banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: GaY diskriminacija!!!
PostPoslato: 07 Maj 2010, 23:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2008, 18:22
Banjaluka je postala totalno ruralna sredina.
Čitajući većinu postova utvridili smo kako nema niti minimum razumjevanja za ovu vrstu seksualnih sklonosti.
Inače, u stvarnom životu banjaluke ljudi odbijaju GAY likove kao da su spali sa Marsa? WHY?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 23:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ja mislim da su za to krive banjalucanke...mislim da vas one proganjaju preko svojih dobrih skolskih drugara il prijatelja sa kojim znaju da nece otici u krevet..a vi gejevi otimate im muskarce...

sinko nisu gejevi nigdje prihvaceni...Zapad je samo napravio zakon za gejeve, al ako si dobro gledao Borata mogao si primjetiti da ih heteroseksualci ipak mrze..

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2010, 18:59
Jebo pedere! Sto bi rekao jedan lik(plitak potok, duboka voda), pederi nisu nigdje prihvceni samo se zapad malo za*ebo pa ima dao neka prava, dok Balkana, a ne samo Banja Luka ne dozvoljavaju nista po tom pitanju.

jer ovo sto si skrabnula trazi takvu hrbatom-bekend sljagu pa da gravitaciju .3 dana trazis po sobi

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
catmandoo je napisao:
Inače, u stvarnom životu banjaluke ljudi odbijaju GAY likove kao da su spali sa Marsa? WHY?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48kLt5GrIl8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
ma kakav, ja preksinoc bila na nekom fashion dogadjaju, sve sami gejevi.
Kad se pocese mladi depilirani manekeni maziti na afterparty-ju, suze mi krenule na oci :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Pedera u BL prepoznas na kilometar nema ni jedan da je onako momcina ili ljudina sve neke mlakonje i pedercine :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
To nije nikakva ruralna sredina. To je još uvijek neizopačena sredina. A to što je u današnjem svijetu normalno sve što je nenormalno, a nenormalno ili zaostalo sve što je normalno, to mačku o rep objesi.
Ova planeta je u procesu preobražaja, a u novom stanju stvari nema mjesta za npr. kukavice, kurvare, krvnike, lažove, interešdjije, vračare, pedere,...i sve druge izobličene ljudske stvorove. Tako kaže Sveto Pismo, ali mi tako kaže i duša moja, a duša se moja na pedere, pedofile i nasilnike gnuša.
Ako neko gaji takvu vrstu izopačenosti, neka je gaji za sebe i za one sa kojima je dijeli, i nek to radi u svoja četiri zida, nek radi šta hoće...Ali da ja svoju djecu učim (čitaj lažem) da je to nešto normalno, izvinićeš ga malo.
To što su se "gay" rodili u pogrešnom tijelu, to je njihov problem i nek to rasprave sa onim koji je i odredio da to tako bude, i to im se desilo najvjerovatnije zato što u prethodnom životu nisu baš imali razumijevanja za neke stvari pa im je potrebna određena lekcija, ali to ne znači da se to neželjeno tijelo treba sada zlouputrobljavati.
Uostalom, JING+JANG zajedno daju skladnu cjelinu, a JING+JING ili JANG+JANG daju nakaradu. Seks sa istim polom nije ništa drugo nego energetski vamprizam. Ili ako hoćete, za mene je ravan kanibalizmu, kao oni koji jedu meso sopstvene vrste.
Ako vam nije odvratno da neko ulovi čovjeka i ispeče na ražnju ili skuva u loncu i pojede, onda mogu da razumijem da vam peder nije odvratan, ali ako jeste...
Sveto Pismo kaže, SVE je dozvoljeno, ali nije sve korisno i dobro, i to je zato da bi se ljudi kušali: hoće li zloupotrijebiti svoja tijela ili neće.
Gay zloupotrebljava svoje i tuđe tijelo. Ako su obe strane na to pristale, onda neka se sklone nekud da ih ja ne vidim i nek rade šta hoće, ali nemojte me tjerati da TO zovem normalnim i prihvatljivim. Za mene je to prihvatljivo koliko i npr. ovaj današnji kapitalizam: trpim jer još uvijek moram, ali mrzim svim svojim bićem i jedva čekam da ga se RIJEŠIM.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 09:37 
Nema Hertza gaya da se izjasni!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Chova, ima banjalucana i banjalucanki koji vole sado/mazo, ima ih koji vole sa babama i djedovima, neki vole sa đecom, neki vole sa zivotinjama itd.
svako u svom krevetu voli nesto sto ostaje iza granica vrata spavace sobe.
Koliko primjecujem jedino gejeve njihove seksualne preferencije definisu kao osobu,
i jedino oni zele da svoje seksualne preferencije dijele sa ostatkom univerzuma.
Da li uz to prirodno ide zelja za egzibicionizmom, ne kontam?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sta ja znam. Bila je vec slicna tema. Ja sam za to da im se dozvole sva prava kao i heteroseksualcima, osim usvajanja djece. Ali jedan glas u ovoj ruralnoj sredini ne moze nista pomoci. Mozda ce se nesto promijeniti za 100 godina kad se oterasimo primitivizma i nacionalizma, to ce doci samo po sebi.

