banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Katastrofa!
PostPoslato: 10 Apr 2010, 01:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
o sram te bilo i ti meni govoris da sam izopacen, a pozdravljas ovakve reklame.... :lol:

ja sidjem sa planine do Banje Luke ponekad i nisam jos vidio neku djevojcicu da ide gradom i uziva u slagu...il da nosi kako se ovo vec zove sto drzi u ruci, nemerem da se sjetim.. bas se pitam po kojim parkovima i ulicama ti svakodnevno vidis ovaj plakat.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
jellyfish je napisao:
I dalje mi nije jasno sta je masa vidjela na reklami, a sto se ne vidi u svakodnevnom zivotu i na ulici.

Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 01:26 
staromodan
Korisnikov avatar

aaaaaaaa sjetio sam se, mikser se zove ovo sto mala druzi u ruci...

e i ti si pukla kad nam za uzor postavljas cini mi se japance ili je to Amsterdam.. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
jellyfish je napisao:
I dalje mi nije jasno sta je masa vidjela na reklami, a sto se ne vidi u svakodnevnom zivotu i na ulici. Ali kako vecina odluci, demokratija je. Vjerujem da su se i ovi iz te firme zacudili. Vjerovatno im nije ni palo na pamet da bi neko tako mogao razmisljati. A mislim da ih pola nebi ni razmisljalo na taj nacin da su vidjeli sam plakat, da nisu citali o tome. Jednostavno, ljudi se povode za misljenjem vecine, pa tako i u ovome.

Da li bih tako razmisljao da sam vidio samo plakat, na kome djevojcica od nekih 11 godina reklamira kao neki seksi ves, u upitnoj pozi, pri cemu se skoro vide genitalije, sa natpisom na plakatu "EXTREME INTIMO"? Ne, ne bih. Svaki dan vidjam djevojcice u minicima kako provokativno prebacuju nogu preko noge i obnazuju noge sve do pupka. :confused4:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:
Weeeeeeee! Slika
Rekoh ja. lol
Culi da ce Shillouete ici paliti. :lol:

A ko kaze da nije ona skinula :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
jelly, ja sam videla to uzivo, pa procitala na forumu.. znaci kada sam videla plakat uzivo, stala sam i ono... dobro... mozda sam ja poremecena.. ali ona POZA nije za dete... pa samo sto joj se ne vidi ..... bezveze...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
jellyfish je napisao:
I dalje mi nije jasno sta je masa vidjela na reklami, a sto se ne vidi u svakodnevnom zivotu i na ulici. Ali kako vecina odluci, demokratija je. Vjerujem da su se i ovi iz te firme zacudili. Vjerovatno im nije ni palo na pamet da bi neko tako mogao razmisljati. A mislim da ih pola nebi ni razmisljalo na taj nacin da su vidjeli sam plakat, da nisu citali o tome. Jednostavno, ljudi se povode za misljenjem vecine, pa tako i u ovome.

Vjerovatno su se začudili, jer da su pametni, ne bi ono ni postavljali. A čisto sumnjam da je u pitanju neki trik kako bi skrenuli pažnju. Jednostavno je neukusno. Drago mi je da je uklonjen tako brzo.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
spavac je napisao:
o sram te bilo i ti meni govoris da sam izopacen, a pozdravljas ovakve reklame.... :lol:

:roll:

Nisam ja rekao da pozdravljam te reklame, ali da sam vidio tu reklamu vjerovatno uopste nebi ni pomislio na to da tu ima neke erotike ili necega. Sto znaci da neki ljudi u svemu vide neku izopacenost. I tebi je izopacenost reklama na kojoj djevojcica lize sladoled, a nije ti izopaceno da se dvije lezbace ljube na videu koji si postavio :fadein: Dobro, sad ako analiziramo sve kao sto kaze Hristov, onda mozemo naci nedostatke. Ali da je gradska uprava vidjela vasim ocima, ta reklama vjerovatno nebi bila ni postavljena, ali videci plakat oni vjerovatno nisu ni pomislili na to.

Citiraj:
ja sidjem sa planine do Banje Luke ponekad i nisam jos vidio neku djevojcicu da ide gradom i uziva u slagu...il da nosi kako se ovo vec zove sto drzi u ruci, nemerem da se sjetim.. bas se pitam po kojim parkovima i ulicama ti svakodnevno vidis ovaj plakat..

