banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2010, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ev' i mene, nakon podosta vremena i vidim da se nije daleko odmaklo od rasprave na nivou čija je ćuna veća. E pa odmah da vam kažem, mali je svima, samo što Partizanovci trenutno mogu dalje da dobace i to je to...

Derbi je bio tuga, kako je i očekivano, ali je Partizan pobijedio, jednostavno jer je u ovom trenutku kvalitetniji ili preciznije manje loš... Zvezda loša, očajna i da ne bješe onog kiksa Partizanove odbrane kad je Kadu ušao u šesnaesterac, pa vrebao priliku kako da se namakne na Krstajića da padne i iznudi penal, što se na kraju i desilo, o Zvezdinoj igri, ne bi imalo šta da se priča. Uglavnom ono je bio penal, ali mi je iskreno i drago da nije sviran, prosto jer Zvezda ničim nije zaslužila da postigne gol i da izvuče povoljan rezultat iz te utakmice. Možda onako realno, empirijski možemo reći da to ne mijenja stanje stvari da je sudija trebao to da svira, ali činjenica je da je fudbal igra u kojoj element sreće igra važnu ulogu i sve što u jednom trenutku namakne, u drugom grubo vrati, a ne treba zaboraviti da je lopta okrugla i da ona pogotovo sve vraća. Znam da zvuči praznovjerno, ali Zvezda je svoju sreću i pravo da se žali potrošila u dobrom dijelu prvenstva, pobjeđujući na svakakve načine i srećno i spretno, tako da nekom većem žalu, u ovom trenutku, nema mjesta.

Rekoh poodavno da mjerilo vrijednosti tima kao tima, odnosno ovog sastava Zvezde, nisu pobjede nad nesrećnicima, kojima je jedini cilj da od Zvezde i Partizana izgube što manjom razlikom, i koji većim dijelom sezone strijepe za opstanak. Smatrao sam da je pravo mjerilo jedino utakmica sa Partizanom, jer je i Vojvodina ove sezone, pokazala da ekipa skupljena, epski rečeno, sa ko'ca i konopca, ne može da bude ozbiljan pretendent na dobre rezultate. Pogotovo, ako nema neki autoritet ili stručnost na klupi, a sa Stepanovićevim odlaskom, izgubili su i to...

Dakle derbi kao mjerilo vrijednosti "tima" Zvezde, otkrio je ono o čemu trubi jedan dio Zvezdaške javnosti, onaj kome demagogija sadašnje uprave nije pomutila mogućnost zdravog rasuđivanja. Bez prave šanse, bez udarca u okvir gola i bez smislenih akcija, pokazali su kompletnu nemoć i limitiranost, u pojedinačnom i timskom pogledu. Donekle se mogu izdvojiti štoperi i golman, ostalo je sve bilo tužno za gledati.
Dostanić bez ideje, pročitan kao bukvar, nijednu korekciju u igri nije napravio, natjerao igrače da zamijene mjesta, pokušaju nešto drugo. Jok... Sve je bio blagi očaj i otprilike razotkrivanje svih nedostataka. Tužnije sve to zvuči, kad se zna da je na Partizanovoj klupi, čovjek koji praktično radi prvi ozbiljan angažman, da je mlad trener, a tako je pročitao Dostanića, kao da mu je ovaj pred meč dao kompletan uvid u svoje zamisli...

Dakle, gospo'n Adžić bi trebalo da objasni, kako je u tim dovukao 20 i nešto fudbalera, za dva prelazna roka, a polovina od njih, nije ni vidjela terena. Trebalo bi da objasni smisao dovođenja Dostanića, koji je uspio da unazadi, ionako nikakvu igru, a da rezultatski dodatno sroza klub. Treba da objasni još puno toga, ali zasad bi to bilo dovoljno, a vrli predsjednik, ako je tako veliki Zvezdaš, kako se konstantno busa u prsa, neka se mane priča o Kosovu i Srbiji, a pojasni zašto takvu nesposobnu kreaturu, poput Adžića, drži na najodgovornijem mjestu vezanom za sportski dio kluba. Za početak biće dovoljno i to, a mogli bi, kad su već pošteno ispljuvali Iliju Ivića, zbog visoke plate, da kažu i koliko to oni zarađuju...

