banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2010, 21:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ideja s fontanom je skroz neobicna, prvo sto mi je palo na pamet da ce bar svaki 5 sudar biti uzrokovan pogledima na fontanu.
Mogla bi se napraviti neka rampa ispred pa se zaletis i dobijes podno pranje o trosku grada :D

Ne znam kako izgledaju ti prolazi, ali ako ne rijese rampu za invalide (mislim da je to nemoguce sad) onda ti ljudi bas nemaju drugu opciju. Lift ne bi bio dobar zato sto bi ga neko morao cuvati 24/7 da ga neki idiot ne razbije cisto da bi ga razbio.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 01:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
kiovva je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Znate zasto? Zato sto se u isti spusta iskljucivo i samo strmim stepenicama. Dakle, kako stvari sada stoje, invalidi, osobe sa djecijim kolicima, ali i biciklisti ce tu raskrsnicu morati debelo zaobilaziti.

То су, као, схватили ових дана, па сад петљају како да преправе те прилазе... Дакле, очекујмо анекс уговора.

Ljudi slabo ste informisani,aneks ugovora je neki dan poceo da se sastavlja i kazu pri kraju je... :D Mislim bezze bi bilo da sve odjendnom bude gotovo...

Citiraj:
- На кружној раскрсници урађена су три подземна пролаза за пјешаке. Тренутно не постоји прилаз за инвалидна лица ни на једном пролазу а у току је дорада пројекта како би се ријешио овај. Дорадом пројекта одлучено је да кружни ток уљепшава фонтана која ће се бити у средишту раскрснице - рекао је инжењер грађевинарства ЈП "Путеви Републике Српске", Васо Томић.

Izvor: http://www.glassrpske.com/vijest/10/ban ... dmice.html

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
"Дорадом пројекта одлучено је да кружни ток уљепшава фонтана"
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep vam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeep nenormalnu...

Elem, ovo bi bilo nevjerovatno da nije kod nas - napravili sve i onda skontali da nema rampe za invalide...nadrealno...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Klasični idiotizam naših kvaziinženjera.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Senna je napisao:

Мислим да гријешиш. Овакве грешке су последњих година сувише честе да би биле случајне. Тако да...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Senna je napisao:

Stari, znaš ti bolje...;)
od "inžinjera" u ovoj stvari nema ni "i", oni rade kako im se kaže - vjerovati da su se zafurali i to peimjetili tek kad je sve završeno bi bilo krajnje naivno...

Al' šta mu mo'š, sad je ionako gotovo...(:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
"Дорадом пројекта одлучено је да кружни ток уљепшава фонтана"

Samo je pitanje vremena kad neka lola parkira svog metalnog ljubimca u istu :lol:
Ljudi i nakon svog vremena koje je proslo kao ovce voze kroz kruzni tok ka Lausu (ili od Lausa, da se ne uvrijede autohtoni stanovnici istog :lol:). Strah me i pomisliti na sta ce ovde da se desava :oops:
Ima li smisla uopste komentarisati to sto nema rampe za invalide, ali se razmislja o izgradnji fontane? :banghead:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Odakle vam to da u gradu ima invalida a pogotovo majki sa kolicima? Od juce se lupkam po prstima da ne kazem sta mislim. Na stranu sto i dalje zelim vidjeti genijalca koji je projektovao onu pasarelu na Starcevici :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ko zna, mozda se nekada neka nesreca sama pohvali kako je radio to i to :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Fakat mi dođe da parkiram auto na onom trotoaru oko fontane kad je puste i da ga operem ondje. Kad je seljakluk, nek je do kraja.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja sam vec gazio autom preko tog plocnika ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 22:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Elem :) , idem ti ja k banjaluci danas oko 19.00, dolazim do novog kruznog kad ogromna lokva na sred puta (traka kojom se ide iz banjaluke prema klasnicama). Kisa padala nekoliko sati prije i sve se okolo osusilo.
E sad bi valjalo isjeci dio novog asfalta pa napraviti saht na sred ulice :lol: .

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 00:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
pazi fontanu?! bas me zanima kako ce gradjevinci raditi u sred raskrsnice kud prolazi 50 000 auta dnevno

treba im dati ideju da fontana bude u bojama da zajebu barsu

p.s. u subotu zamalo da izgubim glavu na kruznom toku kod gimnazije, zaletio se jedan frajko sa asconom i drite u po kruznog toka bez da je pogledao imalo
nisam vjerovao da cu ikad zaustaviti vozilo u po kruznog toka a morao sam

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
Elem :) , idem ti ja k banjaluci danas oko 19.00, dolazim do novog kruznog kad ogromna lokva na sred puta (traka kojom se ide iz banjaluke prema klasnicama). Kisa padala nekoliko sati prije i sve se okolo osusilo.
E sad bi valjalo isjeci dio novog asfalta pa napraviti saht na sred ulice :lol: .

To i jeste fazon.....sad zamisli jos zimu kad poledi...a ono pod nagibom za izbacivanje....i jos pukne cijev...milina: )

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Euroth je napisao:
smucek je napisao:

To i jeste fazon.....sad zamisli jos zimu kad poledi...a ono pod nagibom za izbacivanje....i jos pukne cijev...milina: )

:lol: :lol: :lol: :lol:
Super fora, imacemo turisticku atrakciju

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kazem ti...navucemo se fino u mau-vau na 'ladnu pivu i vruce ja'nje i samo gledamo...prognoziram da ce dan bez makar jednog "ispadanja" i (ili bar) preleta biti vrlo rijedak...i imam filing da me vrijeme ne bude demantovalo.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
kružni mi je skroz čudan... kad se ide iz BL nekako mi je "nakrivo" ... tj. vuče van kružnog toka...kad poledi biće gotiva :S

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuce kod Cetojevica!: )

Ne brini, i ja sam isto primjetio (i osvrnuo se, u postu iznad), a vjerovatno i svako drugi ko je presao kruzni, a nije u sluzbenom Audiju, pa smije reci.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 19:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Euroth je napisao:
Vuce kod Cetojevica!: )

Ne brini, i ja sam isto primjetio (i osvrnuo se, u postu iznad), a vjerovatno i svako drugi ko je presao kruzni, a nije u sluzbenom Audiju, pa smije reci.

:) onda racunajte jos jednog za janje malo :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja se prijavljujem za janje i live prenos :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]