Apsolutno sva priča i sve najave oko tog novog kanala se vrte oko tog filmskog maratona.

koji je još uvijek tajna.
A šta ako se ljudima ne dopadnu filmovi? Šta ako neko prešalta na film kojeg je gleda' više puta?
Tupko je napisao:
Није ми јасно зашто на том сајту srpskacafe нису поставили програм

Ако је већ најављен филмски маратон, зашто не ставе бар неке наслове? Мислим да би то било коректно према нама који ћемо бар мало погледати тај канал! И још лијепо пише горе да су детаљи на том порталу.
И мало ме чуди да вијест о почетку (заказаном за 12.05.) објаве 10. увече. Ваљда сте то могли раније урадити.
Ni meni nisu jasni marketinški potezi te kuće.
Imaju portal kablovske tv i taj srpska cafe, servisni kanal... i nisu na vrijeme krenuli sa kampanjom. Pitanje je kol'ko će ljudi skužit' taj novi kanal. Čemu filmski maraton kada ga niJEsu na vrijeme izreklamirali.
Vrijeme je da razmisle više o marketingu vlastite kuće.
points je napisao:
Nhf, naravno

Po meni je onakav koncept kanala dobar, jer to i nije prava televizija, nego čisto informativni kanal. A ne možeš baš sve vidjeti s balkona
Banjaluci ne treba nešto takvo, slažem se.
Pa bilo bi glupo da im se program zasniva na Banja Luki jer idu u "cijeloj" RS. Ovo cijeloj pod navodnike jer će kanal moći gledati samo pretplatnici elte
HugoLina je napisao:
Sto se tice Eltinog kanala, znam neke ljude koji rade tamo, znam i kako se spremaju za pustanje tog kanala i kakve novinare ce zaposliti. Nisam nesto optimisticna.
Dovoljno je samo biti korisnik Elte da znas kakav ce program biti.
Koliko su odgovorni kao kablovski operater, da se svakodnevno pozelis radje zaye*avati sa satelitskom karticom/dreambox-om i kljucevima.
Ljudi će sa krajnim oprezom gledati na taj kanal.
Čak i ako bude bolji od predviđanja forumaša sa ove teme, opet ga mnogi neće voljeti baš zbog problema sa kojima se susreću korisnici kablovske mreže.
Mislim da bi se većina tih provlema mogla otkloniti da postoji bilo kakva komunikacije između korisnika i radnika tog kablovskog operatera