Usput bih se nasmijao još jednom na vrijeđanje inteligencije sa pričom o ponudi za Lekića od 8 miliona eura, konstatovao da najboljeg igrača Ninkova, teško da mogu da prodaju i za 2 miliona, jer je ponovo podbacio na jakoj utakmici, a izrazito me brine i činjenica da se u tom "mladom" timu (čiji je prosjek godina inače preko 25), najviše trude i zalažu veteran Lazetić, i dvojica Brazilaca. Glavni kreator igre je Bogdanović, čije je najveće dostignuće na fudbalskom terenu, tačno predata lopta saigraču koji stoji na udaljenosti većoj od 10 metara, lijevi bek igra desnom nogom i nema pojma o bekovskom kretanju bez lopte, a najbolji strijelac ne zna da postigne gol sa pet metara.
Pa jel' to tim dostojan Crvene Zvezde?

A to da su "pojačanja" dovedena bez većih ulaganja je lagarija na kvadrat. Sve se bojim da je Borac Mugošu (koji ne igra), pustio za badava, isto to učinio i Čukarički za Vilotića i Napredak za Mikića. Ispade da svi jedva čekaju da prepuste igrača Zvezdi, bez ikakve kompenzacije i još pride, po Adžiću, ispalo bi vjerovatno da se Zvezda kupovinom tih igrača, debele uplusala, iako još nikoga nije prodala... Ništa oni nisu bolji od bilo koga drugog, samo što se više busaju u prsa i laprdaju po medijima, lože masu pričama o srpstvu, čojstvu i junaštvu, a konkreteo odrađenih stvari je sve manje...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Овај дечко је и најбољи играч и најинтелигентије и најкултурније биће у овој распалој Звезди:

Citiraj:
Ninkov: "Ne zameram Antiću"

Slika

Fudbaler Crvene zvezde Pavle Ninkov izjavio je da ne zamera selektoru Srbije Radomiru Antiću što ga je izostavio sa šireg spiska za Svetsko Prvenstvo.

Ninkov je izrazio žaljenje zbog toga što se nije našao među 30 kandidata za reprezentativni dres na predstojećem Mondijalu u Južnoj Africi, ali je izjavio da kako on, tako i niko drugi, nema pravo da se meša u izbor i posao selektora, prenosi "Sport".

„Nadao sam se da će se moje ime naći barem na širem spisku za Mondijal. Pisalo se da će biti mesta za mene i Lomića, ali tu nema nijednog od nas dvojice. Selektor je tako odlučio, moje je da prihvatim i nastavim sa radom“, rekao je Ninkov.

Fudbaler Crvene zvezde ipak nije krio razočarenje zbog izostanka, ali je rekao da nema pravo da se meša u Antićev posao.

„Krivo mi je, što je i normalno, međutim zaista ne mogu ništa da zamerim selektoru. Antić je kroz kvalifikacije ostvario veliki uspeh, očigledno je da ima viziju kojom se vodi ka konačnom cilju i ne samo ja, nego niko nema pravo da se meša i analizira da li je pogodio ili pogrešio u izboru igrača za Mondijal“, zaključio je Ninkov.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
21 naprema 19 je u penalima za zvezdu protiv partizana u derbijima.... kakva kradja, a?
Inace podrazumjeva se da ni jedan navijac partizana ne moze prevaliti preko jezika da je zvezda pokradena u derbiju i da je i pored bolje ekipe i bolje situacije u klubu nije uspjela regularno osvojiti prvenstvo, jer ipak, mrznja prema drugom klubu mnogo im je jaca nego ljubav prema svom klubu...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 18:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
qq lele....propast :roll:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pretpostavljam da smo pokradeni i u ovoj utakmici protiv BSK-a... Kakvo ce sada saopstenje za javnost da iznese glavonja :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Fala qrcu da napisa nesto sto sam ja posao,ali ne htjedoh jerbo,em ce biti da vrijedjam ili provociram,em bi bio mozda poroglasen za inicijatora neke kao prepirke :roll:
Zivo me zanima komentar dvojice legendarnih forumasa bar sto se fudbala tice a i sporta uopste,da kazu koju pametnu ovde :lol: Inace svaki im je komentar na mjestu,smislen i jak ko daska :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezdin glavonja je upropastio klub jer je nametanjem svog licnog misljenja i lecenjem kompleksa preko zvezdinog imena doveo klub u jos goru situaciju nego sto je bio... A sto je najcrnje osvajanjem kupa mu neces moci nista jos duzi period... Iskoristio je Zvezdu maksimalno za sopstvenu promociju... Seljacina iskompleksirana... Sto je najcrnje verovatno je guranjem para i jos nekih privilegija, zadobio podrsku vodja navijackih skupina na severu tako da je i na tom najvaznijem frontu zadobio poverenje, samo se nadam da ce se ti ljudi uskoro opametiti i da ce se pobuniti protiv onog kauboja, jer ode klub u qrac

