banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Citat
PostPoslato: 06 Apr 2010, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Hristov je napisao:
Jesam, osh se kladit u svoju vjeru?

Naravno da nisi, jer da jesi nebi lupio ono sto si lupio (vezivni materijal cinizam :roll: )...a sad ovo gore :roll: , moj komsija Husejn bi reko "Druga pamet macku pod rep" :D

A sto se tice kladjenja....to sam vec iskoristio tamo kod Biblije iz 6. stoljeca i kod Klostera...od tad i za taj slucaj opklada jos uvjek vrijedi...a za ovo...pa nije vjera klipa. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ne samo da sam skontao nego sam okrenuo u svoju korist.

Oficir s ruzom je napisao:
od tad i za taj slucaj opklada jos uvjek vrijedi

Hriscaninu dosta.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ne samo da sam skontao nego sam okrenuo u svoju korist.

Dobro...neka ti je u korist (vezivni materijalu cinizma) :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ruzo, ne vidis li i dalje cinizam? :D

Oficire, da se sad javi neko treci i kaze ti da podmuklo, onako svojski, kao uvijek, spustas sagovorniku, ti bi rekao da najnormalnije razgovaras, kao u slucaju lavica. Da li to znaci da tako i sa svojom majkom i svojim ocem pricas?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Da li to znaci da tako i sa svojom majkom i svojim ocem pricas?

Ovo je nisko...sad si me definitivno presao...familiju ne uvlacim u razgovor ma koliko tezak bio...nije islamski, a koliko znam ni hriscanski...

S majkom i ocem ne pricam...moj prijatelju ...zato sto ih nemam.

Svaka cast....prijatelju moj hriscanski.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li se ja varam ili prvi put govoris bez cinizma? Znaci trebalo je spomenuti oca i majku da bi se spustio na zemlju? Ne uvlacis majku i oca u razgovor ali zato se veselis sto ce ateisticke majke gorjeti u paklu kao sto si rekao na jednoj temi, i to uz smajli?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Je li se ja varam ili prvi put govoris bez cinizma? Znaci trebalo je spomenuti oca i majku da bi se spustio na zemlju?

Sad znas koju ces metodu upotrijebiti, inace u razgovoru s osobama moga kova...dakle samo im spomenes oca i majku u tom kontekstu u kojem si sad i definitivno ces ih slomiti, tvoja narcisoidnost mora biti zadovoljena ...mozda cak i po cjenu "preko mrtvih"...ali nisi prvi...neces biti ni zadnji.

Hristov je napisao:
Ne uvlacis majku i oca u razgovor ali zato se veselis sto ce ateisticke majke gorjeti u paklu kao sto si rekao na jednoj temi, i to uz smajli?

Mislim da si slagao...ali nista strasno i neocekivano od tebe... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

viewtopic.php?f=38&t=46521&p=967974&hilit=Mi+smo+u+pravu+ateisti+ce+definitvno+gorijeti#p967974

Sad da ja tebe OPET pitam:je li TO islamski ispravno?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TEMA :Energetski nivo velikih svjetskih religija

PPRICANO O...."navodnom postojanju instrumenta koji mjeri nivo velikih svjetskih religija

GDJE JE : Islam oznacen s parametrom 700 - 720 -740

MOJ ODGOVOR :
Citiraj:
Zanimljivo....Islam je ipak na stabilnih 740-720.

Iako mi djeluje fantasticno, a sam instrument pomalo nerealan, jako mi se svidja taj broj 700.

Na kritiku ni ne pomisljam, bar za sad, jer ako zanemarimo cifre za pojedine religije ostaje univerzalna istina

Onaj svijet postoji.

Mi smo u pravu, ateisti ce definitvno gorijeti
.

HRISTOVOV ODGOVOR

Citiraj:
Nece. Ti rece da zivis u Svicarskoj? Koliko je ljudski i i kuranski ispravno traziti od nekoga da na njegovoj zemlji podizes minaret dok se istovremeno radujes njegovom odlasku u pakao?

