banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2009, 22:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jun 2009, 22:33
Zna li neko sta se desava sa websajtom borca.

Na adresi http://www.kkboracnektar.com/ nema nista vec dugo.

Izgleda kao da je web sajt obrisan.

Ima li neko da se moze raspitati u upravi sta se desava.

Pokusavam da dodjem do informacija o klubu.

Takodjer cuo sam da je Simovic smjenjen i postavljen neki Bojic Nikola za direktora.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Има ли још који фанатик осим мене да прати овај спортски колектив? :) Морам кратко да прокоментаришем ову сезону:патимо се кући,декласирају нас на страни.Једва смо остварили ових пет побједа,свака од тих утакмица лако је могл да оде на страну противника.Порази су тек посебна ствар.Додуше,прва два (Челик и Чапљина) и нису тако страшна,изгубили смо са 2 и 3 разлике,првенствено због неискуства неких играча који су се у преломним тренуцима нашли на паркету.Сви остали порази су дебакли у правом смислу те ријечи:Игокеа,Зрињски,па ево сад на крају Слобода.И да,не смијем да заборавим онај шести пораз,од Леотара у ''Борику''...
Након првог дијела Лиге 12 заузимамо катастрофално осмо мјесто са само побједом више од екипа које испадају из лиге,а сада нам слиједи јако тежак распоред.Прво 3.јануара долази утакмица у Фочи коју 90 посто губимо,потом нам у ''Борик'' стиже Челик,а онда слиједи дерби са Игокеом 12.јануара у четвртфиналу Купа.Потом нам слиједе два гостовања (Младост,Груде),али о томе након ових мечева...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Лично непратим, али понекад чујем по коју са тв или прочитам нешто из новина. Довољно да знам да су у габули. Сад још читам ово твоје :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2009, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne pratim potpuno, već povremeno, ali moram da konstatujem da je klub u totalnom rasulu i da je pitanje, može li uopšte održati egzistenciju. Prosjek gledalaca po utakmice je 50-ak u Boriku. Mlađe selekcije praktično ne postoje i ako se danas - sutra, dođe u situaciju da nei od sadašnjih prvotimaca zatraži raskid ugovora, zbog neisplaćenih plata (što uoopšte nije nerealno da se desi), klub ne bi imao odakle da popuni igrački roster... Za nekada najjači sportski kolektiv na ovim prostorima, tužno i pretužno. Jednom su ga ugasili, valjda se neće ponovo dogoditi isto...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2009, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Чујем да је Слободан Симовић постао предсједник Кошаркашког савеза Републике Српске :-? Јадан Савез,уништиће и њега као што је овај клуб уништио...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 12:52 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2009, 12:24
Mislim da je ovogodisnja ekipa veoma mlada da ostvari neke bolje rezultate.
Iako vec predstojece 3 godine odlazim na sve domace utakmice,ova ekipa je premlada i od njih ne treba da ocekujemo mnogo,ali oni mogu prestavljati svjetlu tacku u Borcevoj buducnosti.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 14:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Stvarno sramota, sta napravise od najboljeg kluba u RS... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2009, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Nitro je napisao:
Ne pratim potpuno, već povremeno, ali moram da konstatujem da je klub u totalnom rasulu i da je pitanje, može li uopšte održati egzistenciju. Prosjek gledalaca po utakmice je 50-ak u Boriku. Mlađe selekcije praktično ne postoje i ako se danas - sutra, dođe u situaciju da nei od sadašnjih prvotimaca zatraži raskid ugovora, zbog neisplaćenih plata (što uoopšte nije nerealno da se desi), klub ne bi imao odakle da popuni igrački roster... Za nekada najjači sportski kolektiv na ovim prostorima, tužno i pretužno. Jednom su ga ugasili, valjda se neće ponovo dogoditi isto...

oni ne dovode igrace da bi pojacali kim, vec da bi uzimali procenat preko svojih mendzera i to traje vec godinama...zato nema ni potrebe za nasim mladim igracima, nema rada mladih kategorija, Djera je valjda, u Gradisci
i sve se svodi kradju para koju dobiju od sponzora i grada.

objektivno, liga je toliko slaba da se i sa domacim pogonom moze opstati, ali njega vise nema :confused2:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Е кад се сјетим луднице у Борику, људи се начичкали једни на друге, долазили Макаби, Цибона , Звезда ... ееее, то су била времена ...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тријумф у Фочи 59:64,у недељу долази Челик,тренутно смо шести са побједом мање од екипа које тренутно иду у Лигу 6...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Ovdje ima multimedije sa te poslednje utakmice: http://www.facebook.com/group.php?gid=5 ... 534&ref=ts