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Meni glavni utisak nije poraz, već Isah. Čovjek koji se pokida k'o da mu je dijete pod ucjenom nije igrao derbi, a igrao je mrljavi Bogdanović kog je prcmoljak Saša Ilić nosio u zubima.
Šta reći za Blažića, hvala mu što sam se danas pošteno ismijao. Stigao je da upropasti sve što je obećavalo.
Tri lijepa gola. Već kolaju priče da je namješteno za kladionicu, ko će ga znati?! Lično ne vjerujem, previše dobri golovi.

Inače, danas prvi gol Vranješa u Srbiji, i to vrlo bitan za opstanak Napretka (2-1, protiv Rada).

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Rivaldinho je napisao:
Već kolaju priče da je namješteno za kladionicu, ko će ga znati?! Lično ne vjerujem, previše dobri golovi.

Ma jok nije namjesteno utakmica dosla 1-2 qvota 40 a ovom pobjedom BSK bi trebao da ostane u 1 ligi sto Zvezdi sedece sezone obezbjeduje 6 bodova.
Meni licno se ovakve namjestaljke ne svidaju ali kad patizan ima x filijala mora to isto i Zvezda da radi drugacije se ne moze

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Опет се каки по Лукићу ала људи моји! Па сви ми видимо да то није све реално и да се увијек тражи теорија завјере али се мора на неки начин стати у одбрану клуба. Свако види да је Аџић неук за позицију СД, видимо исто тако да нам екипа није Барса али треба и на један коректан начин прихватити све оно што се дешавало протеклих сезона а исто тако шта ће се све и издешавати. Проблем су највише те амбиције које клуб какав је Звезда мора имати, али исто тако треба и сагледати реалну страну. Можемо причати о дербију овако или онако али јасно је ко дан да нам није ни Партизан ни Толе узео титулу! Узео нам је Јавор, да сеоска екипа из Ивањице. Титулу нам је узео и она несрећа што је пуцала на трибини. Када се све реално сагледа треба закључити и то да смо од самог почетка првенства сви само чекали када ће Звезда да киксне, од кола до кола. Није битно да ли се ради о утакмици са Партизаном или Младим Радником, јер све што је постављено на стаклене ноге пуца и при најобичнијем потресу! Рекао сам да првенство треба завршити достајанствено што нисмо успјели. Умјесто лагане побједе дошли смо до тога да смо дали заправо Ђурићу и осталима које смо пљували како намјештају утакмице да у наредних 5 година спомињу данашњу утакмицу. И то је оно што највише боли. По мом мишљењу треба кренути у потрагу за новим тренером јер сам још од Јавора мислио да је Достанић своје завршио. Исто тако реална је продаја Лекића, Нинкова, Блажића, Богдановића, Исаха, Ђорђевића и Лазетића. Неки од побројаних свакако заслужују да оду, односно да промјену професију, а ови други срећан пут и најбоље жеље у наставку каријере јер су Звездин дрес носили са поносом. Од турнира у Чикагу окренути се новом тиму који ће и овај пут бити драстично реновиран што свакако не можемо заобићи.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
Pretpostavljam da smo pokradeni i u ovoj utakmici protiv BSK-a... Kakvo ce sada saopstenje za javnost da iznese glavonja :roll: :roll: :roll: :roll:

Verovatno ide saopstenje da iza BSK-a stoji mafija iz FSS na celu sa Tomislavom Karadzicem :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Verovatno ide saopstenje da iza BSK-a stoji mafija iz FSS na celu sa Tomislavom Karadzicem

ma nije to, nego pustio zeljko...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
Preče je Kulu pokušati gurnuti u 2 ligu nego li uzeti 3 boda koja ništa ne znače :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
FK Crvena Crvena zvezda i naš zlatni sponzor Agrobanka postigli su dogovor da prvotimci našeg kluba na međunarodnom turniru u Čikagu na prednjoj strani dresa nose natpis: Agrobanka – banka dijaspore.

