banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2010, 17:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Novosadska heavy/prog/folk metal atrakcija Pero Defformero, nastupiće uživo po prvi put u dva najveća grada Republike Srpske, i to u petak, 14. maja u Banjaluci (DFK) i subotu, 15. maja u Prijedoru (lokacija još nije poznata).

Zvanična predgrupa Defformeru biće nuklearni speed/thrash metal sastav Degenek, kojeg čine članovi eminentnijih banjalučkih metal bendova, poput Heaven Raina, Monumenta i Tankera.

Detaljnije na:
http://www.serbian-metal.org/index.php/ ... edoru.html

Vidimo se! :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Vidimo se definitivno :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
ajkula je napisao:
Sta bi od one price savrsenog zvuka u klubu? :)

Massimo:
"Tiki, sta je ovo? Evo ga opet?!"

:lol:

Ti imas neke zamjerke na kvalitet zvuka na Massimovom koncertu?!?

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tacnije receno - Massimo je imao zamjerke :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
ajkula je napisao:
Tacnije receno - Massimo je imao zamjerke :wink:

Massimu je posao da ima zamjerke! :wink:

Meni je drago da je tebi i ostatku prisutnih bilo dobro! :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Oprosti mom neznanju pa sto na momenat pomislih da je Massimo profesionalac a ono on zakera tvom savrsenom radu :lol: Meni bilo dobro a bilo bi jos bolje bez one mikrofonije :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Massimu je posao da ima zamjerke! :wink:

Nije valjda bio gori od Nikole (BO)? :oops: :lol:
Ja sam pomislio ode svirka u k... zbog njegove isfuranosti al' brzo se popravilo. :cat:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja bih samo dodao da su administratori ovog foruma vrhunski nesposobnjakovići, jer se meni ponekad desi da ne mogu da pristupim forumu, ili neka opcija ne radi. Levati, nikogovići, amateri, i dangube!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Uuuu, biće blokirani letovi... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Popokatepetl je napisao:
Ja bih samo dodao da su administratori ovog foruma vrhunski nesposobnjakovići, jer se meni ponekad desi da ne mogu da pristupim forumu, ili neka opcija ne radi. Levati, nikogovići, amateri, i dangube!

:D

Meni se desilo jednom da sam bio u DFK i bash mi je bilo lijepo (jednim dijelom i zato sto je bio dobar zvuk). I tako posto sam se dobro osjecao, popio sam koju pivu vishe, i tako malo pijan pri izlasku zapeh na stepenicama i udarih se. Mislim da je Tiki kriv... mislim .. ufff

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mozda je samo moje subjektivno misljenje ali tamo tece med i mlijeko sto se tice zvuka....bilo da si izvodjac ili publika (a bio sam i jedno i drugo)....a sad sto neko ima zamjerki....jbga...mozda mu je samo los dan.....

Moja jedina zamjerka je na cijenu piva....3km za mali nektar je stvarno previse.....korigovati te cijene i stvarati kult ili ostat pri sadasnjim i prije ili kasnije propast kao i svaki klub u gradu....

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Katatonia je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0rv3lg5DrTs[/youtube]

Neću prežaliti što ovo nisam mogla ići slušati!!!!! :( Bila na putu... Jedva čekam novu priliku, obožavam Block Out.

A idući vikend... Urban :) Čujem da je upad 15KM, je li to tačno? Ili je to samo u pretprodaji?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
MonaLisa je napisao:
A idući vikend... Urban :) Čujem da je upad 15KM, je li to tačno? Ili je to samo u pretprodaji?

Urban, i ja kontam ici.... :cat: a cijena jeste 15 KM, pise na blogu DFK, samo sto ce se od 1. maja karte moci kupovati u pretprodaji tj do deset dana prije u piceriji pored DFK ... :)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka

Dr_Kay je napisao:
MonaLisa je napisao:

Urban, i ja kontam ici.... :cat: a cijena jeste 15 KM, pise na blogu DFK, samo sto ce se od 1. maja karte moci kupovati u pretprodaji tj do deset dana prije u piceriji pored DFK ... :)

Kako to misliš do deset dana prije? Koncert je 08. maja. Ili sam ja plava, kao i obično. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
MonaLisa je napisao:
Dr_Kay je napisao:
MonaLisa je napisao:

Kako to misliš do deset dana prije? Koncert je 08. maja. Ili sam ja plava, kao i obično. :)

:oops: cek da se ispravim, od 1. maja pa ubuduce, karte za bilo koji koncert ce se moci kupovati deset dana prije samog koncerta... :wink:

sa bloga
'Naime, od o1.05., poznatijeg kao Prvi maj, koji se u narodu slavi kao Praznik rada, bićete u prilici da karte za koncert Damira Urbana koji će se održati 08.05., kupite u piceriji Koncert za 1001 bubanj, koja se nalazi pored DFK. Cijena karte je 15KM.
Od prvog maja ovo će postati praksa te ćete moći karte za sve koncerte da kupite do deset dana prije u pomenutoj piceriji.' :cat:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka

Aaaaaa... pa tako reci! :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Moja jedina zamjerka je na cijenu piva....3km za mali nektar je stvarno previse.....korigovati te cijene i stvarati kult ili ostat pri sadasnjim i prije ili kasnije propast kao i svaki klub u gradu....

To je najveca zamjerka, stvarno ste ljudi pretjerali sa tom cifrom. :-?
Takodje i oni momci na ulazu bi mogli biti malo kulturnije, nekada se nasmijati reci "dobro vece" i tako to.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 10:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jan 2010, 11:27
E oooovako :)

Večeras Rahmanee <3

Sutra i prekosutra Jugoton party sa ex yu hitovima rokendrola i popa.

A od sutra karte za Urbana u pretprodaji u piceriji za koncert za 1001 bubanj, tačnije piceriji pored DFK.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 11:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
ajkula je napisao:
Oprosti mom neznanju pa sto na momenat pomislih da je Massimo profesionalac a ono on zakera tvom savrsenom radu :lol: Meni bilo dobro a bilo bi jos bolje bez one mikrofonije :wink:

Massimo je sasvim slucajno bio prezadovoljan zvukom i profesionalnoscu, a ton majstor i muzicar moraju da saradjuju i logicno je da ce reagovati ako mu bilo sta zasmeta. Pomenuta mikrofonija nije bila vani, nego na stejdzu, tako da je niko sem muzicara nije cuo. Zasto je bitan taj jedan momenat u citavoj svirci? Ljudi koji su bili tu a imaju neki kontakt sa muzikom su pamtili mnogo bitnije stavari od tog Massimovog komentara, koji btw. nije bio nimalo isfuravajuci, kako neki misle. Kako neki ne znaju uzivati, nego dodju kao neki hvtaci imaginarnih gresaka. Neka svako radi svoj posao i neka bude odgovoran za to. Svako ko misli da moze bolje, neka proba pa vidi da li je to zaista "luk i voda"...
Kako je moguce da ce svi odreagovati i popljuvati kad nesto nije uredu i tad su svi najpametniji, a kad je nesto dobro i vrijedno hvale, tada su svi manji od makovog zrna i ne bi ni za zivu glavu dali koju rijec hvale ili podrske...??? Sta je to?

btw. Meni je bilo prelijepo na Massimovom koncertu i uzivala sam. Prosto je atmosfera bila odlicna, bend savrseno svirao, a i ton majstor je ucinio da to zvuci tacno onako kako treba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 798 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]