banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2010, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sondri je napisao:
On je dokazao da vrijedi svake pare...

jest al problem je sto Zvezda nema para...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:

Derbi se definitivno igra u subotu

Klub iz Ljutice Bogdana je dva puta tražio da se „večiti derbi“ pomeri za drugi dan vikenda zbog učešća u finalu Lav kupa Srbije i pobede nad Vojvodinom od 3:0. Međutim, Zajednica klubova Superlige odbila je taj zahtev.

„Stav rukovodstva Zvezde je da bi odlaganje utakmice bilo potpuno normalno s obzirom na to kada se igralo finale Kupa, i da to uopšte ne bi remetilo regularnost takmičenja. Nismo, ipak, naišli na razumevanje“, izjavio je portparol Zvezde Marko Nikolovski agenciji Beta.

Rukovodstvo Zajednice superligaša nije za sada komentarisalo drugi zahtev Zvezde, pošto su trenutno u toku sastanci upravo o „večitom derbiju“.

Pa naravno,a kad je Partizan pre dvadesetak dana trazio odlaganje onda je to za gospodu iz Zvezde predstavljalo neregularnost prvenstva a sad kad oni to traze sve je regularno :roll:kakvi licemeri...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sta si ti jeo za Djurdjevdan?
Lude gljive?

Prirodno je bilo da se derbi odlozi bar za jedan dan, obzirom da se radi o utakmici koja odlucuje o prvaku drzave. Da je razlika 20 bodova, odlaganje meca niko ne bi ni trazio, jer utakmica ne bi imala nikakav rezultatski znacaj. Naravno da ce Toletovi mafijasi uciniti sve da poguraju svoj skupocjeni tim da uzmu bar jedan trofej ove sezone...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 09:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма све је природно кад треба подпомоћи стуб србства. :lol:
Да се она наша утакмица одложила, сад ова не би имала толики значај. :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi mi smo igrali Finale kupa Drzave vi ste tad igrali nevaznu i nazor uovorenu utakmicu u Japanu.
Utakmicu u kojoj ste ganjali da prodate kojeg igraca i da ugurate pozajmljene igrace u reprezentacuju :D alal vam vera nema mjesta u parnom valjku al ima u reprezentaciji :lol: :lol:

Nema veze ovako ce biti slade 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Problem je u cinjenici da je Toletov voljeni klub ulozio milione u ugovore starih crno-belih asova i gomilu angazovanih stranaca, a na tabeli ima tek mrvicu prednosti u odnosu na Zvezdu, koja ima 0 na racunu i najgori tim u posljednje dvije decenije.
Cas sta vise, takva Zvezda je vec osvojila jedan trofej, pa zvono za uzbunu bucno lupa ovih dana medju franjevcima ... :lol:
Zar da onakva raspadnuta Zvezda uzme jos jedan trofej?!
Tole pomagaj! :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Problem je u tome sto 90% utakmica koje ste dobili ove sezone su neregularne,ili su svirani nepostojeci penali ili su se protivnicki igraci sklanjali.Ali bato derbi se ne moze kupiti,u sred rupe smo vas samljeli i to sa 10 igraca.Problem je i u tome sto ako ne osvojite titulu opet necete imati generalnog sponzora i opet ce vam na dresovima pisati neki humanitarni broj za prosidbu sto je opsta sramota i nevidjena stvar na fudbalskim terenima sirom Sveta.Problem je u tome sto je vas Predsednik opterecen Partizanom pa svakih par dana daje neke nebulozne izjave koji su u rangu maloumnog coveka.Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom,i kada smo trazili odlaganje?Ali vi i vas retardirani predsednik unapred trazite alibi za neuspeh koji vam sledi sutra.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
SIJUKS je napisao:
Problem je u tome sto 90% utakmica koje ste dobili ove sezone su neregularne,ili su svirani nepostojeci penali ili su se protivnicki igraci sklanjali.Ali bato derbi se ne moze kupiti,u sred rupe smo vas samljeli i to sa 10 igraca.Problem je i u tome sto ako ne osvojite titulu opet necete imati generalnog sponzora i opet ce vam na dresovima pisati neki humanitarni broj za prosidbu sto je opsta sramota i nevidjena stvar na fudbalskim terenima sirom Sveta.Problem je u tome sto je vas Predsednik opterecen Partizanom pa svakih par dana daje neke nebulozne izjave koji su u rangu maloumnog coveka.Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom,i kada smo trazili odlaganje?Ali vi i vas retardirani predsednik unapred trazite alibi za neuspeh koji vam sledi sutra.

Dobro videcemo na derbiju koliko vredi partizan na terenu pusti analize i sitna crevca :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
[quote="SIJUKS"]Problem je u tome sto 90% utakmica koje ste dobili ove sezone su neregularne,ili su svirani nepostojeci penali ili su se protivnicki igraci sklanjali.Ali bato /quote]

Ali, bato, je li ti ovo govoriš o utakmicama Partizana? Kao kad golman Kule primi gol sa 25 metara po zemlji a lopta ide pola godine (inače, Jovšić, vaš bivši golman)? Ili kad igrači Napretka plaču u svlačionici nakon dijeljenja pravde u meču sa vama? Ili kad predsjednik prvoligaškog kluba kaže "šampion je onaj koji je dobar s mojim klubom"? Koliko ste vi regularni zadnjih godina, pokazala vam je evropa, gdje ste ulazili samo zbog uspjeha prije 5 godina, a izlazili shodno kvalitetu i zaslugama - sramno. Ni mi nismo bolje prošli, ali vi ste sad kao neki veliki krac, igrate k'o Barselona, pa Mamba Di i Đavo Ljaja, pa galaktikosi iz Humske, a sve jad i bijeda, i još nekog optužujete za namještanje? Da vam nismo namjestili i prethodne dvije titule, Tole Delija:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom,i kada smo trazili odlaganje?

