Elvis Presley je napisao:
Ja sam od Yantara do kraja igre hodao sa istim oklopom (odjelom) istim pistoljem i istom puskom (zapravo sam promijenio pusku kasnije ali je koristila iste metke kao prijethodna).
Ne znam kako si ovo mogao... Doduse mogao si u ali u vanilla verziji. Zaboravljas da je on instalirao OL mod
Citiraj:
A ja sam skontao da su ti stashevi velika glupost i gubljenje vremena. U principu ti pare ne trebaju skoro nizasta.
Opet razlika izmedju OL moda i vanilla verzije. U OL modu ti neprijatelji dropaju mnogo manje municije i medkita tako da ti veoma dobro dodje neki stash sa tim.
A pare ti trebaju, prvenstveno za popravljanje oruzja i oklopa, a ako nosis neki skup oklop znaci da ce ti njegova popravka takodje skupo kostati.
Citiraj:
Po 5 med kitova, 5 zutih, 5 plavih i 5 crvenih, 15 bandaza, 3 one antiradijacijske kapsule, 5 artifakta koje koristim, pistolj (i to onaj prvi sa prigusivacem, najslabiji ) sa nekih 400 metaka, pusku sa zoomom sa nekih 400-500 metaka, 2 hljeba, 2 kobaje i 1 konzerva. I jos mozda 5 granata. To je to. Meni je najvaznije bilo da on moze sprintati
Evo sta ja imam na sebi, a taman pred kretanje u podzemni laboratorij u Yantaru:
Kao sto vidis nosim poprilicno granata i bombi sa sobom ali kad naletis na controler-a ili pseudogiant-a vjeruj mi da dobro dodju
Btw. ovakav kalas nisi nikako mogao imati u obicnoj verziji jer npr. prigusivac nisi mogao staviti na kalash iako u opisu kaze da moze na sva klasicna oruzja.
Samo jedan od nebrojeno bug-ova koji su popravljeni.
Takodje ove artefakte vjerovatno nisi uspio naci jer je igra bila napravljena da svaki 3 koji bude prelazio igru nadje jedan ovakav... a neke i rijedje.