MOJ ODGOVOR

Citiraj:
Vjerovati tebi ili Bibliji....Biblija kaze da hoce.

Citiraj:
Svicarci su duboko katolicka zemlja,a ne ateisticka, tebi za informaciju.

Druga stvar je stvar ciste neinformiranosti tvoje, jer inicijativa zabranu minareta nije potekla od islamskih krugova nego od svicarskih nacionalnih partija.

Da si imal opratio kampanju uvidio bi natpis "Inicijativa za zabranu izgradnje minareta" - mislis li da bi, da su muslimani pokrenuli tu inicijativu trebalo tako da pise ili recimo "Incijativa za dozvolu izgradnje minatera".

Uopste ne znas ko je pokretac inicijative.

Dalje munara ili ne munara sasvim je nebitno, meni je bitnije da islam ulazi na "mala vrata" u sve drzave.

Jel shvatas poentu ... i nemoj molim te da sve personaliziras, mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi

Kao sto rekoh tad i vidi se i sad da sam pogodio, iako nisam pogadjao da si personalizirao kao i na sadasnjem primjeru roditelja koje upotrebljavas.

A ja tebi reko i tad a i sad da ce ateisti biti u paklu i po Bibliji i po Kur'anu (zanemarimo na sekundu sto Mery kaze da pakla nema, ali i ako je nihilizam...onda ce i po Meriyevom biti unisteni u trenutku ).
Zatim sam ti rekao tad a i sad da Svicarska nije ateisticka zemlja nego krscanska...
Zatim ti reko tad ia i sad da muslimani nisu pokretaci inicijative za izgradnju minareta jer su vec imali dozvolu, nego Svicarsi za zabranu dozvole (nicim isprovocirani)

Dakle nigdje ne spomenuh majke...jer je to nesto sto ti zelis da imputiras i da se izvuces iz petlje u koju si upao, jer majke podrazumjevaju nesto emocionalno...na taj nacin hoces da me diskreditiras....

A da se vratimo opet na primjer Biblije...ti kao vrsan hriscanin ne vjerujes izgleda da ce ateisti u pakao...ali sad ovog momenta to vise nije ni btino...bitno je covjece da si se jos jednom izblamiro i to ljudski...

Rekoh tad jedan eho a evo i sad po treci put

Citiraj:
Oficir s ruzom je napisao: 14.09.2009
mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi.

Sto se tice radovanja necijem odlasku u pakao ni u dzep ni iz dzepa...evo po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes (evo smajli :D ) po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes ( evo tuga :( ) .....pogledaj gornjeg smajlija i "sad" u svjetlu par hadisa...

I finalna stvar...naime postoji jedan hadis u kojem Muhammed s.a.w.s. kaze da je vidio svoju majku u paklu...(iako nema veze s temom) ali je bit hadisa da ko god se ne pokaje zna se sta mu slijedi makar to bila i majka Muhammeda s.a.w.s ili otac Ibrahima a.s., ili sin Nuha a.s. ili zena Lota a.s. ili covjek Asije (faraon)....

Hristove tek si mi sad postao interesantan... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

He-he-he, u citavu sliku se nikako nije uklopio onaj smajli pa si ga izbacio, jel'da? :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
He-he-he, u citavu sliku se nikako nije uklopio onaj smajli pa si ga izbacio, jel'da?

Ne, nego se smajliji pri kopiranju inace sami izostave...ali evo tebi za ljubav naknadno sam ih dodao...

Oprosti do mene je...sad sam postavio sve smajlije...pa cemo se vujeriti da sam ih imao 4 u 2. posta.

