banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: auto do 10k maraka
PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Maj 2010, 21:18
Ljudi pomagajte, dobicu sijede, ili cu ih nekome pocupati. Ne, ne treba mi ervamatin, nego par savjeta i sl. :)
Dakle, "problem" je sledeci: moj matori skvcrko neke pare (10-11 hiljada) koje je spreman odvojiti na neki brm brm. Auto ce biti zajednicko, jer on ne voli voznju pa cu ga ja cesce koristiti. Za sad zuper zvuci, zar ne? Al, ne lezi vraze... Posto je novac vecinom njegov, on postavlja i par kriterijuma. Zeli nesto sa 4/5 vrata, dizela, mladje od 2001g i nesto "prostraniji" auto, a NE zeli fiatova vozila niti japance, (npr. clio je mali), niti nekog velikog potrosaca (ko je to tamo rekao hoce da se jebe a da mu ne udje) a cijenio bi i koju fotografiju predlozenih vozila. Unaprijed hvala za sve prijedloge i/ili sugestije tj. savjete. Vec postoji slicna tema na drugom forumu ali sa izmjenjenim informacija (nadam se da se link nece smatrati reklamom XD):

http://www.bhtuning.com/auto-do-10-11k-maraka-t-38250.html

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Odustani od toga, pusti ga da uzme sta hoce, a ti sebi kupi Golfa 2, ali te niko nece k****i...

Ili, nesto 2003. godina, uvesti... Za te pare kod nas nemas Bog zna sta, a tamo mozes uzeti solidnog Golfa 4 (auto za te sto bi se j3bali a da im ne udje...) i za te pare ga i ocRiniti i registrovati....itd...

Koliko sam shvatio, ti si skoro polozio/la?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Preporucujem Opel Astra karavan dizel

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:33 
Početnik
Početnik

hahaha, nisam jos ali od plate se odvaja za tu svrhu :D mada, iako nemam iskustva iza volana necu neku kratez tipa lupo il slicno... i da, nece karavana :angry3: ...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Prijatelju.... Iskren da budem, dijelio sam auto sa starim... Većeg mučenja nisam u životu doživio. Nikada me nije odbio kada sam tražio auto ali mi je svaki put prisjelo

- Odakle kroasan za zadnem sicu
- čija je gumica za kosu ostala
- gdje živi ta tvoja kada si pola rezervoara spržio (a ja prešao 10km max)
- gledao sam te neki dan kad krećeš i šaltaš nepravilno... moraš bla bla, truc truc, gnjec gnjec...
- kad možeš uzeti auto, kako se ne sjetiš malo i goriva nasuti
- operi auto, neće ti se ruka osušiti (a on išao u lov na divlje svinje i uvalio se u blato do krova, onda natovario još 3 blatnjava lovca i 2 kera...)

Kupi sebi kadeta starog 30 godina ali budi svoj koliko god je to moguće....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
mangia je napisao:
Prijatelju.... Iskren da budem, dijelio sam auto sa starim... Većeg mučenja nisam u životu doživio. Nikada me nije odbio kada sam tražio auto ali mi je svaki put prisjelo

- gledao sam te neki dan kad krećeš i šaltaš nepravilno... moraš bla bla, truc truc, gnjec gnjec...
- operi auto, neće ti se ruka osušiti (a on išao u lov na divlje svinje i uvalio se u blato do krova, onda natovario još 3 blatnjava lovca i 2 kera...)

:lol: :lol: :lol:
=D> =D> =D> Kao da slusam svog kuma. Isti prica sa njim i sa starim. :lol: :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:04 
Početnik
Početnik

ma ova moja kucna nesreca izgubio vozacku, a firma mu navukla milju+ maraka kazni (vozio teh. neispravan bus) pa ne moze da registruje bilo sta na sebe niti da vadi novu vozacku, pogodi ko je kome dosao na vrata XD

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
thelast88 je napisao:
ma ova moja kucna nesreca izgubio vozacku, a firma mu navukla milju+ maraka (vozio teh. neispravan bus) kazni (vozio teh. neispravan bus) pa ne moze da registruje bilo sta na sebe niti da vadi novu vozacku, pogodi ko je kome dosao na vrata XD

Jest da ti je stari, ali iskoristi ga sad ko francusku sobaricu! Sad ili nikad! :lol:
Na papir dogovor. Nista na rijec. Ja pokusavam tako sa svojim, samo je ljudna od 192cm i 4 godine rata iza sebe pa glumim Nea iz Matrixa kad mu ruka krene prema mom lijevom obrazu ( mozda i desnom, ako stari pokusa bekendom da udari) ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:09 
Početnik
Početnik

ma ovaj moj ima 2m i 120kg, isto veteran i njezan kol'ko i tvoj, ali ja to sve na finjaka i sve ide laganini :D samo sto je to malo off topic, ali da, auto ce biti na mene :)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
mangia je napisao:

Kako se dobro ismijah svaka cast sve na svom mjestu

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Zeli nesto sa 4/5 vrata, dizela, mladje od 2001g i nesto "prostraniji" auto, a NE zeli fiatova vozila niti japance, (npr. clio je mali), niti nekog velikog potrosaca (ko je to tamo rekao hoce da se jebe a da mu ne udje) a cijenio bi i koju fotografiju predlozenih vozila.

Vjerovatno ti je stari zaboravio da navede još i jeftino održavanje... :D

Neće ti ovi ovdje mudroseri puno pomoći, kao što ni meni nisu prije godinu dana (sjećate li se bagro) :D

Aj šalu na stranu... Čini mi se da su automobili još pojeftinili u posljednjih godinu dana, otkako sam ja kupovao, tako da se i nije toliko teško uklopiti u tu cifru...