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2010, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Вечерас од 20 играмо са Кримокеом у четвртфиналу Купа БиХ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

52:76,у суботу меч са Грудама...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 15:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Apr 2010, 15:00
Samo da kazem da je VELIKA sramota da Banja Luka nema kosarkaski klub. Ovo sto ima je veliko nista

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Jel ga to Simovic zvanicno ukinuo? Nemam stomak vise da pratim sta se desava u zadnje vrijeme, ali nebi me cudilo.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 02:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
DELETED

Poslednji put menjao Tupko dana 29 Sep 2010, 15:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Доскорашњи шеф стручног штаба александровачке Игокее Драго Каралић наредне сезоне тренираће бањалучки Борац Нектар. Наиме, Каралић није продужио сарадњу са Александровчанима, који ће сљедеће сезоне играти у Јадранској лиги, те ће тако поново сјести на клупу "пивара", које ће предводити у Лиги 14 Босне и Херцеговине.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Мирослав Дојчиновић именован је за новог директора Кошаркашког клуба Борац Нектар, умјесто Слободана Симовића, који је у протекле три године био челни човјек, одлучио је Управни одбор "пивара". Уз то, управа Бањалучана потврдила је Драгу Каралића за тренера екипе, којем ће то бити пети пут да сједа на клупу "црвено-плавих".

- Циљ нам је да у клуб вратимо атмосферу и да га подигнемо на здраве ноге, те оживимо све селекције које су биле запостављене. Већ радимо на довођењу неких играча и разговарамо са кошаркашима који су играли прошле сезоне. Још не знамо колики је буџет, као ни то колика су дуговања. Клуб ће преузети све обавезе и надам се да ће у идућем периоду то бити санирано - изјавио је Дојчиновић.

Борац Нектар тренутно нема играче под уговором.

- Нисмо имали увид у то којим играчима је истекао уговор и чини ми се да нико од оних који су завршили сезону нема даље обавезе према клубу. Сада ћемо то анализирати и разговарати са њима, а уколико они желе да остану, мислим да не би требало да буде проблема - рекао је Дојчиновић.

Када су у питању дуговања према бившим играчима, и то би требало ускоро да буде ријешено.

- Почели смо разговоре са адвокатима играча који су нас тужили да утврдимо тачна дуговања и да их измиримо. Уз то, требало би да током сљедеће седмице изаберемо предсједника Управног одбора и већ постојећем придружимо још неколико чланова - нагласио је Дојчиновић.

Клуб и даље носи име Борац Нектар, а људи из "Бањалучке пиваре" нема у Управном одбору клуба.

- "Бањалучкa пиварa" ће и даље остати уз клуб у оном обиму у којем буде могла. Клуб и даље носи име Борац Нектар и мислим да неће доћи до промјене. Они нису жељели да уђу у УО и ми поштујемо њихову жељу - закључио је Дојчиновић.

Тренер Драго Каралић жели да будућу екипу чине домаћи играчи који су из бањалучке регије.

- Покушаћемо да направимо квалитетну селекцију играча са ових простора, којима ћемо придодати неколико искусних кошаркаша. Са припрема би требало да почнемо средином августа, али и то зависи од старта Лиге БиХ. Сада ћемо се базирати на довођење квалитетних појачања на позицијама плејмејкера, бека-шутера и центра - изјавио је Каралић.

Aмбиције

Када су у питању амбиције клуба у сљедећој сезони, Дојчиновић је нагласио да опстанак у лиги неће доћи у питање.

- У овом тренутку је тешко говорити о амбицијама, првенствено због тога што не знамо колики нам је буџет, али увјерен сам да се клуб неће борити за опстанак - рекао је Дојчиновић.

Саша Вулета

Када је у питању функција спортског директора, њу је до сада обављао Саша Вулета, са којим нова управа жели да настави сарадњу.

- Са Сашом још нисмо разговарали, али наша жеља је да он остане са нама у реалним могућностима клуба - нагласио је Дојчиновић.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Doveli smo Vranjesa iz Capljine(najbolji strijelac lige 14) i vratili Jagodic - Kuridzu takodje iz Capljine

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]