Ваша се европа заврши прије првог дербија, негдје, септембар, октобар.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
bigman je napisao:
Citiraj:
Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom,i kada smo trazili odlaganje?

Ваша се европа заврши прије првог дербија, негдје, септембар, октобар.

Slika

Joj kad bi Zvezda pobjedila... Na sred JNA. Sa, realno, duplo slabijim timom :-?
Ajmo crveno-beli 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
Problem je u tome sto 90% utakmica koje ste dobili ove sezone su neregularne,ili su svirani nepostojeci penali ili su se protivnicki igraci sklanjali.

Tupis ga Sijuks, ako je tako onda neka lepo cela liga pokrene sudski spor protiv Zvezde pa lepo dokazite da smo na neregularan nacin dobili utakmice pa nas prebacite u nizi rang... A vi ste sve pa cvecke, gluposti

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
http://www.sportske.net/vest/tenis/troi ... 20304.html 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Problem je u tome sto 90% utakmica koje ste dobili ove sezone su neregularne,ili su svirani nepostojeci penali ili su se protivnicki igraci sklanjali.

Jel i finale kupa bilo neregularno? Jesu li se i tamo lale sklanjale jesu li nam i tamo svirani penali
Jebote ko o cemu kurva o postenju :roll:

SIJUKS je napisao:
Ali bato derbi se ne moze kupiti,u sred rupe smo vas samljeli i to sa 10 igraca.Problem je i u tome sto ako ne osvojite titulu opet necete imati generalnog sponzora i opet ce vam na dresovima pisati neki humanitarni broj za prosidbu sto je opsta sramota i nevidjena stvar na fudbalskim terenima sirom Sveta.

A kako znas da necemo imati generalnog sponzora i sto je to sramota imati humanitarni broj na dresu ko voli Zvezdu nazvace i donirati marku nije to broj pod moranje za zvanje.
Isto sto postoji humanitarni broj za neke druge situacije pa ko hoce zove ko nece suti a ne komentarise da je sramota pomoci nekome

SIJUKS je napisao:
Problem je u tome sto je vas Predsednik opterecen Partizanom pa svakih par dana daje neke nebulozne izjave koji su u rangu maloumnog coveka.

Nas predsednik nema potrebe da bude opterecen Partizanom nije on neki klinac pa da se opterecuje klubom koji je u njegovoj fudbalskoj istoriji bio manji. Samo Duric moze biti opterecen zvezdom ima lovu ima moc al nema fotelju Zvezde :lol: :lol:

SIJUKS je napisao:
Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom

Bolje da ne igrate

SIJUKS je napisao:
Ali vi i vas retardirani predsednik unapred trazite alibi za neuspeh koji vam sledi sutra.

Ko tebi daje za pravo da nekog nazivas retardiranim jel imas uvid u njegov zdravstveni karton?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:

SIJUKS je napisao:
Mi vec dve godine igramo Evropske utakmice cetvrtkom

Bolje da ne igrate

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RHulDhuEWAs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-_7HOqRI69M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DMZ769kRfrk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-QK6HJK2bps[/youtube]

Сјајно, једноставно, сјајно!!!!
Једва чекам дерби, карту сам већ купио!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko tebi daje za pravo da nekog nazivas retardiranim jel imas uvid u njegov zdravstveni karton?

Hoces li mi ti mozda zabraniti?

ps-ko tebi daje pravo da na jednoj od tema napises da bi Prnjatovica,Novakovica i Cosovica ubio od batina?Zar nije malo smesno?

Godina 2003 Partizan gostuje Real Madridu u grupnoj fazi Lige Sampiona,dan sreda.Nakon tri dana tj u subotu igra se Veciti derbi rukovodstvo Partizana trazi odlaganje Derbija za 24 casa madjutim ne nailazi na razumevanjer ni Zajednice ni Vecitog rivala!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Hoces li mi ti mozda zabraniti?

ps-ko tebi daje pravo da na jednoj od tema napises da bi Prnjatovica,Novakovica i Cosovica ubio od batina?Zar nije malo smesno?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Necu ti ja zabraniti ko sam ja da tebi nesto branim
Samo je malo neukusno bivseg reprezentativca i predsjednika jednog od najvecih klubova Balkana nazvati retardiranom osobom

A to za Sportsku redakciju RTRSa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi li procitao naziv te teme i jesi li vidio ostale komentare na toj temi
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2010, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Glodari nemaju ni moralno, ni ljudsko pravo da pricaju o sudijama i postenju ... samo da ih podsjetim na ponisten cist pogodak Nenada Milijasa, od prije koju godinu ... ( znamo svi o kojem se golu radi ). Nakon onakvog sudijskog namjestanja, i farse koja se tada stvorila u stampi, posipanja pepelom sudija i trapavih izvinjenja .... franjevci se ne bi trebali javljati bar narednih 10 godina. Ali i ja svasta pisem, otkud njima moral i ljudskost! :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2010, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ali i ja svasta pisem, otkud njima moral i ljudskost!

oh, ljudska gromado, reci nama, moralnim patuljcima, koju pametnu, ljudsku i moralnu...

citava prica je totalno idiotska. namijestaju i jedni i drugi kad god imaju priliku, to sto jedne sezone jedni imaju vise prilike za to ne znaci da drugi imaju pravo na neko moralisanje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]