Na ovaj način se i FK Crvena zvezda uključila u promociju projekta za dijasporu koji je pokrenula Agrobanka. Najstarija srpska banka, Agrobanka, pokrenula je projekat namenjen svim iseljenicima koji će doprineti stvaranju povoljnijih uslova za razvoj Srbije i uključivanje naše dijaspore u privredu matice. Agrobanka nudi štednju po atraktivnim kamatnim stopama, devizne doznake bez provizije banke, sistem brzog transfera novca, informativni centar, konsalting, kreditne poslove i zajednička ulaganja.

Tokom boravka našeg kluba u Čikagu Agrobanka odnosno njen projekat za dijasporu biće promovisan osim tako što će naši prvotimci na dresu nositi ime Agrobanke i tako što će svi navijači Crvene zvezde na stadionu dobiti brošuru Agrobanke kao i što će na skupovima na kojima će se naši fudbaleri i uprava družiti sa našim iseljenicima biti prezentovan projekat Agrobanke namenjen dijaspori.

Naš tim boravi u Čikagu od danas do 24. maja na međunarodnom turniru na kome osim nas i domaćina učestvuju poljska Legija i francuski Pari Sen Žermen. Na turiru ćemo odigrati dve utakmice i to 19. i 22. maja.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
FK Crvena Crvena zvezda i naš zlatni sponzor Agrobanka postigli su dogovor da prvotimci našeg kluba na međunarodnom turniru u Čikagu na prednjoj strani dresa nose natpis: Agrobanka – banka dijaspore.

A Moskovska banka, a Gasprom? Kako smo krenuli, dogodine će generalni sponzor da bude piljara Gojko i sin iz Bačinaca... Koga farbaju oni? Kakvu sljedeću lakrdiju smišljaju? Savić dobio kapitensku traku, a nije uopšte standardan prvotimac. A traku mu je odredio Adžić... Pa to je prestrašno. Da Zvezda dočeka da jedan takav tukac, za koga je kao igrača pohvala bilo reći da je mediokritet, vedri i oblači u Zvezdi. O Arkanovom gardisti i da ne pričam...

Ninkov i ne putuje u SAD na to paradiranje pred dijasporom, što znači da će ga prodati budzašto, samo da popune budžet. Lukić rekao da će podatke o finansijskoj situaciji, dati kad bude urađena revizija. Ili se meni čini da će sačekati da prodaju par ovih nesrećnika, što nešto još vrijede, pa će da kažu kako su poslovali u plusu.
Lekić je isto na prodaju, zahvaljujući mučenim golovima, koje je ugurao tokom prvenstva. Ko god da kupi tog igrača, debelo će se zeznuti, a meni i dalje ogromnu enigmu predstavlja činjenica da ga Antić i dalje zove u reprezentaciju. Spor, visok, slab u duelu, nikakva realizacija i užasna skok igra. Ako je to napadač, onda sam ja par ekselans vezista u rangu Kake i Inijeste. I još neko ima obraza reći da je mlad i da će da napreduje. Otkad je 25-godišnjak, mlad igrač?

Bože daj ovoj garnituri samo dovoljno snage, da se nabiju nogom u sopstveno dupe, što dalje od Marakane.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nitro je napisao:
Citiraj:

Ninkov i ne putuje u SAD na to paradiranje pred dijasporom, što znači da će ga prodati budzašto, samo da popune budžet.

"Samo", hahahah, ovo je hrabro rečeno. Pa klub mora da prodaje najbolje da bi uopšte sastavio kraj sa krajem i preživio, a što mu cijena nije kakva treba biti, može se zahvaliti Antiću koji zove drugoligaša Kuravinu samo da bi se našao na spisku. Ninkov je u Japanu pokazao da mu je mjesto u ekipi, a ovi nas sve prave budalama i sakrivaju se iza uspjeha koji je donio mali broj igrača. Ima tu još nelogičnosti, ali to sad nije tema. Bože zdravlja Banetu Ivanoviću! Uostalom, ako Ninkov ostane još sezonu-dvije, može samo doći do zasićenja i nazadovanja, pa ga onda prodaj nekom sa 27.

