Акермоне, Акермоне, Акермоне...

Ја мислио да се Акермон регистровао да би провоцирао и зачинио дискусију, али он стварно, али баш стварно "брани" на форуму интересе Елта-кабела, којег још и фаворизује и пропагира (а можда и заиста ради за њих

)
Запитај се, Акермоне, да ли је то што си исписао вечерас реклама или антиреклама за Елта-кабел?
Коме си "нанио воду на млин"? Елти или некоме другоме?
Неко ме је већ цитирао, па ћу скратити. Мени смета недостатак двосмјерне комуникације Елтиних радника и корисника. Под двосмејрном комуникацијом не сматрам свађу, препуцавања, већ један људски дијалог између оног ко нуди услугу кабловске телевизије (и интернета, али то није тема) и корисника те исте услуге.
Чуди ме то што се десило са каналом Fox Life, који је нагло замијењен појавом Елта ТВ са инфо каналом и порнићима, да би неколико дана касније, након бројних реакција био враћен.
Зар Елти-кабел требају такви непромишљени потези сада када се захуктала борба за кориснике појавом м:телове услуге (која је за мене још увијек неповољна, али ко зна шта ће бити за пар мјесеци).
Подржавам у потпуности Друга. Он је изнио доста ствари које Елта-кабел мора урадити. Као прво, то је повећање броја канала и увођење више квалитетних канала.
Наравно, уз консултације са корисницима, како се не би поновила ситуација како са укидањем Fox Life канала или увођењем неких телевизија које нико није тражио и за које сумњам да имају публику у Бањалуци.
Ако то не ураде, ако не испоштују жеље корисника и не среде мрежу (нпр. поправе слику неких канала), десиће се оно што Друг прогнозира - корисници ће потражити друга рјешења (IPTV, Тотал, Диги...), од којих су нека рјешења чак и скупља од Елте кабел.
П. С. Хуголина, па како се сјети те рекламе и најаве из Гласа?