banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 07 Maj 2010, 22:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Е да ми је дочекат да једном задржимо исту екипу на окупу две године заредом... Па ни НБА нам не би био раван.

Већ видим Марића, Робертса и Боа како одлазе... :(

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WD-zX3co7vE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
e jebat ga

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Људи, будите поносни, имате разлог.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nekako mi zao glodara ... cijeli mec su vrijedjali Teodosica, pjevali nesto o CZ, ... kolika posvecenost vjecitom rivalu, to je za postovanje.
Ali, salu na stranu, ... sudije su krive! :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
JA nekako imam utisak da je PArtizan sam sebe pobijedio nekim glupim greskama u zadnjim minutama regularnog dijela...jbg.
Svaka cast na postignutom ove sezone.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
skypostman je napisao:
skypostman je napisao:
Тео нас укопа, ко ће кога ако неће свој свога.

Ето...јбг недопустиво је онако лош реализација слободних. Ал нема везе, свака част нашима!!!

Што се тиче Теа, не буде ли онако шутао слободна за репрезентаију. :angry4:

Јбга Партизан је стварно имао пуно промашаја :( И трице и слободњаци, мора то боље,то их стално јебе. У сваком случају свака част Партизану за све што су урадили до сада, такође ни синоћ се нису осрамотили. Показали су да су јаки колико и Олимпијакос. Само им је фалило мало спортске среће, али шта је ту је. Главно је да су момци оставили срце на терену. Кад се само сјетим како су пожртвовано Бо и Робертс скочили да пресјеку ону лопту при крају утакмице... свака им част још једном.

А што се тиче Теа, баш као што ти кажеш, јебаћу му све ако не буде онако гађао слободњаке за репрезентацију. Што ме не би ни зачудило, доста пута сам гледао како играчи са ових простора буквално гину за дрес свог клуба, а кад дођу у репрезентацију нема их нигдје

Још једном за крај, свака част Партизану. Слабо ко је и очекивао да ће Партизан побједити, али највише остаје горак укус у устима због тога што су изгубили овако на гузове :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
JA nekako imam utisak da je PArtizan sam sebe pobijedio nekim glupim greskama u zadnjim minutama regularnog dijela

Takodje.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
1500 Гробара остало након утакмице да пјева са играчима:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFRQLXeexrA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=93R6beFFWT8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svaka cast na borbenosti i zalaganju, odlicnoj utakmici i prikazanom kvalitetu.... Partizan definitivno nije vise iznenadjenje i jedan je od najjacih klubova u evropi....

Neko se definitivno treba sjetiti da ulozi neke pare u ovaj klub da zadrzi igrace i doda jos kog kvalitetnog...al na zalost(ili kod pojedinih igraca na srecu) partizan nece sigurno zadrzati boa, robertsa i aleksa.....
Neprocjenjivo je sto ostaje veseli.....

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
najbolje mi je na 0:50 .. "nagovaraju teodošića da promaši" :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=jYTKdAE907A

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Cestitam crno-belima na fantasticnoj sezoni i prekrasnoj kosarci!
Pokazali su kako se dostojno bori protiv puno bogatijih timova. Ne mogu reci da mi je bilo zao sto nisu dobili Grke ,ali mi je u svakom slucaju bilo krivo sto momci nisu otisli u finale.
Ocekivao sam do samog kraja da ce se "cudo" opet desiti. Malo je falilo. Bilo je lijepo gledati uplasene Grke pred najezdom crno-belih.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Grobljari boli vas uvo, Milorad Dodik vam je omogucio da sledece godine gledate Partizan u Aleksandrovcu, na sledecim izborima svi glasajte za njega :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ala drame i protiv CSKA.
Opet produzetak.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
BRAVO MOMCI,VI STE ZA MENE EVROPSKI SAMPIONI

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
:(

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
U kurac.......
Opet izgubismo nesretno :cry:

Svaka cast momcima na jo sjednom odlicnom izdanju, osvjetlali su nam obraz.
Naravno evroliga je nasla nacin da nam oda priznanje na sjajnim partijama....

http://www.mondo.rs/s169224/Sport/Kosar ... cencu.html

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
jos jednom svaka cast na svemu ucinjenom ove sezone!

