banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2010, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
hahah cuj grabik..eto nek znam da ste se sanjkali na mom placu :D pozvacu vas na kafu jednom da se sjetite mladelackih dana :wink:
a ko je Devura?? zanima me jel to "ta"

i na koji mali putic mislis (jel mozda onaj sto vodi do one velike bijele kuce na vrhu) , gdje je to " titino brdo" ? .. aaa jesam outsider totalni :)

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
shoole je napisao:
Не, већ на Вуков. 8)
Слично је са рецимо Рамићима.

Ramici nemaju samo kanalizaciju ostalo sve je tu (pa ni ulica od Rebrovacke Crkve pa do Skorpiona do prosle godine nije imala kanalizaciju) sto se tice komunalija ali problem Ramica je i taj sto nisu jos "dovoljni" naseljeni pa im nedostaje dosta sitnica ali vremenom ce se i to promijeniti.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
breskvica je napisao:
hahah cuj grabik..eto nek znam da ste se sanjkali na mom placu :D pozvacu vas na kafu jednom da se sjetite mladelackih dana :wink:
a ko je Devura?? zanima me jel to "ta"

i na koji mali putic mislis (jel mozda onaj sto vodi do one velike bijele kuce na vrhu) , gdje je to " titino brdo" ? .. aaa jesam outsider totalni :)

ne znas koje Devura aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa kajsijice to nisam znao :oops: to ti je jedan veliki - na Dedinju..........Devuru svi znaju od zagrebacke pa do Panjete :D

a taj putic sto ti govoris je sad ta cesta sto ide gore :wink: tad kad smo se blaff,dellboy i ja skijali/sankali je bio samo jedan mali makadam putic da ga tako nazovem koji je vodio na Titino brdo(a to ti je ono brdo gore iznad gdje su nekad bili posadjeni i ispisano Titino ime u borovima)

ccccccc ne znas ti nista moja kajsijice.....uzmi i ucu istoriju mjesta gdje ces zivjeti....... :wink:

a jos da znas ko je Kosta???????????

aaa blaffe cire joj ko je Kosta :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Ramici nemaju samo kanalizaciju ostalo sve je tu (pa ni ulica od Rebrovacke Crkve pa do Skorpiona do prosle godine nije imala kanalizaciju)

kako ovo Vuce?
pa na toj relaciji je bila O.S. i nesto mi ne ide u glavu da nije bilo kanalizacije........ :oops:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

joj cvox pa ja sam pridoslica i kao sto visi outsider..nisam iz tog kraja, prosvijetli meeeeee, ko je Kosta, ko je devuraaaaaaa ?! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nista knjigu u ruke i uzmi par kesica bombona i izadji malo ispred kuce.....naucices ti to samo polako :D

blaff je vise u toku,on ti to sve moze objasnit na tanane..ionako si mu zaklonila pogled sa balkona sa onom svojom kucom :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Cvox, imas cvoku od mene. Nije Grabik putic za Titovo brdo, zeznuo si se. Na Titovo se ide skoro iz Mejdana, od kafica Vox pa gore. Jest slican ali nije to taj. Ili mozda cak i moze - od Breskvice pa kroz Mirkanove tresnje (pored "dvorca") ka Titovom, ali nisam isao.
A Kosta, pa to ti je Devuuuurin komsija, pokojnog Svete stari. Lokalni kauboj.

Joj, Mute. Gdje je on? Sjecam se - igra karata na dekici u hladu uz pivo, pa kad izgladni posalje klinca sa pivskom flasom do stare da mu naspe graha u flasu i posalje sa cetvrt hljeba.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Iz ovog ugla i u ovim godinama biram iskljucivo periferiju. Na sve se ziv covjek navikne ali sama pomisao na zivot u centru grada mi izaziva odbojnost.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Cvox, imas cvoku od mene. Nije Grabik putic za Titovo brdo, zeznuo si se. Na Titovo se ide skoro iz Mejdana, od kafica Vox pa gore. Jest slican ali nije to taj. Ili mozda cak i moze - od Breskvice pa kroz Mirkanove tresnje (pored "dvorca") ka Titovom, ali nisam isao.

Joj, Mute. Gdje je on? Sjecam se - igra karata na dekici u hladu uz pivo, pa kad izgladni posalje klinca sa pivskom flasom do stare da mu naspe graha u flasu i posalje sa cetvrt hljeba.

hahah jao blaff komso, moraces mi jednom ispricati sve te price, negdje na dekici u hladu :lol:
a i mislila sam na onaj putic sto vodi prema gore do one velike bijele kuce tj. "dvorca" :) ko zivi tamo uopste, ja cula neka 3 brata? a vozaju opasna kola :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne taj putic nego onaj glavni put od groblja ka tvojoj kuci.
Ne bih o toj braci. Cuces, mozda bude i na vijestima, ne bi im bilo prvi put.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:

cuj ti njega sta on kaze...poslacu te zajedno sa kajsijicom da ucis geografiju naselja ccccccccc :lol:
onim gore putom sam isao na Titino brdo a i kad smo isli sa izleta(a izlet u O.S. je uvjek bio na Tresnjik) smo se vracali tim putem u naselje.....kako nije moglo bolan blaffe aaajjjj grdne moje rane koliko jakni sam sparo na skijanju uuuuuuuuu

Daj objasni kajsijici te likove i dvorce al u 4 oka da nebi doslo do dezinformacija :lol:

