banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RHCP!!!
PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 09:45
hehe samo sam realna :salute: :thumbright: :-D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 02:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
tanychy je napisao:
imam osamnaest ako bas zelis da znas....

O, pa, hello there :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 08:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tanychy je napisao:
hahah kako za koga .. ne znam da li si znao ali zene brze sazrijevaju od muskaraca :P tako da vjeruj nije velika razlika izmedju mojih 18 i vasih 25 ili 30 koliko vec :D ali never mind vi ste pokupili pamet svog svijeta :P

Može biti....vjerovatno si ti u svojih 18 poslušala koncerata kao i ja za svojih 31. Ili skoro isto toliko..........
tanychy je napisao:
a znam svaka cast Lenny-ju :) shvatam ja vas msm niste fanovi ovoliko koliko ja pa vama je to drugacije :) opet vam govorim meni je njihova muzika nesto posebno i nesto sto mi znaci a ne samo neko puko obozavanje necega...

Toliko o odraslosti i zrelosti.........fanovi..... :lol: .

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 08:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Poenta svega je da su njih "fanovi" ispoštovali sa cijenom karte,trpeći gužvu,kišu,a oni njih nisu svirkom....bezze

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 12:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
tanychy je napisao:
imam osamnaest ako bas zelis da znas....

O, pa, hello there :D

e eto o tome pricam :P

pa dobro izvini nije fanovi vec ljudi koji vole i postuju njihovu muziku....et...a sad da oni su najgori a to sto vecina tih velikih koncerata zavrsi tako nije bitno :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 12:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

aha i da nisam znala da si zreliji i da vise znas o muzici, sto vise koncerata pogledas :S

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja Pepperse nesto pretjerano i ne volim (više volim rani period kad su svirali više funka), ali volim Frusciantea. I volim mlade RHCP fangirls :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
:D
Ovo se poklapa sa nekim pričama od sinoć, zar ne :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
tanychy je napisao:
aha i da nisam znala da si zreliji i da vise znas o muzici, sto vise koncerata pogledas :S

znaci u pravu si, nema to veze sa koncertima, qq

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 15:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hmm spamujete, skrecete s teme zovite to kako 'ocete :P

ja sam ljubitelj novijeg doba msm od Johna pa na ovamo :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 15:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Evo sinoć bila Metalika u ZG....Kiša pljuštala kao da je potop.Blato do koljena...i opet ljudi svirali bogovski.....Tako je to kad se ispoštuju "fanovi".....

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
OMG...tog kišnog dana u životu mi se nešto više nije zgadilo od peppersa i jamnica vode! Dabogda se sva četvorica ugušili u istoj.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 20:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Evo sinoć bila Metalika u ZG....Kiša pljuštala kao da je potop.Blato do koljena...i opet ljudi svirali bogovski.....Tako je to kad se ispoštuju "fanovi".....

opet isto pricamo.... koncert je kratko trajao i nista od toga ja ne poricem...samo govorim da ako ih vec toliko cijenis dovoljno je da ih vidis i cujes u zivo...a i da se razumjemo u indjiji su odsvirali jedan od svojih najboljih intro-a i plus John-ov cover s.o.s. ... ista stvar da je metallica juce odsvirala katastofa oni koji ih obozavaju opet bi bili srecni sto su ih vidjeli i culi...
ne znam da li imas omiljeni bend ili pjevaca ili bilo sta cija ti muzika mnogo znaci i jednostavno je to nesto sto te ispunjava... tebi je dovoljno da ga cujes/vidis ...
ja tako gledam na to :)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 21:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
Mislim da vec ima neka tema o ovome... nesto kao -On me satraodbatina, al' ja ga volim- 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 08:00 
Administrator
Korisnikov avatar

tanychy je napisao:
_zoka je napisao:

opet isto pricamo.... koncert je kratko trajao i nista od toga ja ne poricem...samo govorim da ako ih vec toliko cijenis dovoljno je da ih vidis i cujes u zivo...

Al' kontaš....to nije pošteno.Ti njih obožavaš,vjerovatno i većina na koncertu,a oni dođu i poseru se,sa oproštenjem na izrazu,na vaše obožavanje.....
Btw,ja sam svoju omiljenu grupu gledao.Ljudi su rasturali tada.Čak i sada kad pišu neke bezvezne pjesmice,na koncertima rasturaju :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
_zoka je napisao:
tanychy je napisao:

opet isto pricamo.... koncert je kratko trajao i nista od toga ja ne poricem...samo govorim da ako ih vec toliko cijenis dovoljno je da ih vidis i cujes u zivo...

Al' kontaš....to nije pošteno.Ti njih obožavaš,vjerovatno i većina na koncertu,a oni dođu i poseru se,sa oproštenjem na izrazu,na vaše obožavanje.....
Btw,ja sam svoju omiljenu grupu gledao.Ljudi su rasturali tada.Čak i sada kad pišu neke bezvezne pjesmice,na koncertima rasturaju :D

