Vjevoricinus je napisao:
Da li ti se nekada ucinilo da te muskarci koji manje zaradjuju od tebe ili rade na losijim poslovima, bas zbog toga, ne muvaju???
Ne. Počevši od tog da sam student, pa ne zarađujem ništa. Tek ću zaarađivati

Vjevoricinus je napisao:
ja imam druga kojem je to presudno mjerilo.
A meni je uvijek bila furka da se pohvalim sa djevojkom,
da je malo prosetam po gradu, da javno istaknem njene
prednosti, da je reklamiram... na pozitivan nacin.
Meni imponuje da budem sa uspjesnom i uspjesnijom, ostvarenijom, zrelijom, inteligentnijom osobom... Malo sam k'o sponzorusa, volim da se ocesem o premiju.... valjda nisam samo ja takav.
Osoba koja nije iskompleksirana će se uvijek radovati zbog tuđeg uspjeha i hvaliti ljude oko sebe. Ako si s nekim raduje te što je uspješan u tome što radi i naravno da ćeš biti sretan zbog njega i hvaliti ga.....
Vjevoricinus je napisao:
Njemu samopouzdanje rapidno opada kako raste njena plata...
bar se meni cini da je tako.
Inace, najmanje zaradjuje u raji a stalno se gura da bude platisa
i cim neko pomene primanja njemu se pojavi bolna grimasa na licu...
znas ona... koja se ne da sakriti. Inace smo dobri i necu da cackam po tome ali cijela raja je svjesna da ga tu nesto gadno zulja...
Nije kompleksas... ali kao da malo i na to tukne... sta znam.
Dobar je momak i zao mi covjeka.
Proslo ljeto smo mu namjestali sjajnu koku,
a on ju je iskulirao zbog tih i takvih...
...stavova (da ne kazem kompleksa).
Znam jednu osobu koja je kao gore opisana i mogu reći da za to nema lijeka... Na početku to ne primijetiš, a poslije iz nekih rečenica i situacija shvatiš koliko je zaglibio.... Biti s takvom osobom je mučenje. Osjećaš čak krivicu ako si bolji jer ti je takva osoba direktno ili indirektno nabija na nos. Počneš da se pitaš u čemu griješiš, a u stvari nisi nigdje pogriješio nego je ta osoba LUDA. Jedan od najgorih kompleksa je taj niže vrijednosti, užas užas...
Vjevoricinus je napisao:
Ne poznajem nikoga ko je takav,
zato me zanima da li ti, kao
zena sa iskustvom itd.

,
poznajes takve likove, da li se desavalo da ustuknu kada
skuze da zaradjujes vise nego oni, da putujes svijetom i sl.???
Je l' to cesta pojava? (ako neko zna... slobodno)
Hhhahaha otkud ti ovo žena sa iskustvom? Osjećam se kao neka stara udavača
Ja se krećem u krugu ljudi koji su približno isti kao ja - zanimaju ih iste stvari, idemo po istim mjestima, svi studiramo ili su neki već pozavršavali fakultete i rade mastere... Priča se o zajedničkim temama, tako da slabo dolazim u dodir s ljudima s kojima inače nemam kontakta.