TEMA :Energetski nivo velikih svjetskih religija

PPRICANO O...."navodnom postojanju instrumenta koji mjeri nivo velikih svjetskih religija

GDJE JE : Islam oznacen s parametrom 700 - 720 -740

MOJ ODGOVOR :
Citiraj:
Zanimljivo....Islam je ipak na stabilnih 740-720. :D

Iako mi djeluje fantasticno, a sam instrument pomalo nerealan, jako mi se svidja taj broj 700. :D

Na kritiku ni ne pomisljam, bar za sad, jer ako zanemarimo cifre za pojedine religije ostaje univerzalna istina

Onaj svijet postoji.

Mi smo u pravu, ateisti ce definitvno gorijeti. :D

HRISTOVOV ODGOVOR

Citiraj:
Nece. Ti rece da zivis u Svicarskoj? Koliko je ljudski i i kuranski ispravno traziti od nekoga da na njegovoj zemlji podizes minaret dok se istovremeno radujes njegovom odlasku u pakao?

MOJ ODGOVOR

Citiraj:
Vjerovati tebi ili Bibliji....Biblija kaze da hoce. :D

Citiraj:
Svicarci su duboko katolicka zemlja,a ne ateisticka, tebi za informaciju.

Druga stvar je stvar ciste neinformiranosti tvoje, jer inicijativa zabranu minareta nije potekla od islamskih krugova nego od svicarskih nacionalnih partija.

Da si imal opratio kampanju uvidio bi natpis "Inicijativa za zabranu izgradnje minareta" - mislis li da bi, da su muslimani pokrenuli tu inicijativu trebalo tako da pise ili recimo "Incijativa za dozvolu izgradnje minatera".

Uopste ne znas ko je pokretac inicijative.

Dalje munara ili ne munara sasvim je nebitno, meni je bitnije da islam ulazi na "mala vrata" u sve drzave.

Jel shvatas poentu ... i nemoj molim te da sve personaliziras, mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi

Kao sto rekoh tad i vidi se i sad da sam pogodio, iako nisam pogadjao da si personalizirao kao i na sadasnjem primjeru roditelja koje upotrebljavas.

A ja tebi reko i tad a i sad da ce ateisti biti u paklu i po Bibliji i po Kur'anu (zanemarimo na sekundu sto Mery kaze da pakla nema, ali i ako je nihilizam...onda ce i po Meriyevom biti unisteni u trenutku ).
Zatim sam ti rekao tad a i sad da Svicarska nije ateisticka zemlja nego krscanska...
Zatim ti reko tad ia i sad da muslimani nisu pokretaci inicijative za izgradnju minareta jer su vec imali dozvolu, nego Svicarsi za zabranu dozvole (nicim isprovocirani)

Dakle nigdje ne spomenuh majke...jer je to nesto sto ti zelis da imputiras i da se izvuces iz petlje u koju si upao, jer majke podrazumjevaju nesto emocionalno...na taj nacin hoces da me diskreditiras....

A da se vratimo opet na primjer Biblije...ti kao vrsan hriscanin ne vjerujes izgleda da ce ateisti u pakao...ali sad ovog momenta to vise nije ni btino...bitno je covjece da si se jos jednom izblamiro i to ljudski...

Rekoh tad jedan eho a evo i sad po treci put

Citiraj:
Oficir s ruzom je napisao: 14.09.2009
mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi.

Sto se tice radovanja necijem odlasku u pakao ni u dzep ni iz dzepa...evo po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes (evo smajli ) po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes ( evo tuga ) .....pogledaj gornjeg smajlija i "sad" u svjetlu par hadisa...

I finalna stvar...naime postoji jedan hadis u kojem Muhammed s.a.w.s. kaze da je vidio svoju majku u paklu...(iako nema veze s temom) ali je bit hadisa da ko god se ne pokaje zna se sta mu slijedi makar to bila i majka Muhammeda s.a.w.s ili otac Ibrahima a.s., ili sin Nuha a.s. ili zena Lota a.s. ili covjek Asije (faraon)....

Hristove tek si mi sad postao interesantan...

