banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
nije Filozof ljut, ali ga je nesto nasjeklo :-?
povuci se dok jos mozes :lol: , grujice-mujice moj.... :wink:

malo je skakljivo govoriti da u Dobrovoljackoj nije bilo zlocina, opreznije to malo....
.... zrtvama u Srebrenici se manipulise do bola, a opet Srbi ne negiraju zlocin, genocid negiramo i uvjek cemo... 500 ljudi je zivo, razne zrtve uopste nisu poginule u Srebrenici, u cifru od 7-8 hiljada ulaze i vojna lica itd,itd... na zalost, ali tako je

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Mujo :-?
jel Fakat kod vas to ime postoji ili je to neki nadimak ili zajebancija?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Jovan Divjak, koji je tad bio u Sa i sam kaze prije neki dan da je bilo elemenata zlocina,te da je to zataskano. Ako to kaze covjek koji rece da je spreman otici u Srbiju da ga sude ako treba, za razliku od nekih, ko smo mi da sumnjamo?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ERROR je napisao:
Jovan Divjak, koji je tad bio u Sa i sam kaze prije neki dan da je bilo elemenata zlocina,te da je to zataskano. Ako to kaze covjek koji rece da je spreman otici u Srbiju da ga sude ako treba, za razliku od nekih, ko smo mi da sumnjamo?

Ako je spreman sto jos uvek nije otisao?
On je na poternici.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Apr 2008, 22:28
TashkoBL je napisao:
nije Filozof ljut, ali ga je nesto nasjeklo :-?
povuci se dok jos mozes :lol: , grujice-mujice moj.... :wink:

malo je skakljivo govoriti da u Dobrovoljackoj nije bilo zlocina, opreznije to malo....
.... zrtvama u Srebrenici se manipulise do bola, a opet Srbi ne negiraju zlocin, genocid negiramo i uvjek cemo... 500 ljudi je zivo, razne zrtve uopste nisu poginule u Srebrenici, u cifru od 7-8 hiljada ulaze i vojna lica itd,itd... na zalost, ali tako je

Svo sranje koje se desilo je bilo zlocin, kada covjek drugom covjeku oduzme zivot je zlocin, i kada se to slavi kao pobjeda je prilicno poremeceno stanje drustva - rat.

Tako da i oni zbunjeni regruti koji su pobijeni u Dobrovaljckoj - nije to nista lijepo i velicanstveno i pobjeda kako moji tvrde - i jeste zlocin. Cak i kada se kaze "u Srebrenici su pobijeni Bosnjaci", ili "Srbi su pobili Bosnjake", je prilicno odvratno - jer ispravno bi bilo reci neljudi su pobili ljude ili zaludjeni su pobili zaludjene.

No, tu se vec doticemo nekih krucijalnih pitanja, dakle ljudskosti, neljudskosti, i odgovornosti (posebice potenciram odgovornosti).

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Apr 2008, 22:28
eugene of savoy je napisao:
Mujo :-?
jel Fakat kod vas to ime postoji ili je to neki nadimak ili zajebancija?

Heheh...

Mujo - to ti je brand! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Ako je spreman sto jos uvek nije otisao?
On je na poternici.

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/27563-Jovan-Divjak-slucaju-Ganic-Otici-pritvor-Srbiji-ako-interes-BiH.html
Citiraj:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 22:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ERROR je napisao:

Od price nema nista. :wink:
Ako zeli da ide neka se spakuje i ode u Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 23:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
I kako prodje obiljezavanje stradanja u Sarajevu? Je li ne dao Bog bilo zrtava?
Citajuci ove vase tekstove namece mi se zakljucak da je svako ko je branio ovu drzavu (Bosnu i Hercegovinu) zlocinac. Naravno da sve zlocince treba kazniti. Samo lud covjek misli drugacije. Naslov ove teme je malo cudan.Trebalo bi stajati zlocin nad srpskim vojnicima u bivsoj Dobrovoljackoj...
Stradanja u Sarajevu su najvise osjetili Bosnjaci koliko ja znam. Civili uglavnom,a ne vojnici. Kazu da su ti isti vojnici(laka im zemlja) iz bivse Dobrovoljacke ulice iz kasarne granatama obasipali civilno stanovnistvo Sarajeva,dok se nisu poceli povlaciti.Da li je istina ili ne,ne znam.Prezivjele Sarajlije to bolje znaju.
Ko god je ubio nevinog covjeka,civila, po meni bi mu sljedovalo streljanje.Isto mislim i za zlocin nad zarobljenim vojnicima.
A sto se tice sudjenja. Pa imamo i mi sud. Ovdje ih treba cijepati, a ne u Beogradu. Ipak je ovdje zlocin napravljen,na zalost. Kamo puste srece da je zlocin bio bilo gdje drugdje, a ne ovdje kod nas.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Суд у Сарајеву неће и не жели да ради свој посао, па је суд у Београду приморан да то одрађује уместо њега.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
wolfsburg_rapsodija je napisao:
I kako prodje obiljezavanje stradanja u Sarajevu? Je li ne dao Bog bilo zrtava?

Preživjele Sarajlije bolje znaju kada je napravljen masakr nad nedužnim regrutima JNA nego ti, inače da su znali šta ih poslije toga čeka objesile bi Ganića isti dan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]