spavac je napisao:
ja mislim da su za to krive banjalucanke...mislim da vas one proganjaju preko svojih dobrih skolskih drugara il prijatelja sa kojim znaju da nece otici u krevet..a vi gejevi otimate im muskarce...

Mislim da grijesis zato sto je broj gejeva muskaraca i zena statisticki isti. Iako se nama cini da je vise pedera zato sto muskarci to vise javno izrazavaju, ali statistike govore da je broj jednih i drugih isti. Tako da se proporcija odnosa polova ne mijenja i to ne utice na nikoga prakticno.

HugoLina je napisao:
ma kakav, ja preksinoc bila na nekom fashion dogadjaju, sve sami gejevi.
Kad se pocese mladi depilirani manekeni maziti na afterparty-ju, suze mi krenule na oci :(

Jbt, u kakvom se ti drustvu kreces :o

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 13:28
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Chova, ima banjalucana i banjalucanki koji vole sado/mazo, ima ih koji vole sa babama i djedovima, neki vole sa đecom, neki vole sa zivotinjama itd.
svako u svom krevetu voli nesto sto ostaje iza granica vrata spavace sobe.
Koliko primjecujem jedino gejeve njihove seksualne preferencije definisu kao osobu,
i jedino oni zele da svoje seksualne preferencije dijele sa ostatkom univerzuma.
Da li uz to prirodno ide zelja za egzibicionizmom, ne kontam?

Svaka čast.

Zašto jedino oni javno iznose svoje sexualne aktivnosti?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nikog ja ne diskriminišem, ako neko voli da ga primi u bulju to je njegov lični problem, a ja isto tako imam pravo da ga ne poštujem, to je moj stav i nema tog zakona koji će me natjerati da poštujem pedere, jer prosto to mi je odvratno i dodje mi da povratim.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Zato sto dvoje koje vole s&m mogu zaljubljeni proci ulicom kroz BL. 2 momka to ne mogu bez straha za svoju sigurnost.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I SM i pedofili i gerontofili i zoofili i svi ostali mogu zaljubljeni proci kroz grad da ih niko ne dira,
ali u slucaju da krenu da javno demonstriraju svoju seksualnu orjentaciju reagovala bi policija.

Jednom su u studentnskom parku u Beogradu dvoje demonstrirali svoju "zaljubljenost" pred djecicom i bakicama, pa zavrsili u muriji,
i sta sad treba, da okupe sve sebi slicne egzibicioniste i da demonstriraju pred parlamentom jer je, je li , seks nesto potpuno prirodno?

Ne kontam.
Zasto je problem da intima ostane tamo gdje joj je mjesto - u spavacoj sobi.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Ja sam za to da im se dozvole sva prava kao i heteroseksualcima, osim usvajanja djece.