Opet nema nekih...narocito iz zadnjeg posta...e ja ti ih vise ne ubacivo... :D

Uglavnom poenta je postignuta...imao sam smajlija...smijao se da ce ateisti u pakao (evo i sad cu :D ) a i bio tuzan (evo i sad cu biti :cry: )....je li tvoja narcisoidnost konacno zadovoljena ....vidi ponovo da nisam koji zarez izostavio ili da nisam neciju od ateistamajku spomenuo u postovima iz 2009.

Samo mi i dalje nije jasno ...dokazano ti je da si htio zamjeniti teze, izvuci se na smajlije...dokazano ti da nicije roditelje nisam spominjao ( jer jedno je kad kazes svi ce nevjernici u pakao, a sasvim drugo kad kazes tvoja ce majka u pakao), jer ovo drugo podrazumjeva zadiranje u familiju i licnost u razgovoru sto meni nije svjstveno, a pogodi kome jest.

Dakle evo jos koji smajli za slucaj da sam izostavio, :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uglavnom poenta je postignuta...imao sam smajlija...smijao se da ce ateisti u pakao (evo i sad cu :D )

Znaci Hristov nije lazov ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Znaci Hristov nije lazov

Sto se tice smijanja da ce "SVI ATEISTI U PAKAO" nije Hristov lazov...treba dahanti dusom. :rabbit:

Sto se tice koristenja "MAJKE ILI MAJKIH I SMIJANJA" Hristov jest lazov :---) ...i tu treba dahanti dusom.

Hristov je napisao:
Ne uvlacis majku i oca u razgovor ali zato se veselis sto ce ateisticke majke gorjeti u paklu kao sto si rekao na jednoj temi, i to uz smajli?

Dakle prvi dio gornjeg citata jesi mahno, a drugi dio nisi... :D

Znaci opet ponavljam "Svi ce ateisti gorjeti :D "

Tako veli i Biblija a tako veli u Kur'an a smajli je moja kreacija :D ...sta mogu, smatraj to ko da imam lizu pa se cerekam vrsnjacima dok mi je u tom cerekanju jezik crven ili zelen od boje ... :-" \:D/ :-({|=

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaci kad kazes ateisti, ne mislis na majke ateiste, nego sam na oceve ateiste? Drugo pitanje: jesi li se radovao zajedno sa Palestincima 11.9?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Znaci kad kazes ateisti, ne mislis na majke ateiste, nego sam na oceve ateiste?

Ne, nego mislim opcenito kao sto misli i Biblija i Kur'an...a ti si pokusao samo da izvuces emociju iz toga...dakle opcenito sam mislio na ateiste bili oni majke, ocevi, sestre,braca, djeca (spomenuo sam ti slucaj 4 poslanika)...ne izdvajam nikog...kao sto to ne rade niti Biblija niti Kur'an...a ti zelis da izvuces da bi samo upro prstom da sam isti kao ti ...mislim prozreno s pocetka :wink:

Hristov je napisao:
Drugo pitanje: jesi li se radovao zajedno sa Palestincima 11.9?

Jako podmuklo...jaaaako. :roll:

Jesi li se ti radovao 11. 7. 1995 ?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 06:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zapetljao si se u vlastitu mrezu, mislim da je to ocigledno. A izvlacis se na moju podmuklost i nedostatak karaktera. Nije u pitanju nikad ni bilo sta kaze Biblija ili Kuran, nego tvoj stav prema tome, koji govori o tebi. Sve sto sam rekao stoji, samo si pokusao da se poigravas rijecima i svojom uobicajenom retorikom mi pripisivao laganje ne bi li se izvukao.
A ako se radujes sto ce "opcenito" (pazi retorike) ateisti gorjeti, kako onda ne misliti da si se radovao 11.9 kada su takodjer ateisti i nevjernici gorjeli? Zar se nesto drugo moze ocekivati od takvog covjeka? Koliko ja moram lagati da bih bio gori od tebe?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
A izvlacis se na moju podmuklost i nedostatak karaktera.

