banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 23 Apr 2010, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
IP Centrex

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Snižene cijene 3G usluga u mobilnoj telefoniji

Najtraženiji m:web i m:net modeli od sada još povoljniji

U svojstvu stalne ponude od 1. maja 2010. godine primjenjivaće se nove cijene usluga prenosa podataka u mobilnoj telefoniji m:tel-a, kreiranih kao m:web tarifni model namijenjen postpaid korisnicima koji najčešće komuniciraju i m:net model, profilisan za prenos podataka putem računara.

Mjesečna pretplata tarifnog modela m:web 500 MB, umjesto dosadašnjih 15 KM, iznosi 12 KM, a cijena dodatnog saobraćaja sa 0,10 smanjena je na 0,05 KM/1MB, dok je mjesečna pretplata za m:web 1GB, smanjena za 1 KM i sada iznosi 24 KM, uz nepromijenjenu cijenu dodatnog saobraćaja.

Cjenovna ponuda tarifnih modela m:net 500MB i m:net 1GB namijenjenih korisnicima koji žele da budu povezani na internet u svakom trenutku, izmjenjena je gotovo identično kao i ponuda m:web tarifnog modela.

http://www.mtel.ba/menu/2650

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
rendzer je napisao:
Snižene cijene 3G usluga u mobilnoj telefoniji

Najtraženiji m:web i m:net modeli od sada još povoljniji

U svojstvu stalne ponude od 1. maja 2010. godine primjenjivaće se nove cijene usluga prenosa podataka u mobilnoj telefoniji m:tel-a, kreiranih kao m:web tarifni model namijenjen postpaid korisnicima koji najčešće komuniciraju i m:net model, profilisan za prenos podataka putem računara.

Mjesečna pretplata tarifnog modela m:web 500 MB, umjesto dosadašnjih 15 KM, iznosi 12 KM, a cijena dodatnog saobraćaja sa 0,10 smanjena je na 0,05 KM/1MB, dok je mjesečna pretplata za m:web 1GB, smanjena za 1 KM i sada iznosi 24 KM, uz nepromijenjenu cijenu dodatnog saobraćaja.

Cjenovna ponuda tarifnih modela m:net 500MB i m:net 1GB namijenjenih korisnicima koji žele da budu povezani na internet u svakom trenutku, izmjenjena je gotovo identično kao i ponuda m:web tarifnog modela.

http://www.mtel.ba/menu/2650

pa ovo snizenje gotvo da nije vrijedno pomena, jesu se pretrgli skinuli na dva paketa na jednom samo 1KM, a na drugom 3KM i jos se time hvale :) a jos uvijek im 3g paketi ne ulaze u pretplatu tj.dodatno se obracunavaju sto njihovu ponudu cini nepovoljnijom u odnosu na konkurentsku.

Poslednji put menjao BL Boy dana 30 Apr 2010, 14:57, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo za 1KM je stvarno smijesno, ajd ono prvo je 20%

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Marketing je danas vrijedan, dakle idemo:

Citiraj:
Promotivna ponuda frend tarifa
Spoiler:
Slika

Niže cijene tarifnih opcija za prepaid korisnike

Prvog maja 2010. godine započela je promotivna ponuda tarifnih opcija za sve prepaid korisnike m:tel mobilne telefonije, sa novim pogodnostima koje će trajati do 31.maja 2010.godine.

Ovog puta ponuđene su tri tarifne opcije: minute, poruke i internet, koje korisnik može da realizuje unaprijed kupujući određenu količinu saobraćaja, čime za istu sumu novca obezbjeđuje veću količinu saobraćaja

Kako bi ostvarili pravo na aktuelne nove bonuse, koji od sada omogućavaju još više priče, poruka i neta, potrebno je da korisnik pošalje besplatan SMS na broj 0651120 i da ukuca MIN100 ukoliko želi dobiti više minuta razgovora.

Kako bi ostvarili pravo na aktuelne nove bonuse, koji od sada omogućavaju još više priče, poruka i neta, potrebno je da korisnik pošalje besplatan SMS na broj 0651120 i da ukuca MIN100 ukoliko želi dobiti više minuta razgovora. Za samo 3 KM korisnik dobija 100 minuta razgovora u m:tel mreži. Korisnici koji žele da pošalju više poruka, trebaju ukucati SMS100 i za 4 KM dobiće 100 poruka prema svim mrežama u BiH. Kucanjem poruke NET50, za samo 5 KM korisnik će dobiti 50 MB internet saobraćaja. Slanje zahtjeva i prateće poruke servisa je besplatno.
Navedene cijene izražene su bez uračunatog PDV-a.

Za tarifne opcije „minute“ i „poruke“ bonus traje 7 dana, a za tarifnu opciju „internet“ 30 dana. Korisnik u istom periodu može kupiti više tarifnih opcija. Obračunski interval u tarifnoj opciji "minute" je minuta. Bonusi u tarifnim opcijama ne važe u roamingu.