Mene je ovo recimo koštalo okruglo 10.000 (vidi sliku)

Slika

2002 godište,
dizel,
prostran (je..ni francuz),
troši puno (koliko god naspeš, sve pojede, ali na 100 km, oko 7 l, kombinovane vožnje)
nije fiat ni japanac

Sa druge strane, ja sam kupio posljednju seriju ovog Megana, pa mi majstor reče da je održavanje, skupo k'o svetog Petra kajgana. Za veliki servis, sa sebe sam skinuo okrpljena čarape i poderana gaće, samo da namirim dovoljno para. Ali da ne serendam previše, stvarno sa njim, nisam imao nikakvih problema, za ovih godinu dana... A ne prelazim malo kilometara...
Možda bi se sad, za te pare, mogao kupiti i onaj noviji model. Ako se ne varam, oni su negdje u rangu 11 'iljada...

Xsara možda? I Opel Astra, kako neko reče gore, mada mislim da su one još na cijeni i poskupe.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:20 
Početnik
Početnik

sad mi ispade ovaj link http://www.automarket.ba/listing-alfa%2Bromeo%2B156%2Bjtd-23535.html malo sam sumljicav... znam da je alfa mekano auto za nas, ali opet... :S

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Ma, Opel je, gdje će biti mekano...i ja sam ti Astru mislio predložiti...ali:
Bez obzira na koga se auto vodio...ako od i marku da za to, ubijaće te u pojam ostatak života, ne samo posjedovanja tog auta...tako da ti zaista ne savjetujem tu egzibiciju, vjeruj mi...mangia je slikovito opisao, a možemo ti i mi ostali pričati markove konake...

Edit:
A ova Alfa se može naći i za manje...ali meni je to auto traktor-traktor, radije bi i Passata (novog, stari je zakon...) vozio nego nju. Cuore sportivo my ***...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Porist je napisao:
Preporucujem Opel Astra karavan dizel

Potvrdjujem! 2.0 dizeli prelaze hiljade, a ko novi.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
TaškoBL je napisao:
thelast88 je napisao:
ma ova moja kucna nesreca izgubio vozacku, a firma mu navukla milju+ maraka (vozio teh. neispravan bus) kazni (vozio teh. neispravan bus) pa ne moze da registruje bilo sta na sebe niti da vadi novu vozacku, pogodi ko je kome dosao na vrata XD

Jest da ti je stari, ali iskoristi ga sad ko francusku sobaricu! Sad ili nikad! :lol:
Na papir dogovor. Nista na rijec. Ja pokusavam tako sa svojim, samo je ljudna od 192cm i 4 godine rata iza sebe pa glumim Nea iz Matrixa kad mu ruka krene prema mom lijevom obrazu ( mozda i desnom, ako stari pokusa bekendom da udari) ... :lol:

@TaškoBL Ahahahahahahahahahhaa!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
a možemo ti i mi ostali pričati markove konake...

"Kako to ubacuješ u brzinu nesrećo, hoćeš da otkineš mjenjač" (Zastava 128 i čuveni mjenjač kojim samo vlasnici tog auta, nakon dugogodišnje prake, nauče da rukuju)

Potvrđujem sve navedeno oko zajedničkog auta, ali ako se momak odlučio, bolje onda da mu se pomogne, da makar odabere što bolje.

Citiraj:
sad mi ispade ovaj link http://www.automarket.ba/listing-alfa%2 ... 23535.html malo sam sumljicav... znam da je alfa mekano auto za nas, ali opet... :S

Hmmmm.... Alfa, pa još iz tog Gama auta? Nagađam da je to auto dosad obišlo zemaljsku kuglu, po najgorim putevima i to maksimalnom brzinom. Kad sam prošle godine bio u tom Gama autu, sve i jedno je bilo čuknuto na bar 5-6 mjesta, a sva ponuđena su izgledala tako jadno, da je i moja djevojka, koja se u auta razumije, koliko i ja u kozmetiku, rekla da joj sva izgledaju ko neki krševi... Onako subjektivno...

Objektivno - stvarno pokušaj da nađeš Astru za te pare...

Ili solomonski - kupite dva Golfa II za to para i obojica zadovoljni... Za 20 godina, sudeći po sadašnjem stanju na ovdašnjem tržištu polovnih auta, dobićete za oba , oniliko koliko ste ih platili...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Bas se ismijah na ovo, tri lovca i dva kera :lol:

Ova alfa ako pocne da se kvari (a vrijeme joj je), em ce te ojaditi em ne znam ko ce da je popravi cestito u bl.

Za te pare svaki dizel koji nadjes vjerovatno je pred neki remont. Recimo daciju logan mozes naci za male pare i s malom kilometrazom. Sepet jest, ali s alfom bi brzo dosao na 15.000

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
A da nagovoris starog da tih 10-11.000 gurnete na kvotu 2 u kladionici i bog da vas vidi :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:08 
Početnik
Početnik

pa bog bi me sigurno vidjeo ako padnemo. stari bi me licno upoznao sa sv. petrom :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Vuk_samotnjak je napisao:
A da nagovoris starog da tih 10-11.000 gurnete na kvotu 2 u kladionici i bog da vas vidi :lol: :lol:

E onda bi se vec moglo i o necemu novom razmisljati :lol: . Da nadjemo neki tenis sutra :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]