Da li se to meni cini ili se u pozadini da naslutiti priznanje.

Hristov je napisao:
Nije u pitanju nikad ni bilo sta kaze Biblija ili Kuran, nego tvoj stav prema tome, koji govori o tebi.

Uvjek je u pitanju bilo sta kaze Biblija i Kur'an...uvjek.

Hristov je napisao:
Sve sto sam rekao stoji, samo si pokusao da se poigravas rijecima i svojom uobicajenom retorikom mi pripisivao laganje ne bi li se izvukao.

Da sam spominjao majke...lagao si, nikakve osobe u srodstvu nisam spominjao...cak sad kad vidim kontektst onog sto si htio da imputiras meni, je obojan lazima, jer je srz bila da se dokaze da sam se smijao necijim roditeljima, sto nije istina nego sam stavio smajlija za sve ateiste...ukljucujuci i prijasnje i potonje...bez naglaska na rodbinske, familijarne ili licne veze...dusebriznice ateisticki.
Dakle ono sto si zelio da imputiras napravilo te lascem.

Hristov je napisao:
A ako se radujes sto ce "opcenito" (pazi retorike) ateisti gorjeti, kako onda ne misliti da si se radovao 11.9 kada su takodjer ateisti i nevjernici gorjeli?

Opet tvoje bolesno zakljucivanje svojstveno svakom narcisu...

E...nema druge nego opet i tebi kao malom djetetu....

Ovako tvoj je problem sto si ti shvatio da se ja smijem onima koji gore na ovom svijetu...Biblija i Kur'an govore o onima koji gore na onom svijetu...( za njih i sad smjesak :D )...u svoj svojoj narcisoidnosti izgubio si pojam humanost covjeka ma kojoj vjeri pripadao...s toga ti kazem nisam se radovao nicijem gorenju na ovom svijetu.

Mislim da niti Biblija niti Kur'an ne govore o vatri nevjenrika na ovom nego na onom svijetu...

rekao sam
Citiraj:
Ateisti ce definitivno gorjeti

Ti bi trebao znati da sam govorio u buducem vremenu, jer u buducem vremenu govori i Biblija i Kur'an...mislim iznenadjuje me vrsan poznavalac gramatike njemackog a ne razlikuje vremena u bosanskom. :roll:

Jel sad vidis u kojem si se kontekstu zapetljao...

Nije kod mene u pitanju retorika nego kod tebe u pitanju izvalcenje iz konteksta i vremena u kojem je recenica napisana i tumacenje onako kako tebi odgovara, samo da bi mi prisio jos neku manu..."Ne vidi brvno u oku svom..."
"Don't judge...."

Hristov je napisao:
Koliko ja moram lagati da bih bio gori od tebe?

Evo liza... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EDIT:

Opet tvoje bolesno zakljucivanje svojstveno svakom narcisu...

Biblija i Kur'an govore o onima koji gore na onom svijetu...( za njih i sad smjesak :D )...

Vidis li igdje problem? Kakvoj vrsti ljudi je svojstveno smijanje tudjoj nesreci? Humanisto?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 16:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mislio sam dalje ne pisati...ali evo obecajem sebi da vise necu samo ukoliko se ne pojavi neka nova laz...

Napravi jos koji EDIT, vidim da su ti moji tekstovi inspiracija. :D

Hristov je napisao:
Biblija i Kur'an govore o onima koji gore na onom svijetu...( za njih i sad smjesak :D )...

Vidis li igdje problem? Kakvoj vrsti ljudi je svojstveno smijanje tudjoj nesreci? Humanisto?

khm...

"Ateisti ce definitivno gorijeti :D "

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Biblija i Kur'an govore o onima koji gore na onom svijetu.

Biblija ne govori o nikakvom onom svijetu, a pogotovo ne o tome da će neko vječno goriti u vatri!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]