Još jednom ukratko:
Pošalji besplatan SMS na 0651120
za „minute“ ukucaj MIN100 i za samo 3 KM dobiješ 100 minuta razgovora u m:tel mreži,
za „poruke“ ukucaj SMS100 i za 4 KM dobijaš 100 poruka prema svim mrežama u BiH
za „internet“ ukucaj NET50 i za 5 KM dobijaš 50 MB internet saobraćaja u m:tel mreži.

Citiraj:
Povoljniji uslovi korišćenja prepaid usluge fiksne telefonije

Spoiler:
Slika

Korisniku omogućena apsolutna kontrola troškova.

Prednost prepaid usluge m:tel fiksne mreže jeste brza i jednostavna upotreba fiksnog telefona, sa mogućnošću dopune fiksnog prepaid računa vrijednosnim vaučerima, čija još povoljnija primjena počinje 01. maja 2010. godine.

Plaćanje nadoknade za PrePaid uslugu, a samim tim i dodijeljenog bonusa od 100 min besplatnog saobraćaja se ukida, čime je korisniku omogućena apsolutna kontrola troškova.

Plaćanje usluge vrši se putem vrijednosnih vaučera od 10 KM ili 20 KM, a dopunjeni iznos na prepaid računu može se koristiti za pozive prema svim fiksnim i mobilnim mrežama.
U okviru korekcija izvršena je izmjena perioda važenja vaučera u vrijednosti od 10,00 KM na 30 dana, dok je 60 dana validnost vaučera u u vrijednosti od 20,00 KM.

Postojeći PrePaid korisnici koji su uslugu aktivirali i svoj račun dopunjavali prije 01.05.2010.godine koristiće u važećim rokovima uslugu po predhodno definisanim uslovima. Po isteku perioda validnosti dopuna, kao i perioda za koji su platili nadoknadu, uslugu će, kao i novi korisnici, koristiti po trenutno važećim uslovima.

Istovremeno, novom ponudom za korisnike CLL PrePaid usluge odobravaju se povoljniji uslovi za kupovinu startnog PrePaid paketa, pri čemu se cijena startnog paketa za CLL korisnike izjednačava sa cijenom Startnog paketa – POTS i iznosi 80 KM.

Citiraj:
Frend promotivni paket sa LG telefonom

Spoiler:
Slika

Paket po cijeni od 55,00 KM namijenjen novim korisnicima

Iskoristi novu m:telovu ponudu namijenjenu novim pripaid korisnicima i od 1. maja 2010. godine, na svim m:tel prodajnim mjestima potraži FREND promotivni paket sa LG telefonom, po nevjerovatnoj cijeni od 55,00 KM.

Promotivni paket sadrži LG KP170 telefon, priključak sa iznosom od 10,00 KM na računu i dopunu računa od 55 KM, podijeljenih na jedanaest mjeseci. Mjesečna dopuna računa u iznosu od 5 KM mjesečno biće ostvarena, ukoliko korisnik redovno vrši dopunu svog računa. U navedene cijene uključen je porez na dodatnu vrijednost.

Citiraj:
Novo! Homeline plus i Officeline plus

Spoiler:
Slika

Ekonomično i jednostavno! Fiksna i internet u jednom paketu.

m:tel ponuda CLL fiksne-bežične telefonije od 01. maja 2010. godine, unaprijeđena je novim Homeline plus i Officeline plus paketima, kreiranim s ciljem da se objedini ponuda usluga fiksne telefonije i interneta i namjenski prilagodi potrebama privatnih i poslovnih lica.

Kupovinom nekog od ponuđenih paketa korisnik dobija:
fiksni telefonski priključak putem CLL tehnologije, po cijenama govornih usluga za osnovni tarifni model, sa tarifnom opcijom BH plus;
uslugu prenosa podataka koja podrazumijeva pristup Internetu putem mobilne 2G/3G mreže sa fiksne lokacije.

U okviru tarifnih modela Homeline plus i Officeline plus usluge u ponudi su i paketi sa terminalnom opremom 2G/3G ruterima.
Kupovinom paketa novi korisnik dobija uređaj, priključak za fiksni telefon i pristup Internetu uz aktiviranje odgovarajućih tarifnih modela, dok postojeći Homeline (CLL) korisnici dobijaju uređaj uz odgovarajući paket za pristup Internetu.

Podsjećamo, m:tel CLL fiksna-bežična telefonija. namijenjena je korisnicima u gradskim, prigradskim i ruralnim naseljima, kao jedinstvena tehnološka alternativa klasičnoj fiksnoj telefoniji.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 07:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
isprobao sam ovaj novi fazon na pre paid... 100 MIN ...super radi...jedina fora

koji je obracunski period? minut,15 sec, 1sec ? i gde mogu proveriti preostalo vreme?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
wizzy_bl je napisao:

koji je obracunski period? minut,15 sec, 1sec ? i gde mogu proveriti preostalo vreme?