Sad si bukvalno shvatio. Nisam ja rekao da idu svi i lizu slag. Vec ako na sve gledamo sa nekom bojazni i mogucnoscu sta ce neki izopacenjak tamo pomisliti, onda cemo u svemu naci neki nedostatak.
To sto gradska uprava ili ja ne vidi nesto posebno u tom plakatu, ne znaci da i ostali ne vide, i zato kazem ako je to misljenje vecine i ako tako dozivljavaju te reklame, onda je sasvim u redu da se skloni.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Tebi covjek izgleda mora crtati. Bitan je kontekst u kome je slika... Evo vidis ovo je slika koja mene ne podsjeca na bilo sta lose...to je slika , normalna slika, djevojcice koja jede sladoled.
Slika

Slika polugole djevojcice na reklami za donje rublje ...podsjeca me na ono na sta je autor i mislio...ma koliko ti tvrdio suprotno.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 21:29 
staromodan
Korisnikov avatar

e jesi nasao lezbace porediti pogotovo postavljene na spratu vezano za Sex koji i ne kontam toliko ozbiljno vec vise radi zeze... :lol:

da tip reklamira slasticarnu sa istom tom djevojcicom u onakoj slatkoj pozi i umjesto miksera drzi sladoled, da sam u Bl pa majkemi bi otiso do radnje i polupao stakla.. al prethodno bi se dogovorio sa najblizom staklorezackom radnjom u vezi procenta.. nek stavi zenu svoju pa reklamira donji ves...ne poznajem sastav gradske uprave pa ne zelim da pljujem i sve ih optuzim da su pedofili...ali ako je plakat skinut to znaci da su gradjani BL tako zeljeli, a ne mi tzv grupica sa foruma..

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
eugene of savoy je napisao:
Gerontolog je napisao:
Ajmo još da uvedemo policiju za moral. Danas zabranimo sliku male kako liže sladoled na bilbordu, a sutra? Biće zabranjeno držanje za ruke u parku?

Licemjerstvo do bola

Tebe se sigurno može vidjeti u parku, kako iza grma viriš u pravcu ljuljački i kalackalica .
Ti pedofilsku m.... j....

Kakav pedofil, Gerontolog se bavi starijim ljudima. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
mary juana je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Jesam...

Imaš li neku specijalnost u smislu pedofil, peder... ili si jednostavno pervertit u opštem smislu sve to i još mnogo toga?
Čega se pametan stidi, budala se ponosi, i još kaže kakve to ima veze sa Sotonom :roll:

A ne znaš ti njega. Znalo se desiti da ga ponekad vidim kako se voda za ruku sa osobom sasvim suprotnog pola! Tad mi se zgadio, ali baš! Možeš onda zamisliti kako sam se osjećao kada sam ga vidio kako se ljubi sa nekom djevojkom??? Fuj! Odvratno! Mislim, znao sam da je perverzan, da mu se sviđaju djevojke, ali da bi mogao biti s nekom od njih... A cijelo vrijeme kao gaji neke sipmatije prema meni, a ovamo dečko skroz straight... Šupak jedan normalni, eto to je Popokatepetl!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 15:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Daljac je napisao:
mary juana je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Jesam...

Imaš li neku specijalnost u smislu pedofil, peder... ili si jednostavno pervertit u opštem smislu sve to i još mnogo toga?
Čega se pametan stidi, budala se ponosi, i još kaže kakve to ima veze sa Sotonom :roll:

A ne znaš ti njega. Znalo se desiti da ga ponekad vidim kako se voda za ruku sa osobom sasvim suprotnog pola! Tad mi se zgadio, ali baš! Možeš onda zamisliti kako sam se osjećao kada sam ga vidio kako se ljubi sa nekom djevojkom??? Fuj! Odvratno! Mislim, znao sam da je perverzan, da mu se sviđaju djevojke, ali da bi mogao biti s nekom od njih... A cijelo vrijeme kao gaji neke sipmatije prema meni, a ovamo dečko skroz straight... Šupak jedan normalni, eto to je Popokatepetl!!!

