Warrior of the Light je napisao:
Alex, preslušavao sam malo ove seanse. Za drugu si postavio pogrešan link, evo ispravan:
http://www.youtube.com/watch?v=HgEcxa5t0ZEHvala ti za obavestenje. I sam sam video da se naziv nekako razlikuje od drugih, ali sam poprilicno zauzet i sensama, pisanjima, seckanjima snimaka, kacenja itd...
a i tek sam piceo da postavljam snimljene seanse na Yutoube.
Citiraj:
Lično mi je najbolja "seansa s Nad-dušom", sviđa mi se ta vizija Nad-duše, ako se ne varam Nad-duša je muško jer je djevojka bila na seansi, ako bi muškarac bio na seansi vidio bi svoju Nad-dušu kao žensku osobu, da li je tako?
pa, mislim da nije tako. Nad dusa je UVEK muskarac, jer nad dusa, ova sa kojom ja radim je izuzetna retkost da se dostigne, ona je DUSA - SVIH DUSA, znaci OSOBA u kojoj se nalaze SVE DUSE...!!! U Vedama se opisuje kao PARAMATMA, koja ide, putuje, zajedno sa pojedinacnom dusom, vecno, sve dok postoje reinkarnacije, i od koje dolazi SECANJE, ALI I ZABORAV.
Treba pogledati nesto iz Veda o tome, da ne pisem mnogo, jer ima dosta toga. Ona prebiva u srcu zajedno sa nama, osobenom dusom. Ona je ista za sve, mada se na seansama moze da prikaze razlicito, zavisno od osobe.
Ukratko, radili smo seansu INSPIRACIJE ZA SLIKANJE, posto je osoba i slikarka. I dolaskom u kontakt sa Nad dusom, smo, kasnije, zamolili da se pokaze DEO - NAD DUSE, te opste, koja sadrzi SAMO SVE DUSE - SLIKARA, tj, kao Nad dusa samo slikara, u celoj istoriji, naravno, a verovatno i uopste, u univerzumu, itd, da ne plasim nekog sirinom.
I pojavila se druga osoba, IZ ove Nad duse, iznutra.
I onda je ova slikarka USLA u tu manju nad dusu svih slikara, RADI INSPIRACIJE ZA SVOJE SLIKE.
Taj deo jos nisam okacio, ali kada sredim, bice okaceno.
DRuga je stvar u MUSKO - ZENSKIM odnosima, gde su odnosi sa Krishnom, ili andjelom.
Postavio sam seansu:
ZENA U TELU MUSKARCA, SAMO TONSKI, na:
http://rapidshare.com/files/379176520/Z ... A.wav.htmlgde moze da se skine ( download),
gde postojiu prica kako je ta devojka usla u telo muskarca, a NJEN ANDJEO je rekao da - onda on mora da bude - ZENSKO, bas iz razloga jer je NJIHOV ODNOS -
MUSKO - ZENSKI, LJUBAVNI.
I on se pikazao kao Andjelina Jolie, hahaha...
dakle, razlikaje Nad dusa, to je izuzetno retka i najvisa, skoro, realizacija, osim sa samim Krishnom, naravno, ali sa andjelima, ako je odnos OTAC- SIN / CERKA, tada je andjeo muskarac, ali ako je musko - zenski odnos, onda je SUPROTNOG POLA, animus- anima.
Citiraj:
E sad, ne mogu da se otmem utisku da u tim seansama nema mnogo govora o prošlim životima; mene snimci podsjećaju na nekakve kontrolisane vizije, nabijene su simbolikom, kao snovi, ali su pod kontrolom tako da učesnik nije pasivan. Vidim da su tu i seanse za samoiscjeljenje, sve samo ne prošli životi

Zanima me koja je veza ovakvih seansi s regresijom u užem smislu? Da li je potrebno raditi prvo regresiju, pa onda preći na ove seanse, ili ne, ili postoji neka konkretna procedura?
pa, ovo je regresoterapija. Ja sam namerno ovo postavio radi informacija ljudima da je regresoterapija PORTAL
ZA SVE...
a ne samo ispitivanje istine ili uzrok / posledica sa samim sobom, t.j. svojom karmom iz proslih zivota.
1. ovo raspolozenje je potpuno ISTO i sa proslim zivotima,mozemo da pijemokafu i pricamo i dozuvljavamo, hahaha, i to je jedan od razloga da se cuje, jer OVO NIJE HIPNOZA, NEGO RAZGOVOR sa vizijama i dozivljajima, ulascima u osecanja.
mogu da postavim i deo gde opisuje i prosli zivot kao Maya Indijanac, ili iz rata na Atlantidi, ili susret sa vanzemaljcima, itd... ali su meni ove stvari LICNIJE, I BITNIJE za ljude da upoznaju KAKO JE NA SEANSAMA, da nemaju strahove i pogresne predstave da se ovde pada u komu, ne zna se gde je, itd...
2. naravno da je ucesnik aktivan, u tome je i poenta.
3. ne znam na koju simboliku mislis, ponekada ima simbolike, ali ima prilicno realnosti, sto kaze ona andjelu, da joj izdiktira odgovore u mikrofon, hahaha
4. prosle zivote ne radim cesto, jer sve to i mnogo bolje i jace i sa ZASTITOM moze i sa nadjelom. jer nema mnogo negativnih emocija, a i moze da se bira intenzitet, da se gleda sa strane, za razliku od pozitivnih, gde je osoba UNUTRA, pa dozivljava POTPUNO u skladu sa svojim kapaciteto, mogucnostima, koje se POVECAVAJU.
5. izvinjavam se, ali meni su prosli zivoti malo i DOSADNI, hahaha... kada covek slusa godinama SLICNE price... ali uradim po nekolimo, naravno... pa cu i to postaviti.
Andjeli su mnogo ineteresantniji, zabavniji, imaju mnogo vise ljubavi, energije, itd... tako da DRUZENJE SA ANDJELOM...
I DRUZENJE SA SAMIM SOBOM IZ PROSLIH ZIVOTA...
ima razlike...
6. ne znam sta podrazumevas pod regresija u uzem smislu?
regresija znaci VRACANJE - SECANJEM, U PRETHODNA STANJA, po LINEARNOM VREMENU.
Moze u prekjuce, u detinjstvo, u matericu, u prosli zivot, izmedju dve inkarnacije, u...
ja radim pocetak, prolaz kroz neki kao PORTAL secanjem BILO CEGA... pa se onda tu ubaci duhovni vodic, pa andjeo, i posle sve ide SA ANDJELOM, gde god...
prosli zivoti, TUDJI ZIVOTI, druge planete, galaksije, Nad dusa, ako moze... zavisi od osobe kakav problem ima, sta zeli, i sta da se usavrsi, poboljsa.posle moze i multiuniverzum, u isto vrme nekoliko stvari, ali to je sada komplikovano opisivati.
dakle, hoces da budes bolji slikar, idemo sa andjelom u astralno telo nekog poznatog slikara koji te inspirise - Mane, Dega... svejedno koji... i udjes u to telo, i dozivis... i inspiracije, ideje, ali i OSECAJ U RUKAMA, SACI, KAKO ON DRZI CETKICU I KAKVE POKRETE ON PARVI, zanaci na svim nivoima.
a prosli zivoti su i meni samom bili interesantni na pocetku, a kasnije vidim da se otvara ceo univerzum, pa i vise od toga.
poz
ako nesto nije bas najjasnije, citiraj, pa cu pokusati da razjasnim