Citiraj:
Za tarifne opcije „minute“ i „poruke“ bonus traje 7 dana, a za tarifnu opciju „internet“ 30 dana. Korisnik u istom periodu može kupiti više tarifnih opcija. Obračunski interval u tarifnoj opciji "minute" je minuta. Bonusi u tarifnim opcijama ne važe u roamingu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

thanx goxon !!

do mene je...NE CITAM :)

* ali i dalje je ovo fina opcija za vecinu ljudi...ja se usudim reci da se sad vise isplati PRE PAID nego POST PAID...odnosno...morace hitno menjati tarife i na POST PAIDU !!!

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
thanx goxon !!

* ali i dalje je ovo fina opcija za vecinu ljudi...ja se usudim reci da se sad vise isplati PRE PAID nego POST PAID...odnosno...morace hitno menjati tarife i na POST PAIDU !!!

to ti se samo cini ajde preracunaj jos malo. Ovo je samo dobar marketing i nista vise. Obracunska jedinica minuta halo, mislim malo je reci da guta ove bonus minute tako da na kraju uopste ne ispada toliko povoljno koliko se na prvu cini, ali opet bolje ista nego nista.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poslao sam NET50 poruku i dobio odgovor "vas zahtjev je primljen i obradjuje se" ?????
Jbt pa nije njiva da se obradjuje. Koristio sam slicnu ponudu u SLO dok sam bio i sve je bilo trenutno

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
wizzy_bl je napisao:
thanx goxon !!

to ti se samo cini ajde preracunaj jos malo. Ovo je samo dobar marketing i nista vise. Obracunska jedinica minuta halo, mislim malo je reci da guta ove bonus minute tako da na kraju uopste ne ispada toliko povoljno koliko se na prvu cini, ali opet bolje ista nego nista.

a ima i caka od 100min u 7 dana

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

realno...kako god izracunam...meni je optimum ovih 100minuta(sa ovakvim obracunskim intervalom)

tako da... OVAJ MESEC CU SUPER PROCI ZA TELEFONSKI RACUN(samo se nadam da ce tako i ostati :( )

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
realno...kako god izracunam...meni je optimum ovih 100minuta(sa ovakvim obracunskim intervalom)

tako da... OVAJ MESEC CU SUPER PROCI ZA TELEFONSKI RACUN(samo se nadam da ce tako i ostati :( )

i ja se nadam. 4 x 3KM = 12+PDV
poruke izbaciti jer vise nisu potrebne i jos 5KM za internet i eto ga racun nekako ispod 20 KM:d

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u odnosu na 70km...PRELEPO :)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja nisam isao tako daleko kao ti, kod mene je to spusteno na 25-30:d

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
wizzy_bl je napisao:

Preko koda *103# sto se ranije koristio za provjeru bonusa.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gagi je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Preko koda *103# sto se ranije koristio za provjeru bonusa.

ja za dan potrosio 2 MB gprs-a:)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2010, 08:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Apr 2010, 07:00
može li da mi netko kaže koja je obračunska jedinica za m:web i m:net internet

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otvoreno za sve!

open: telefon, televizija i internet sve usluge na jednom mjestu

Slika

Odaberite open duo (fiksni telefon i open iptv digitalnu televiziju) ili open trio paket (fiksni telefon, open iptv i internet) i razgovarajte, surfajte ili gledajte televiziju kada vi to želite.

Za jednu cijenu, razgovarate u okviru m:tel fiksne mreže za 0 KM, gledate digitialnu televiziju sa filmskim i sportskim kanalima (HBO i Arena sport), imate pristup videoteci iz svoje fotelje i surfate bežičnim Internetom.

Više informacija na besplatnom korisničkom telefonu 0800 50 005.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Otvoreno za sve!

open: telefon, televizija i internet sve usluge na jednom mjestu

Slika

Odaberite open duo (fiksni telefon i open iptv digitalnu televiziju) ili open trio paket (fiksni telefon, open iptv i internet) i razgovarajte, surfajte ili gledajte televiziju kada vi to želite.

Za jednu cijenu, razgovarate u okviru m:tel fiksne mreže za 0 KM, gledate digitialnu televiziju sa filmskim i sportskim kanalima (HBO i Arena sport), imate pristup videoteci iz svoje fotelje i surfate bežičnim Internetom.

Više informacija na besplatnom korisničkom telefonu 0800 50 005.

Slika

mislim da si pogrijesio temu bolje bjavi tamo na pdf mediji, ovo je pdf mob.tel. jbg da su uveli tv preko wap, ovako trebalo bi korpirati ovo tamo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]