E ljudi necete vjerovati! Danas me neko sa broja 051-311381 zvao i predstavio se kao "dekica" (ne roditelj) male sa slike i kao hoce meni da nabaci krivnju sto sam postavio sliku na net i sto sam to podijelio sa vama.
Skupio covjek hrabrost poslije dva mjeseca, i nasao meni da likuje.
Kao znas li ti sta si uradio? Ja mu ladno ja znam, ali znate li vi sta ste uradili? Poceo on kenjati da sam ja nesto kriv i sl. sranja. I pominje da je pravnik, navodeci da bi se nesto moglo sa te strane uraditi, i ja mu rekao da ima kome da se obrati, ako zeli, tipa policija i sudstvo.
Pricali mi bogme dobrih 13 min i trazio covjek da se nadjemo u gradu, ja ga pitao zasto, pa kao da cuje i moju stranu price (ko da je sa drugim pricao, a ne sa mnom) / prevedeno na naski da me izbatina...

Ja mu odgovorio da sam slobodan za bilo kakvo kafenisanje (prevedeno na nas jezik da se potucem sa bilo kim) pa ako bude dosadjivao ne da cu mu otici na vrata, nego da cu mu onaj mikser sa slagom u paksu gurnuti!
A prije toga cu obavijestiti policiju.

Pominjao je nakon toga da ima sina u vladi i da bi mogao povuci neke svoje veze da se sve zavrsi dobro po njega, i ja mu poslije nekog vremena spustim slusalicu. Ne vrijedi se sa budalom (sa mnom) raspravljati!

))
Mislim da to uopste nije bio dekica, nego neki lik iz marketinske agencije, koji se pravio budala, vjerovatno izrevoltiram time sto je izgubio pare / a s druge strane odem ti ja na mtel-ov site i vidim ko je vlasnik tog broja i koja je ulica u pitanju.

))
A odavno se nisam istresao na nekoga tako, i hvala mu na tome!
Eto te puste srece da popijemo kafu, pa barem na Sehovima gdje je red da se pije!
Do te kafe uzdravlje narode!