Citiraj:

sasvim ocekivano. a licenci su se mogli nadati samo oni koji se ne sjecaju zasto je ULEB uopste i nastao - iskljucivo i jedino zbog raspodjele novca i gramzivosti najbogatijih evropskih klubova. partizan tu ne pripada i nikad nece pripadati, tako da ce uvijek moci igrati 'na zeton', kao i dosad. bertomeu bar otvoreno kaze da je to drustvo za bogate, pa da znamo na cemu smo.
no, ipak, vrag je u tome sto nikakve pare ne mogu da kupe tradiciju. kao sto rece gorcin stojanovic u jednom svom komentaru - "mozes imati sav novac ovog svijeta, ali od mancester sitija ne biva mancester junajtid". prema tome, nek oni pokusavaju od prokoma, albe, orleansa, asvela, oldenburga i slicnih da prave evropske velikane, pa ce poslije da se cude sto su im dvorane poluprazne i ne dobijaju novca koliko bi htjeli. isto kao i ovaj idiotizam sa ubacivanjem nimburka (ili nimbruka, kako god) u NLB ligu

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2010, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
9. maj 2010. | 20:27 | Izvor: B92
Vujošević: "Teže je ali i časnije"
Beta
Beta
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle utakmice za treće mesto da se "na ovakvim takmičenjima stiče iskustvo neophodno da bi se osvajala".

'Crno-beli' su i drugu utakmicu na Fajnal Foru u Parizu izgubili posle produžetka, a Vujošević istakao da mu je drago što je Partizan i na ovom turniru pokazao da je ravnopravan sa svima.

"Utakmice za treće mesto niko praktično ne želi da igra, igra se samo zbog prestiža i mislim da bi bilo jako važno da se nađe neki način da i te utakmice imaju dodatnu vrednost," rekao je trener Partizana i dodao da to "nije bio slučaj sa ovom utakmicom."

"Čestitao bih našim protivnicima na pobedi i konstatovao da su na Fajnal For došle ekipe ujednačenog kvaliteta. Možda postoje razlike u logistici, budžetu ali Nije mi drago što je Partizan izgubio dve utakmice, nije mi drago što ih je gubio posle produžetka ali mi jeste drago što smo igrali dobro i pokazali da smo ravnopravni sa svima."

"Na ovakvim takmičenjima stiče se iskustvo koje je neophodno da bi se takva takmičenja i osvajala," završio je Vujošević.

"Bilo je i puno suza posle poraza od Olimpijakosa u svlačionici i na sličan način izgubiti i ovu utakmicu daje dodatnu težinu porazu. Teško je palo mojim igračima ali su oni ljudi koji će naći motiv da rade još više," bio je odgovor na pitanje kako su igrači podneli još jedan sličan poraz ali je Vujošević u nastupima u Parizu video osnovu za optimizam.

"Jeste puno teže izgubiti ovako nego, recimo, ubedljivije ali je ovako časnije. Nadam se da će to biti motiv svima da se nešto uradi, da ovakvi nastupi ne budu retkost. Mislim da ima osnova da klub postane stabilniji, da se stavi na čvršće noge i onda bi se mogle očekivati uspešne sezone," završio je Vujošević.
Pašutin: "Ostavili srce na terenu"
FoNet
FoNet

Trener CSKA Jevgenij Pašutin izjavio je da je meč sa Partizanom bio vrlo sličan njihovom duelu sa Barselonom, ali da je njegov tim u nedelju ipak našao način da nadigra rivala.

"Partizan ima gustu zonu koju nije bilo lako napadati. Ne dozvoljavaju vam da igrate brzo. To je dobro za nas, mi cenimo ovakav stil igre i to je bilo slično meču sa Barselonom. Jedina razlika je da smo danas našli način da ih napadnemo", istakao je Pašutin koji je pohvalio rezultate srpskog šampiona i Duška Vujoševića.

"Partizan je veoma dobar klub sa odličnom organizacijom. Oni na Fajnal for nisu ušli slučajno, oni su to zaslužili. I Partizan je mogao da pobedi, to su bile sekunde u pitanju, ali ovo je košarka i sve može da se promeni u trenutku. Partizan ima veliku tradiviju, Srbija je uvek imala dobre igrače i trenera koji rade na najvećem nivou. Gospodin Vujošević je uradio sjajan posao. Svake godine Partizan su napuštali bitni igrači. prošle Veličković, pre toga Peković, ali je Partizan uvek pravio sjajne mlade igrače".

Debitant na F4 ponosan je na svoje igrače što su baš na ovaj datum stigli do pobede.

"Danas je veliki praznik u Rusiji, 9. maj, dan pobede u Drugom svetskom ratu i svi Rusi danas slave. Ponosan sam da smo i mi išli njihovim stopama. Moji igrači su ostavili srce na terenu".

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2010, 02:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]