Zar nisu dozvoljena? :oops: Sem to za usvajanje.
catmandoo je napisao:
Banjaluka je postala totalno ruralna sredina.
Čitajući većinu postova utvridili smo kako nema niti minimum razumjevanja za ovu vrstu seksualnih sklonosti.

Pa navedi problem, primjer diskriminacije?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 11:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jamesdin Kurtovic je napisao:
I SM i pedofili i gerontofili i zoofili i svi ostali mogu zaljubljeni proci kroz grad da ih niko ne dira,
ali u slucaju da krenu da javno demonstriraju svoju seksualnu orjentaciju reagovala bi policija.

Jednom su u studentnskom parku u Beogradu dvoje demonstrirali svoju "zaljubljenost" pred djecicom i bakicama, pa zavrsili u muriji,
i sta sad treba, da okupe sve sebi slicne egzibicioniste i da demonstriraju pred parlamentom jer je, je li , seks nesto potpuno prirodno?

Ne kontam.
Zasto je problem da intima ostane tamo gdje joj je mjesto - u spavacoj sobi.

Ovdje nije rijec o pedofili i zoofiliju koja su ponasanja jednaka silovanju.
Citiraj:
jer je, je li , seks nesto potpuno prirodno?

Ako ti imas problema sa tim da je seksualna aktivnost u kojoj sve osobe daju pristanak nesto prirodno i pozitivno, potrazi pomoc psihijatra, pomoce ti on da imas ljepsi zivot, a ne da svoje seksualne frustracije lijecis braneci drugima ono sto hoce da rade.
Block out je napisao:
Citiraj:
Ja sam za to da im se dozvole sva prava kao i heteroseksualcima, osim usvajanja djece.

Pa navedi problem, primjer diskriminacije?

Dvije cure mogu da se udaju jedna za drugu isto kao i muskarac i cura?
Dva momka mogu da se povataju u parku isto kao momak i cura bez da su sanse da ih neko napadne vece?
Neko bi mogao da otvori gej bar i da ga kao takvog reklamira bez da mora da se boji da ce doci neke budale da ga demoliraju?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Dvije cure mogu da se udaju jedna za drugu isto kao i muskarac i cura?

To je takodje zabranjeno, koliko ja znam.
Citiraj:
Dva momka mogu da se povataju u parku isto kao momak i cura bez da su sanse da ih neko napadne vece?
Neko bi mogao da otvori gej bar i da ga kao takvog reklamira bez da mora da se boji da ce doci neke budale da ga demoliraju?

Ovo je dozvoljeno koliko znam.
To sto ce neko da napadne, psuje, #ebe-grebe to je druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
To je takodje zabranjeno, koliko ja znam.

Znaci diskriminacija
Block out je napisao:
Ovo je dozvoljeno koliko znam.
To sto ce neko da napadne, psuje, #ebe-grebe to je druga stvar.
Znaci diskriminacija.
To sto nije u institucijama, nego u praksi je nebitno.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Time trek

Chova, jesi si glup il se trudis?

To sto su dvoje uhapseni jer su se seksali pred ljudima na javnom mjestu (sto je njihova seksualna preferencija) tebi spada pod "normalno".
Ja kad sam zadnji put ucio psihologiju to je spadalo pod psiholosku devijaciju zvanu "egzibicionizam" i bilo je kaznjivo pred zakonom.
Sledeci put malo pazljivije citaj tudje postove i razmisli prije no sto pocnes pisati nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Block out je napisao:
Citiraj:

Dozvoljena su zvanicno. Ali nisu prakticno. Jer da se dva homoseksualca pojave na ulici drzeci se za ruke ili da se ljube bili bi napadnuti na primjer. Dok heteroseksualci to mogu raditi bez bojazni. Isto kao sto su zakonima UN zagarantovana mnoga prava ljudima na papiru, a prakticno nista od toga nemaju ljudi u Africi iako su u clanstvu UN. Tako i ovo, postoji zakon ali na Balkanu nema mnogo koristi od vecine zakona jer prakticno ne funkcionisu.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]