A "paradiranje" pred dijasporom ti je vrlo jak turnir za Zvezdu, osim ako PSG nije provincijska ekipa. Uostalom, zašto ne pokušati pokrenuti tu veliku dijasporu da doprinese klubu? Šta je tu, za ime Božje, loše?! Manchesteri i kurci palci idu na egzotične turneje zbog prodaje dresova, a sramota je što Zvezda ide našoj dijaspori?

Nitro je napisao:
Lekić je isto na prodaju, zahvaljujući mučenim golovima, koje je ugurao tokom prvenstva. Ko god da kupi tog igrača, debelo će se zeznuti, a meni i dalje ogromnu enigmu predstavlja činjenica da ga Antić i dalje zove u reprezentaciju. Spor, visok, slab u duelu, nikakva realizacija i užasna skok igra.

Gdje si ti vidio da je on spor?! JEDINI naš napadač koji je sa loptom pretrčavao protivničku odbranu bez driblinga je spor?! Prisjeti se "mučenog" gola protiv Javora kad je prošao na sredini pa vukao 40 metara i rutinski pospremio. Sve, ali spor, ej? Čak je nadprosječno brz za svoju visinu. Momak ima neke tehničke nedorađenosti, mnogo ga jebe prijem lopte prije svega, i šteta je što nije prošao neku jaču fudbalsku školu, jer ima predispozicije.

Što se Adžića tiče, ne sviđa mi se ni njegovo ponašanje, ni rad, i ja bih volio da mu vidim leđa, kao i ovom nesretnom Dostaniću, koji nije trener za veliki klub.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Black Boy je napisao:
Fala qrcu da napisa nesto sto sam ja posao,ali ne htjedoh jerbo,em ce biti da vrijedjam ili provociram,em bi bio mozda poroglasen za inicijatora neke kao prepirke :roll:
Zivo me zanima komentar dvojice legendarnih forumasa bar sto se fudbala tice a i sporta uopste,da kazu koju pametnu ovde :lol: Inace svaki im je komentar na mjestu,smislen i jak ko daska :lol:

Mislio si na sebe :D :D :D Ti i contador ste legende ovog foruma.... :D ...samo sto njega nema vec neko vrijeme......

Ala sere ovaju Lukic, kaze drzao neka predavanja igracima posle utakmice sa BSKom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Прави цигански дочек у Чикагу 8) !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WUHTaXLQl9Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
А у чему је проблем са Агробанком? Јел њихове паре, нису паре?

Citiraj:
Savić dobio kapitensku traku, a nije uopšte standardan prvotimac.

Што се горе наведеног тиче, јеси ли можда размишљао да се овим потезом прави тим за будућност односно ствара нова вјера код свих будућих генерација који једног дана треба да носе дрес Звезде и да о њему маштају? Овим потезом се јасно може закључити да се од њега очекује да буде темеље новог тима и не схватам шта ту има нејасно, додуше ти увијек очекујеш неку подвалу, односно завјеру моћника из сјенке.

Сви знамо зашто Нинков не иде, остао је из простог разлога да би што прије пронашао клуб, односно вјероватно отишао на завршне разговоре око трансфера. Овако дечко је своје одрадио у клубу и то јако добро па ја вријеме да своју срећу окуша на другом мјесту. Дакле цијена је формирана, максимум 2.5 милиона евра, дакле турнир му може донијети само какав прелом.

Citiraj:
Bože daj ovoj garnituri samo dovoljno snage, da se nabiju nogom u sopstveno dupe, što dalje od Marakane.

И врати нам господе Добривоја, Топлицу ... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
А у чему је проблем са Агробанком? Јел њихове паре, нису паре?

Kao prvo, nemamo pojma, da li će dotična banka, išta i da uplati? Pošto od transparentnosti u poslovanju, nema ni malog T, možremo samo da pretpostavimo da će oni da ukapaju nešto. A meni se iskreno, ne sviđa nimalo ideja tog kratkoročnog sponzorisanja, iz prostog razloga što dotična banka, očito koristi Zvezdu, kako bi jeftino promovisala svoje interese u dijaspori. Vrlo perfidan potez i korišćenje imena Zvezde u promotivne svrhe.