Mute je u zatvoru u Geteborgu...ubi zenu prije nekoliko godina,niko nema pojma zasto i zbog cega....... 8)
Ono je bio Starcevacka legenda,na jednoj skiji i cigarom u ustima se spusta :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2010, 03:17
živim i tu i tu-idealna kombinacija

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 20:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajoj ta braca su mi komsije blizu..blago se meni :-? bas cu pratit vijesti :D
zanimljive su mi te vase price :) nego taj mute a jest mi bas neka faca i legenda ako je ubio zenu :confused2:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro Cvox, meni su sve jakne citave ostale. Udaricu si sam klepku, da ne mislis jos i na to kad budes dolazio.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
cvox je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Ramici nemaju samo kanalizaciju ostalo sve je tu (pa ni ulica od Rebrovacke Crkve pa do Skorpiona do prosle godine nije imala kanalizaciju)

kako ovo Vuce?
pa na toj relaciji je bila O.S. i nesto mi ne ide u glavu da nije bilo kanalizacije........ :oops:

Da moj ti cvox i ja sam bio iznenaden kad sam cuo da ta ulica nema kanalizaciju sad kad su nikle silne zgrade i taj su problem rijesili.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ako smijem upasti u ovu internu prepirku- Stacevica spada u periferiju? ql, ima smisla...
btw. procitam dvije teme i znam gdje vecina forumasa zivi (osim na forumu). :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 06:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Dobro Cvox, meni su sve jakne citave ostale. Udaricu si sam klepku, da ne mislis jos i na to kad budes dolazio.

blaffe nemoj mi se ljutit bolan sta je tebi,nece niko nikom klepku udarat vec cemo popit po vopi i ispricat se ko ljudi....... :cat:

Vuce ne mogu da vjerujem cccccccc ko bi reko za to :oops:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

seven of nine je napisao:
ako smijem upasti u ovu internu prepirku- Stacevica spada u periferiju? ql, ima smisla...
btw. procitam dvije teme i znam gdje vecina forumasa zivi (osim na forumu). :D

Evo razotkri me ova mejdanska klosarka sto se skriva iza zgodnog nicka. Sad ce mi obozavateljke dosadjivati pod prozorom pa Breskvica nece moci spavati od uzdaha i vristanja.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Уф никад не бих могао живјети у центру... мени је периферија закон!

Ја од рођења живим на Старчевици и обожавам ово насеље! :D
За разлику од већег дијела града, кад изађем испред зграде неће ми одмах испред носа пролазити аута, него је доста мирније и има пуно зелених површина. А да не спомињем што имамо "Велко брдо" на којем се налазе клупе и игралиште са прекрасним погледом на град. :love4: :love7: Нема ми јаче ствари него за вријеме топлих љетних ноћи, сјести са друштвом на једну од тих клупица, уживати у погледу на прекрасну Бањалуку и јести неки кекс и пити хладан сок или пиво :D
Жао ми је што ми дјевојка није са Старчевице него из другог дијела града. Да је са Старчевице вјероватно никад не бих ни отишао до центра :lol:
Такође то исто Велко брдо је једно од ријетких и најбољих мјеста за санкање у граду. Има велико брдо за већу дјецу и мало брдашце за најмање клинце. Сваке године све више људи довози аутима овдје своје клинце на санкање.
ево једна сличице од претходне зиме:
http://i255.photobucket.com/albums/hh15 ... xxxx-1.jpg
на сву срећу преко тог брда иде далековод па још нису изградили ниједну зграду. Оног тренутка кад ми униште и Велко брдо отићи ћу до општине и гађати их јајима

Имам и доста слика преко љета кад све излиста, баш је прекрасно, али немам сад времена да постављам.

До сада није било ни проблема са паркингом, АЛИ изграђено је неколико зграда а ни за једну није направљен никакав паркинг!!!! тако да је сад предвече већ тешко пронаћи мјесто на одређеним паркинзима. Мада су и људи ко неки сељаци. Радије ће се попети на тротоар да би био на 5 метара од улаза у зграду, него отићи 20 метара даље и паркирати се ко господин... Код мене још има слободног паркинга (на гаражама)

Иначе највјероватније кад се одселим од стараца свој живот ћу да наставим на Петрићевцу и то на самом крају гдје почињу Мотике. За сад то и није баш нека примамљива локација, јер је пут лош и нема канализације(сви су спровели канализацију у рјечицу која се зове Широка, а некад сам се купао у њој, сад прљава страшно :( )
Међутим за коју годину кад се одради инфраструктура биће супер насеље. до града 4 километра. Аутобус иде веома често(на свако пола сата, кад је шпиц свако 15 минута) и треба му 15 минута до града(толико мени треба и 14-ком са старчевице до центра)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Svaka cast.
:thumbright:
Cica je proveo dvije godine na Petricevcu i mogu ti reci da ima nekakav poseban stimung. Sa mog iznajmljenog balkona gledao sam na Rakovacke Bare, valjda tamo ima neka streljana... I cesto sam kod komsije u njivi sa kukuruzima vidjao prave divlje fazane. :D
Petricevac nudi dobar stimung. Samo sitni su sa prodavnicama. Ja bih ti savjetovao, kad se zamomcis, da po koji mjesec provedes u svakom BL naselju. Upoznaces grad - upoznaces ljude.... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]