banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2010, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Dakle, da li iko od auto limara i sl. majstora vrsi tzv. smart repair u BL? Primjenjuje se na manjim ostecenjima laka (recimo 2-3 cm duzine i 1mm sirine) a da se ne lakira kompletna povrsina, nego samo dio koji je ostecen. Npr.: kod ogrebotine na vratima se nece morati lakirati cijela vrata ili do lajsne, nego samo osteceni dio. Nakon zavrsene popravke se nista ne primjecuje, kao da nije bilo ostecenja. Isto vazi i za manja udubljenja na limu. Popravljaju se bez kitovanja ili slicno.
Pa mi prosljedite info. ako znate nekoga ko se time bavi, u BL ili okolini.

Hvala! Pozdrav

Poslednji put menjao wlladdo dana 16 Maj 2010, 22:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 21:17 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nemam nista protiv da to neko radi, samo mora da pazi na prelaz kad lakira odredjeni dio..inace dobro oko to primjeti..

pokusaj sa poliranjem ukoliko nije ogrebotina previse duboka..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Od poliranja nema nista, preduboko. Znam da se to mora dobro uraditi, kako se ne bi primjetilo. Zato i pitam, jer ne bih se usudio da odem bilo kome i zahtjevam da mi to radi na autu, ako vec nema iskustva sa tim.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
pogledaj kod onih dole u Klašnicama sa lijeve strane kad ideš iz pravca BL prema Laktašima

ja pomislio na prvu, da je smart auto u pitanju :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
pogledaj kod onih dole u Klašnicama sa lijeve strane kad ideš iz pravca BL prema Laktašima

Hahahah! Sad sam malo pojasnio u naslovu ;)
Znas li mozda kako se zove taj servis?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wlladdo je napisao:
DELLBOY je napisao:

Hahahah! Sad sam malo pojasnio u naslovu ;)
Znas li mozda kako se zove taj servis?

A ne znam...
Meni skoro žena ''popravila'' farove na autu plus iskrivila blatobrane i haubu. (malo udarila u zid :D )
Pa sam išao dole kod Belog da uzmem ''nove'' farove i mislio da uzmem haubu a on mi reče da ne mjenjam nego da odem kod tih momaka i da će oni to ispeglati bez ikakve mrlje.

Kad prođeš nadvožnjak sa lijeve strane vidjećeš objekat (auto praona, limar, mehaničar...) ne znam šta sve imaju.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
DELLBOY je napisao:

A ne znam...
Meni skoro žena ''popravila'' farove na autu plus iskrivila blatobrane i haubu. (malo udarila u zid :D )
Pa sam išao dole kod Belog da uzmem ''nove'' farove i mislio da uzmem haubu a on mi reče da ne mjenjam nego da odem kod tih momaka i da će oni to ispeglati bez ikakve mrlje.

Kad prođeš nadvožnjak sa lijeve strane vidjećeš objekat (auto praona, limar, mehaničar...) ne znam šta sve imaju.

kako moze dupli lim da pegla?
Hauba bi trebalo da je dupli lim i to ko radi(mislim na peglanje) to je velika kolicina kita i nakon nekog vremena dodje do pucanja.......dobro razmisli na tu soluciju DELLBOY :wink: i na soluciju da zeni vise ne dajes auto u ruke,ta ti je najjeftinija :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
kako moze dupli lim da pegla?
Hauba bi trebalo da je dupli lim i to ko radi(mislim na peglanje) to je velika kolicina kita i nakon nekog vremena dodje do pucanja.......dobro razmisli na tu soluciju DELLBOY :wink: i na soluciju da zeni vise ne dajes auto u ruke,ta ti je najjeftinija :D

a samo sam čekao da ti pametuješ. :D :D :D
Nije velika šteta na haubi i nije trebalo pravo peglanje. Malo se ''slomila'' na dva mjesta i ništa više.
Žena je vozila automatik i ona sjela u Fiata i zaboravila da stisne kvačilo kad je zaverglala i samo se naslonila na zid.
sva srećaq pa je polupala samo stakla od farova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]