Hahhahahahahahhaaaa, kakav kralj! :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Neki dan sam prosao i stvrano su je skinuli! Triput ura za Vas forumase! :))

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
djdralebl je napisao:
Neki dan sam prosao i stvrano su je skinuli!

Misliš skinuli su sliku sa bilborda? :D
Kad se male ruke slože sve se može, sve se može...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E ljudi necete vjerovati! Danas me neko sa broja 051-311381 zvao i predstavio se kao "dekica" (ne roditelj) male sa slike i kao hoce meni da nabaci krivnju sto sam postavio sliku na net i sto sam to podijelio sa vama.
Skupio covjek hrabrost poslije dva mjeseca, i nasao meni da likuje.
Kao znas li ti sta si uradio? Ja mu ladno ja znam, ali znate li vi sta ste uradili? Poceo on kenjati da sam ja nesto kriv i sl. sranja. I pominje da je pravnik, navodeci da bi se nesto moglo sa te strane uraditi, i ja mu rekao da ima kome da se obrati, ako zeli, tipa policija i sudstvo.
Pricali mi bogme dobrih 13 min i trazio covjek da se nadjemo u gradu, ja ga pitao zasto, pa kao da cuje i moju stranu price (ko da je sa drugim pricao, a ne sa mnom) / prevedeno na naski da me izbatina... :)
Ja mu odgovorio da sam slobodan za bilo kakvo kafenisanje (prevedeno na nas jezik da se potucem sa bilo kim) pa ako bude dosadjivao ne da cu mu otici na vrata, nego da cu mu onaj mikser sa slagom u paksu gurnuti!
A prije toga cu obavijestiti policiju. :)
Pominjao je nakon toga da ima sina u vladi i da bi mogao povuci neke svoje veze da se sve zavrsi dobro po njega, i ja mu poslije nekog vremena spustim slusalicu. Ne vrijedi se sa budalom (sa mnom) raspravljati! :)))

Mislim da to uopste nije bio dekica, nego neki lik iz marketinske agencije, koji se pravio budala, vjerovatno izrevoltiram time sto je izgubio pare / a s druge strane odem ti ja na mtel-ov site i vidim ko je vlasnik tog broja i koja je ulica u pitanju. :)))

A odavno se nisam istresao na nekoga tako, i hvala mu na tome!
Eto te puste srece da popijemo kafu, pa barem na Sehovima gdje je red da se pije!

Do te kafe uzdravlje narode! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Pitanje je, odkud njemu tvoj broj telefona??

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Prodavao ja nesto na forumu, pa sam garant ostavio broj tela, a s druge strane znas koliko me boli djon za tim. Mogu sve da rade, imam i ja sve potrebne informacije :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ljudi koji na ovakav nacin dozvoljavaju da im se dijete ili unuce, svejedno, promovise javnosti na ovakav nacin (reklamu smatram neukusnom i smatram da je dno dna; i sama sam majka zenskog djeteta i nikad ne bih dozvolila da je na ovakav nacin slikaju i predstavljaju) ...i takvi ljudi se bune kad se javno diskutuje o toj slici... Mogli su odma napisati na plakatu "zabranjeno gledanje". Ono sto se vidi smije se i komentarisati, i to treba imati na umu kad se takvo nesto radi.

I tipicno za nasu vladu i guzonje... "imam ja nekog u vladi... taj u vladi ce srediti meni...bla bla". :roll: :roll: :roll: Nisko! Sve same junacine preko tudjih ledja. Gadi mi se nasa vlada!!! Nasa vlada samo radi kad se potapsaju po ramenu. Nek vas bude sramota! U sredjenim zemljama postoji i zakon o "iskoristavanju pozicije u svoje svrhe". I to je krivicno djelo, ako cemo o tome ko je koliko prav. I Vi imate pojma o PRAVDI ili vas sin?! Ni P od pravde!
Sto ste posejali to i poznjite. Ili se pokrijete dekom po glavi i nemojte se isticati od ostalog naroda, pa vas nece niko ni komentarisati ni kritikovati.
I gospodine "dekice", moj broj nemojte ni pokusavati pronaci ili me nazvati. Ne javljam se na nepoznate brojeve.

Poslednji put menjao Leona dana 26 Jun 2010, 17:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao Hristov dana 26 Jun 2010, 20:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]