Druga stvar je što će i ostali potencijalni sponzori, takođe sad posmatrati Zvezdu kao reklamni pano, na koji mogu da privremeno okače svoju reklamu, a ako im se ne sviđa, da je povuku...

Citiraj:
Што се горе наведеног тиче, јеси ли можда размишљао да се овим потезом прави тим за будућност односно ствара нова вјера код свих будућих генерација који једног дана треба да носе дрес Звезде и да о њему маштају? Овим потезом се јасно може закључити да се од њега очекује да буде темеље новог тима и не схватам шта ту има нејасно, додуше ти увијек очекујеш неку подвалу, односно завјеру моћника из сјенке.

Smeta mi puno stvari kod tog Savićevog izbora, a najviše činjenica da ga je odabrao Adžić. Dostanić nije bio za njegovo imenovanje, a on je čovjek koji najviše vremena provodi sa timom.
Na stranu sad njegova stručnost, ali on je trener.

Na to da se pravi tim za budućnost i vjera budućih generacija, mogao bih samo da se ispovraćam od muke... Dok Zvezdini klinci oru trećeligaške livade u predsjednikovoj prćiji Sopotu, u timu su cementirani poluigrači srednjih igračkih godina, pokupljeni sa svih strana JSL-a. Ignjatijevići. Bogdanovići i Blažići...
To je valjda nešto što bi klincima trebalo da pruži vjeru u budućnost.
A da u svakom potezu predsjednika vidim podvalu i prevaru, apsolutno si u pravu. A za to je kriv isključivo on i njegova demagogija. Kome se da, nek' progugla malo šta je Laporta naobećavao u predizbornoj kampanji. Moskovska banka, Gasprom, spominjao se Telekom. Milioni koji samo čekaju da uplivaju u Zvezdu, do raznih investitora. Isključivo Zvezdaši u klubu, sa Zvezdinom djecom u timu i tako dalje...
Šta imamo od svega toga? Umjesto Moskovske banke kao generalnog sponzora, imamo Agrobanku, kao privremenog sponzora. Na pomen Gasproma i Telekoma, mogu samo da se nasmijem. Umjesto investitora sa milionskim ulaganjima, tu su neki "prijatelji" kluba. A od Zvezdaša u klubu, gdje su u prvi plan izbacivani Pižon, Dujković i Krivokuća, ostali su samo izgleda još veći Zvezdaši, Lukić i Adžić. Doduše tu je Rajo Božović.
A Zvezdine djece ima u timu, samo što su ta djeca odavno poodrasla u drugim sredinama, i odavno su pokazala da nemaju kvalitet da igraju u Zvezdi.
A najviše što mogu da zamjerim Lukiću, jeste imenovanje i držanje Adžića na mjestu sportskog direktora. Da je sve ostalo obećano ispunio, to bi mu bio ogroman minus. I ti se čudiš, što ja vidim podvalu u Lukićevim potezima?
Ah da? Maksimalna transparentnost je još jedna od obećanih stvari. Pa koliko ono platu imaju vodeći ljudi u klubu, koliko su plaćeni igrači koji su došli i koliki je uopšte Zvezdin dug sada?

Citiraj:
И врати нам господе Добривоја, Топлицу ...

A ko je spominjao dotične? Ja jedino vidim da branioci lika i djela Arkanovgo gardiste i Šarićevog potrčka, njih spominju kao svoj glavni argument u objašnjavanju zašto je sada bolje... Uopšte se ne sjećam da sam ih ja igdje spominjao. I po čemu su oni to toliko gori od Lukića i njegove garniture? Imaju manji zaostatak za Partizanom? E poserem se onda i na upravu i na tim, sa takvim ambicijama... Ako mene neko pita, i jedni i drugi su podjednako nesposobni, s tim da su navedena dvojica, izlapjeli čičica i Miškovićev egzekutor. Drugim riječima, bar se nisu busali u prsa svojim uspješnim potezima, kojih ni tada, kao ni sada, nije bilo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]