jellyfish je napisao:
HugoLina je napisao:
Nema mi nista milije nego u zoru izaci iz neke kafancuge, raspaliti Gospodskom, nacvrcana ko dud, cigara s jedne strane, cackalica u zubima s druge i jos povedem nekog ocajnika da ga slatam usput! I jos svako malo pljuckam po ulici.
A posten svet zuri na posao, krsti se i okrece glavu u stranu...
Vecina muskaraca ce ti reci kako je to izuzetno neprivlacno vidjeti pijanog bilo kog, a pogotovo zensko. Kao sto rekoh time se gubi zenstvenost, a to smanjuje privlacnost pogotovo za stabilne veze. Naravno, oni koji traze kratkotrajne njima ce se mozda i to svidjeti, ali uopste gledajuci pijane zene izgledaju strasno odbojno(bas kao i muskarci).
Izgleda da vikendom izlazi uglavnom ona manjina iz tvog posta, koji poprilicno cugaju, i muskarci i zene, i nisam siguran da jedni druge mrsko gledaju. Jedno je kad je neko alkos kroner, o njima ni ne pricamo, a jedno je kad se povremeno opije (ne mislim pravljenje svinje od sebe, vec lagano utonuce u indiferenciju i sedmo nebo), sto vecina populacije od, recimo 16-30 i kusur radi. Ja, recimo, veoma volim pivo, ne zbog moci da opije (to je srcu draga nuspojava), vec sto mi je lijepo. Moja ga cura takodje voli (bogu hvala), i naravno da se desi da se ponekad malo zacuga, kao i svi, uostalom. I sad bi trebalo da mi je manje privlacna zbog necega sto i sam sebi povremeno dopustim? Zato govori u svoje ime, a "vecinu muskaraca" pusti da govori u svoje. Ja ne znam kako vecina isli, ali ne znas ni ti.
I, ako mi mozes pojasniti sta znaci pojam "zenstvenost", sta ga cini. Cuo sam mnogo puta tu rijec, ali vise nemam pojma sta znaci.