banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2010, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
filozof sa vrbasa je napisao:
Ako su po nacionalnosti stranci razumijem ih i opršatam im, ne znaju kako stoje stvari ovde u BiH, ali se zato u Evropi zna da je BiH muslimanska zemlja, sami smo tome krivi što nismo takvu propagandu suzbili. Samo da ovo ne postane praksa u budućnosti.

Ne rise Titati kad si ti to bio u Evropi, pa znas sta i kako oni misle o BiH?

Sto se tice ovih majmuna, treba njih fino skleptati, ko kad su vaktile za Zlajinog(SDP) zemana one spodobe, vrece na glavuse i izbaciti negdje u Afganistan, pa nek tamo sire dijalog . Nadam se samo da ce policija pokusati odraditi svoj posao, te da ce se istraziti ko je doveo ili poslao majmune i ko stji iza njih.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
chils je napisao:
za JR ja stojim pri svom stavu tamo u moderaciji nema parl likova koji su mladji od 60 i neke ;)

Eno sad, sad vise nisu jednonacionalni ali su stari. Nazalost opet krivo, tu postoji citav dijapazon kako nacija tako i godista. Samo ne znam s cime to ima bilo kakve veze ? Nas problem je u losim, gorim i najgorima politicarima, a ne u forumima i njihovim moderatorima. :wink:

Citiraj:
stipu suplju ja nisam nacionalista ali isto tako nisam ni blecak namirisem DB na na 100 gigabajta

Aha. O DB nemam pojma, ali super sto nisi nacionalista.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Ово је кулминација зла и претње упућене верницима Српске православне цркве који су страшно узнемирени и не знају шта да раде, да ли да се селе, или да поново беже", наведено је у писму које је владика зворничко-тузлански Василије упутио начелнику општине Маглај Мехмеду Мустајбашићу.

:cat:
Koja retorika, nemosh vjerovati. Meni redovno na vrata dolaze Jehovini Svjedoci, znaci ne salju mi letke, nego in vivo, obicno dolaze po dvoje. I uopste to ne smatram 'strasnim uznemiravanjem', niti 'kulminacijom' bilo cega. Oni meni osmijeh, ja osmijeh njima. Oni meni ponude nesto literature ili neku pricicu, a ja kazem hvala i da nisam zainteresovana. Onda opet po osmijeh jedni drugima i dovidjenja.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Jednostavno ne odu na tu tribinu i riješen problem.
A ako su im zalijepili letak na vrata, nek ih tuže za narušavanje privatnosti imovine i opet riješen problem.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne možeš upoređivati tamo neku sektu i jednu religiju u ovom slučaju islam sa pozivom na tribinu u povratničkom mjestu u kome su do juče u njihovim kućama živjeli Alahovi ratnici. Normalno da će se uplašiti, a ne znaju o čemu se radi, samo se bojim da ovo ne izazove lančanu reakciju, a svi znamo da je povratnička populacija najviše podložna strahu.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Japanese_rose je napisao:
Citiraj:
"Ово је кулминација зла и претње упућене верницима Српске православне цркве који су страшно узнемирени и не знају шта да раде, да ли да се селе, или да поново беже", наведено је у писму које је владика зворничко-тузлански Василије упутио начелнику општине Маглај Мехмеду Мустајбашићу.

:cat:
Koja retorika, nemosh vjerovati. Meni redovno na vrata dolaze Jehovini Svjedoci, znaci ne salju mi letke, nego in vivo, obicno dolaze po dvoje. I uopste to ne smatram 'strasnim uznemiravanjem', niti 'kulminacijom' bilo cega. Oni meni osmijeh, ja osmijeh njima. Oni meni ponude nesto literature ili neku pricicu, a ja kazem hvala i da nisam zainteresovana. Onda opet po osmijeh jedni drugima i dovidjenja.

Секте не имаjу власт у граду.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Руjа je napisao:

Секте не имаjу власт у граду.

Ni ovaj Nijemac i Grk nemaju vlast u gradu. :roll:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Japan, они су део система.

Citiraj:
Haris Silajdžić rođen je u Sarajevu, fakultet arapskog jezika i islamistike završio je u Bengaziju, magistrirao je i doktorirao u Prištini.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rusija - Nisu.

Kao ilustracija ti moze posluziti to da je - nedavno bila akcija - 600 specijalaca napalo kuce u Maoci. Uhapseni ti sto su protiv sistema. Ceka se da vidimo sta ce Sud pronaci, i o cemu se tu zapravo radi.

p.s. To gdje se H. Silajdzic skolovao ( mogla je biti i Rusija ) je irelevantno. I Karadzic je kruh tokom vecine zivota zaradjivao u Sarajevu, ali to ga nije sprijecilo da ga mrzi iz dna duse i porusi koliko je to god bio u mogucnosti.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 15:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
filozof sa vrbasa je napisao:
Ako su po nacionalnosti stranci razumijem ih i opršatam im, ne znaju kako stoje stvari ovde u BiH

:roll:

Znali su oni dobro gde dolaze.
Citiraj:
Simptomatično je da se, primjerice, na tribini u Sanskom Mostu pojavljuje kao domaćin tamošnji predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Mirsad efendija Spahić

Provociranje povratnika i jos treba dodati ovo:
Citiraj:
"Kad pogledamo danas muslimane - da 60 posto muslimana ne klanja, 70 posto sestara nije pokriveno, možda čak i 90 posto muslimana pije alkohol, onda znate o čemu govorim.

