banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 19:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2010, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:46
Ima li kakvog u BL

Ja starke nosim nosim dok se ne raspadnu, onda odem obucaru u mom gradu i on ih okrpi za par maraka, i onda se mogu nosit jos par mjeseci prije kupovine novih.
I posto su mi se stare dobro starke zamalo pa raspale, odem danas kod onog obucara u integralovim zgradama, kaze mi covjek da on to ne moze mi pravit jer bi mi moro uzeti 10 maraka a ne bi mi to drzalo 10 dana... :(

Gdje vi nosite svoje starke na opravku?

Nemojte mi samo reci da cim vam se raspadnu kupujete nove :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 20:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
za 30 marki nosim bar godinu dana?
da kupujem nove ..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Ja sam svoje nosila prosle godine na popravku, bile su bas u raspadnom stanju pa mi je obucar pravio neke zakrpe od koze iznutra, na cetiri mjesta (to govori u kakvom su stanju bile :P ) tako da me je to sve kostalo 15 KM.... meni se isplatilo jer sam ih nosila jos tri mjeseca nakon popravke, a sad su opet otisle pa ih opet nosim poderane :oops:
Obucar je na hanistu, onaj prolaz odmah iza kafica Ex... :cat:

Citiraj:
za 30 marki nosim bar godinu dana?
da kupujem nove ..

Cek, gdje imaju starke za 30 KM :o Znala sam prije vidjati da ima vecih brojeva za te pare... koliko sam skontala cijena im je sad 85 KM ili tako nesto?!

Poslednji put menjao Dr_Kay dana 12 Maj 2010, 20:22, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
"Majstor minuta" na Hanistu. Nisam mu nosio starke na popravku, ali svaki drugi komad obuce koji jesam je popravio sasvim korektno.

edit: Pretece me Dr_Kay :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Dr_Kay je napisao:
Obucar je na hanistu, onaj prolaz odmah iza kafica Ex... :cat:

Ne moze tako, moras od Boske poceti.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ovaj blaf mudro govori;). Pojma ja nemam gdje je haniste i Ex kafic. Ako moze malo pomoci bio bih zahvalan. Meni ovaj moj obucar naplati 7 8 maraka, ali sam od njega osam svjetlosnih godina udaljen tako da ni 15 nije puno ako ce ih srediti.

@I see... isto pitanje... gdje nadjes starke za 30 maraka ???

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E da... @I see dumb people... ti si srecan covjek. Meni najkvalitetnije patike traju pogodine max... Em tezak em smotano hodam... raspadnu se svake zacas.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Samo kreni od Boske ka Seheru, glavnom ulicom. Kad prodjes pijacu, s desne strane ce ti biti RK Adria, a poslije nje i novi zanatski centar gdje se nalazi 'Majstor minuta'.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
apokaptus, mene zivo zanima koliko ti vremena provodis u BL?
Ama bas sve sto si pitao, a stalno pitas za nesto, moralo ti se crtati gde se nalazi, pojmovi poput "desno, na pocetku Gospodske". :lol:

A sto se tice teme, "starke" imam jedne jedine i ako mi se pocnu raspadati, moracu ih nositi kod auto-limara, a ne obucaru!
Kostale su 159 maraka i nema ih vise za kupiti, ni na ebay-u, ako se krenu raspadati, mogu samo plakati, jer to je jedini model koji mi se svidja.

