akermon je napisao:
Znam kako je bilo to u drugim zemljama i ak osami u telekomu kažu da oćekuju rast iptv samo u djelovima gde uopšte nema kablovske šta onda više da prićamo. Ali vrijeme će pokazati, za pola godine ili godinu rećeš da sam bio u pravu, siguran sam u to

Знаш у којим дијеловима телеком очекује раст?
А на другој теми си написао да ти је познати неименовани амерички аналитичар најавио пад берзи за неколико мјесеци
viewtopic.php?p=1056107#p1056107
Па ти си супер информисан и дружиш се са истакнутим аналитичарима. Тебе је добро имати за пријатеља.

Само, да телеком не интересују дијелови који имају кабловску, не би радили на одређеним побољшањима инфраструктуре у неким насељима ових дана.

А IPTV није још ни кренуо...
Тако да ја не бих дискутовао о томе.
Ово је тема о дигиталној кабловској.
<Enter_name> je napisao:
@akermon: nema te tu 3 mjeseca i onda se pojaviš na dve eltine teme... kako to objašnjavaš? I kako objašnjavaš istu nepismenost kao i info_elta? A ovo što nazivate digitalom nije ni D od digitale... Molite boga da IPTV ne radi kako treba, inače loše vam se piše...
Не бих да прозивам, али сам примјетио сличност између писања радника елте и акермона. Можда нису иста особа, али грешке из првих постова ове теме (нисам даље листао) и посљедњих јављања акермона су готово истовјетне.
Без обзира радио он у Елти или не, недостатак двосмјерне комуникације између претплатника и Елтиних званичника је један од већих проблема. Ако желе да опстану и задрже кориснике неопходно је и да испуне неке жеље претплатника, као и да буду доступни и да одговоре на упите корисника. Сва комуникација Елтиних радника се своди на најаве преко интерета у виду саопштења, а неке од тих најава још увијек нису испуњене. Ако Елта то не схвати бојим се да ће остати без доброг дијела корисника, чак и ако им кабловска буде најповољнија цијеном.
А ту је и питањ квалитете слике појединих канала, тема коју су многи већ помињали.