Jasno je o cemu se ovde radi i koji su ciljevi.

Nisam cuo da su Jehovini svedoci stavljali promotivni materijal u sanduce Katolicke crkve.Nisam cuo da su Jehovini svedoci dali letke katolickoj casnoj sestri.Nisam cuo da su Jehovini svedoci startali popa...
A to su uradili sledbenici te islamske organizacije.I jos su sve to uradili povratnicima u jednom mestu u Federaciji.
Jasna poruka.Svakom pametnom je jasno o cemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rusija - Nisu.

p.s. To gdje se H. Silajdzic skolovao ( mogla je biti i Rusija ) je irelevantno. I Karadzic je kruh tokom vecine zivota zaradjivao u Sarajevu, ali to ga nije sprijecilo da ga mrzi iz dna duse i porusi koliko je to god bio u mogucnosti.

Караџић има секуларну професију.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 15:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Руjа je napisao:
Rusija - Nisu.

Караџић има секуларну професију.

Kakve veze ima profesija?Karadžić je ljekar pa njegova djela tokom rata nisu imala puno veze sa Hipokratovom zakletvom.... :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зока, тема рата има политичку конотациjу.... И он ништа лошег ниjе урадио.

Шта се тиче теме - у секуларноj држави влада треба да буде секуларна.

Citiraj:
СAРAЈЕВО - Замјеник директора Aгенције за форензичка испитивања и вјештачења Дамир Вејо је вехабија, а до именовања на ову функцију био је у Министарству безбједности БиХ гдје су против њега два пута покретане процедуре за дисциплински поступак, рекао је "Гласу Српске" извор из Министарства безбједности.
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... ktora.html

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 16:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Руjа je napisao:

Kako da kažem ovo, a da ne zvuči pregrubo......Rujo,nemaš pojma!!!
Руjа je napisao:

Slažem se ali ne možeš nekome da zabraniš da radi ili da se kandiduje na osnovu vjerskog ubjeđenja.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Руjа je napisao:

Citiraj:
СAРAЈЕВО - Замјеник директора Aгенције за форензичка испитивања и вјештачења Дамир Вејо је вехабија, а до именовања на ову функцију био је у Министарству безбједности БиХ гдје су против њега два пута покретане процедуре за дисциплински поступак, рекао је "Гласу Српске" извор из Министарства безбједности.
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... ktora.html

kakve veze ima poziv na pokrstavanje ili put za raj sa skularizacijom drzave fulas temu totales

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 16:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima veze sa tim da su muslimani zli ljudi koji samo smišljaju kako da dobrim Srbima učine nešto zlo.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ima veze sa tim da su muslimani zli ljudi koji samo smišljaju kako da dobrim Srbima učine nešto zlo.

Da, ali u paranoicnim glavama odredjenih forumasa.

Citiraj:

Za ovu izjavu zasluzujes najdublji prezir ( kad vec na ovom forumu neces dobiti trajni ban ).Slijepa si od mrznje, zalim te. I ne kaci se vise na moje postove, mi nemamo sta jedna drugoj reci.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Ne kaci se vise na moje postove, mi nemamo sta jedna drugoj reci.

:lol:
Detinjasto ponasanje.Ovo je forum i postoji opcija citiraj...
Stvarno si smesna. :lol:
Ako ti smeta sto te drugi citiraju i sto diskutuju ti zaobidji ovaj forum.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nisam cuo da su Jehovini svedoci stavljali promotivni materijal u sanduce Katolicke crkve.Nisam cuo da su Jehovini svedoci dali letke katolickoj casnoj sestri.Nisam cuo da su Jehovini svedoci startali popa...
A to su uradili sledbenici te islamske organizacije.I jos su sve to uradili povratnicima u jednom mestu u Federaciji.
Jasna poruka.Svakom pametnom je jasno o cemu se radi.

Nisu trebali stavljati te famozne letke u crkveno sanduce. To cak nije ni provokacija, to je po mom misljenju glupost.

Citiraj:
I jos su sve to uradili povratnicima u jednom mestu u Federaciji.

Kakva je situacija sa malobrojnim povratnicima u RS ? Koliko saznajem iz medija - to su 'nevidljivi ljudi'. Tj plase se vlastite sjene i nigdje ih nema, a mnogi strahuju za fizicku sigurnost.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Ako ti smeta sto te drugi citiraju i sto diskutuju ti zaobidji ovaj forum.

Postoji razlika izmedju diskusije i provociranja. Sumnjam da si je u stanju dokuciti.

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]