Sto se tice obucara, godinama smo verni ciki na pocetku Lausa, u ulici gde su krcma "Kod Alekse" i Palackovic auto-servis.
Kad taj podjoni i fiksira stiklu, nema da mrda. :lol:
Tacno se vidi da covek voli svoj posao.
Meni to inace mama nosi na popravku, ali bila sam ja par puta i vidjala sam sta ljudi donesu i od cega napravi skoro pa novu cipelu.
Bude brzo gotovo i nije skup.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik

ja neznam kakve vi fensi starke kupujete za 100+ marki .. al ja svoje zelene najobicnije nadjem na snizenjima za 30:)
a iskljucivo hodam u njima inace bi se raspale za mesec dana:) traju oko godinu pa ih nosam jos par meseci pocepane
evo ovim sto trenutno imam na sebi ima vise od godinu dana a skoro pa nema rupa:)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
ja sam svoje platila 55€ na sniženju.. kožne, evo ove:
Slika

inače ostale starke nosim po 2 god dok se skroz ne raspadnu.... imam 5 pari sem ovih, al kad se nameračim na 1 par, onda samo njih forsiram... zadnje zelene kupila u trefu za 84 marke - poskupili su.. sad u Juventi imaju za 60 čini mi se, one boje vina - te želim! moje il božje.. nosim samo starke, obožavam ih..
Kako popraviš starke ako im se onaj dio iza raspadne? meni se obično skroz poderu iznad pete...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i see dumb people je napisao:
ja neznam kakve vi fensi starke kupujete za 100+ marki .. al ja svoje zelene najobicnije nadjem na snizenjima za 30:)
a iskljucivo hodam u njima inace bi se raspale za mesec dana:) traju oko godinu pa ih nosam jos par meseci pocepane
evo ovim sto trenutno imam na sebi ima vise od godinu dana a skoro pa nema rupa:)

Slika
Ja imam ove, nisu nesto fensi :P , a platila sam ih 75KM prije tri godine... kao sto rekoh sad su 85KM skoro svagdje... e sad zna se desiti da na snizenju budu starke neke odredjene boje, ili vecih velicina, najcesce... s obzirom da ja nosim 36 broj osudjena sam da ih placam skuplje :(

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hm ovdje obično ostane broj 36 i koštaju 25€...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
hm ovdje obično ostane broj 36 i koštaju 25€...

:o joooj pa sto nisam tamo :cry: ja ovdje nigdje jos nisam nasla da je 36 broj na snizenju :(

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

obično 37 i 38 nestanu prvi.. ja nosim 37.5 i ljudi ne znaju baš za te polu-brojeve i onda uvijek nađem.. :D ove gore kožne plave što okačih su prvobitno koštale nenormalnih 110€... Ne znam koja bi budala dala toliko za starke... Sad svi nose ove sa Converse znakom... Meni na početku nisu bile nešto, al kombinacija boja mi se jako svidjela, pa sam ih uzela...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
I moja drugarica uvek ulovi te male brojeve jeftino, jer ostanu.
Mislim, to je uopsteno tako sa obucom. :)

Ove bele mi izgledaju simpaticno. Nedavno u SA, u Converse shopu, videla sam neke decije, potpuno bele i imaju kod zgloba par cvetica i bubamaru.
Tacno sam se potresla sto nosim 38,5 a ne 35. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@I see... covjce ne odgovori ti gdje kupis starke za 30 maraka :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:36 
Pripravnik
Pripravnik

pa gde god se prodaju a da na staklu naljepljeno 50% snizenje:)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Slika
Ja imam ove, nisu nesto fensi :P , a platila sam ih 75KM prije tri godine... kao sto rekoh sad su 85KM skoro svagdje... e sad zna se desiti da na snizenju budu starke neke odredjene boje, ili vecih velicina, najcesce... s obzirom da ja nosim 36 broj osudjena sam da ih placam skuplje :([/quote]
ja godinama nosim ovakve plitke,bijele,nikad nisam imala duboke starke a sad sam se zalijepila na jedne roze sa cvjeticima,ali nikako da zazmirim i dam 85km za njih :(

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ja godinama nosim ovakve plitke,bijele,nikad nisam imala duboke starke a sad sam se zalijepila na jedne roze sa cvjeticima,ali nikako da zazmirim i dam 85km za njih :(

I meni trebaju nove, ali isto tako ne mogu zazmirim da dam pare za njih, uvijek imam nesto neophodnije da kupim... :confused1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]