Rekao ti je Zoka vec.. Znaci ako "dovoljno" volis neku grupu oni samo mogu doci na stage i stojati tako sat vremena i tebi ce biti dobro..? Meni je Maiden omiljena grupa, i kad su bili u BG 2007 meni je to bio prvi koncert i dan danas govorim da je bio los, jednostavno se vidjelo da sviraju preko qrca, da su dosli samo da zavrse to i da idu, trajao je koncert koliko im inace i traju ali to nije bilo to.. Poslije koncerta sam se osjecao razocarano, prevareno, kontam u sebi, nije valjda to to? Ali na srecu nije bilo, sve su to nadoknadili sa dva koncerta u Splitu i Beogradu godinu nakon toga, bilo je jednostavno savrseno :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

auh pa niste bas upuceni.....
ovako prvo da se razumjemo green fest je festival i oni su tu dosli na nastupe kao gosti na festivalu to uopste nije koncert kao pravi koncet...to je prvo...
onda kao drugo ljudi su ogorceni na dve 3 stvari : karatak nastup. kisu i organizaciju....a oni nisu krivi ni za jedno od toga...
ne mogu oni odrediti kada ce kisa da pada niti su oni oranizatori....
a sto se trajanja nastupa tice ne znam koliko ste upuceni ali oni nisu idsvirali koncert do kraja, jer su im ljudi iz organizacijie javili da ce nevrijeme i da skrate koncert...
e da vam dokazem evo vam set lista koju je Anthony napisao licno pa gledajte
Slika
vidite i sami da jos su trebali odsvirati under the bridge, c'mon girl i give it away to se vidi na slici...
a svirka je bila kao i uvijek odlicna njihov standard koji oni odsviraju uvijek...nisu svirali preko te stvari kako ti kazes...
eto valjda sam razjasnila nesto od toga....
ako vam ovo nije dovoljno e onda ja ne znam sta vi ocekujete da sviraju kao na Slane-u..onaj ko je otisao tamo s tim u glavi napravio je gresku u startu....

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ti ne mozes pricati kako je bilo na koncertu zato sto nisi ni bila na njemu, zar ne? Ja koliko sam skontao ti si govorila da ljudi koji su bili na koncertu mogu biti sretni samim tim sto su RCHP dosli samo, i da je publici dosta sto su ih samo vidjeli i jos imali priliku cuti par pjesmi, i da nije vazno ni koliko a ni kako su svirali, to se da izvuci iz tvojih postova ;) A Zoka govori da to nije niti treba biti dosta, nismo mi nista gori od ljudi iz Engleske, Francuske, itd.. pa da kod nas sviraju preko qrca i kao da ih neko tjera puskom.. Skontaj samo koliko je ljudi putovalo po 300-500km da dodje na taj koncert ili neki drugi, ne mora biti samo taj, i da cuje svoju omiljenu grupu koju nikad prije nije vidio. I onda dodje grupa, svira sat i nesto sitno, na silu i to je to. Kako bi se ti osjecala da ti se desi tako nesto? E pa ne mozes znati posto ocigledno nisi bila u takvoj situaciji, i zato nemoj pricati da bi bila presretna da si ih samo vidjela kad ne mozes znati nesto takvo dok ne dozivis to ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
То је био Туборг Грин Фест(или тако нешто), значи није концерт у организацији Пеперса, они су само гости на том фестивалу. А организатор је то вјешто изрекламирао као концерт Пеперса, дошло доста људи, узеле се велике паре...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 17:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ti ne mozes pricati kako je bilo na koncertu zato sto nisi ni bila na njemu, zar ne? Ja koliko sam skontao ti si govorila da ljudi koji su bili na koncertu mogu biti sretni samim tim sto su RCHP dosli samo, i da je publici dosta sto su ih samo vidjeli i jos imali priliku cuti par pjesmi, i da nije vazno ni koliko a ni kako su svirali, to se da izvuci iz tvojih postova ;) A Zoka govori da to nije niti treba biti dosta, nismo mi nista gori od ljudi iz Engleske, Francuske, itd.. pa da kod nas sviraju preko qrca i kao da ih neko tjera puskom.. Skontaj samo koliko je ljudi putovalo po 300-500km da dodje na taj koncert ili neki drugi, ne mora biti samo taj, i da cuje svoju omiljenu grupu koju nikad prije nije vidio. I onda dodje grupa, svira sat i nesto sitno, na silu i to je to. Kako bi se ti osjecala da ti se desi tako nesto? E pa ne mozes znati posto ocigledno nisi bila u takvoj situaciji, i zato nemoj pricati da bi bila presretna da si ih samo vidjela kad ne mozes znati nesto takvo dok ne dozivis to ;)

ne nisam ja bila na njemu al znam gomilu ljudi koja je bila...pa ne bi lupala bezveze.... da trebali bi da budu srecni zato sto su ljudi odsvirali kako sviraju inace....pa rekla sam vec pogledajte intro ili s.o.s. ustvari bilo koju pjesmu koju mozete naci na yt i vidjecete da je svirka koju oni inace sviraju...mene je samo nerviralo to sto svi njih krive da je bilo kratko kao i svi ljudi ovde...zato sam ja i usla u ovu raspravu...pricaju a ne znaju cinjenice....svi njih krive a ne znaju da je to festivalll....
nije mi bila namjera da se to tako shvati...moja poenta je da ljudi treba da budu srecni msm oni koji su bili jer su ljudi odviralo u svom standardu...a koncert uopste nije bio katastrofa po pitanju svirke...vec samo po pitanju organizacije...
a sasvim druga je stvar sto sam ja rekla da bi trebali biti sreci da ih vide...jer ja na to gledam tako sada...u pravu si istina je da nisam to dozivjela i mozda bih se i razocarala da jesam ali sigurno ih ne bi pljuvala odmah dok ne sagledam sve cinjenice...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]