banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 14 NIsan
PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Ajkula pita Marya

,,Koji prevod Biblije koristis?''

Izvini, ali čekaj na red. To sam ga pitao pre...oho ho i nema odgovora a ja se pravim da neznam.
Sad ću i tebi reći a i ti se pravi da neznaš..OK.
Vidi to ti je jedinstveni prevod u svetu i najbolji od svih, zamisli samo uradila ga je jedna verska organizacija korigujući sve nepravilnosti što se nalaze u svim ostalim Biblijama. Nebi mi verovo-la
da je to nešto uvezi Betela da ne otkrivam sve imaju oni jednu kulu Vavilonsku i svoje stražare kao i vojsku sa činovima...pa nemogu ti baš sve reći! :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mary, ako je Bog na zemlji, koja je svrha Njegovog dolaska ako ga niko ne vidi i ako je bolest i smrt i dalje prisutna?

U Otkrivenju 21.4. pise: " I Bog ce otrti svaku suzu od ociju njihovijeh i smrti nece biti vise, ni placa, ni vike, ni bolesti nece biti vise, jer prvo prodje"

dalje u 23. stihu pise: " I grad ne potrebuje sunca ni mjeseca da svijetle u njemu; jer ga slava Bozija prosvijetli, i zizak je njegov jagnje"

Ako je Bozije carstvo uspostavljeno na zemlji - kakvu korist mi imamo od toga kada je sve isto kao i prije?

I cijenila bih jako ako bi pisao svojim rijecima a ostavio po strani c/p :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:30 
Veteran
Veteran

Jamezdine brate

Mogu oni patentirati ali što kad i ovako preko 20 ooo ooo sledbenika ima Raša(laka mu zemlja)
i slije se tu baš neki dolar nije da nije.
A biser iz gornjeg Maryjevog pisanja ne mogu a da ne zalepim jednostavno ne mogu

,,Kao što je Isus prorekao, njegovu 'prisutnost' kao nebeskog Kralja obilježili su upečatljivi svjetski događaji - ratovi, glad, potresi, pošasti (Matej 24:3-8; Luka 21:11).
Ti događaji snažan su dokaz da je 1914. zaista uspostavljeno Božije nebesko Kraljevstvo, da je sotona zbačen na zemlju i da su počeli 'posljedni dani' ovog zlog svijeta (2.Timoteju 3:1-5).
''

Vidiš kako se lako prepozna kad je raj počeo.
Gospod uzeo vlast i odmah haos a dok je satana vladao divota. Od njihovih bisera bi mogao napraviti najveću ogrlicu.No meni je draže kad sam ranijih godina uspevao sa njima da razgovaram nisam se zdravije nasmejao ...vidi brate kad ga oni slože suze ti krenu a oni misle da su one od tuge pa te teše a tebi grč u stomaku.
A što je najžešće oni to sve ozbiljno.Kako ih samo tako postroje i izdresiraju...?
To su poseban soj ljudi to nemože svako ni psihijatrija to nebi rešila.

Ne libe se da ne istomišljenike nazivaju ludacima jer zapravo postoji na svetu samo 20 miliona pametnih osoba i pogodi ko bi to mogao biti a uz put su i ne pogrešivi.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
ajkula je napisao:
Koji prevod Biblije koristis?

Potpuno je svejedno koji prevod Biblije koristim, ja trenutno koristim new world translation, ali koristit ću koji god želiš svejedno mi je jer su mi kroz ruke prošli svi mogući prevodi.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mary, ako je Bog na zemlji, koja je svrha Njegovog dolaska ako ga niko ne vidi i ako je bolest i smrt i dalje prisutna?

Vjerovatno misliš na Isusa, On je ustoličen kao Kralj na nebu i uskoro će predvoditi nebeske vojske u rat protiv naroda svijeta (Otkrovenje 19:11-16)
ajkula je napisao:
Ako je Bozije carstvo uspostavljeno na zemlji - kakvu korist mi imamo od toga kada je sve isto kao i prije?

Ništa neće biti kao prije, sa zemlje će biti istrebljeni zli i oni koji čine bezakonje, bolesti i smrti više neće biti, neće biti patnje, mrtvi će uskrsavati, mnogi će vidjeti svoje voljene koji su umrli, Ljudi će živjeti smislen i Bogougodan život uživajući u plodovima pravednog Božijeg kraljevstva, zato i jevanđelje znači radosna vijest, a oni koji ga propovjedaju objavljuju tu radosnu vjest o uspostavi kraljevstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
A biser iz gornjeg Maryjevog pisanja ne mogu a da ne zalepim jednostavno ne mogu
lavić je napisao:
Vidiš kako se lako prepozna kad je raj počeo.

Nevjerovatno je kako oni koji sebe smatraju hrišćanima ne poznaju bibliju, ustvari i nemaju nikakav uvid u nju.
Ponovo te pozivam i tebe i sve ostale prvo pročitaj šta sam napisao, tako mi nećeš stavljati u usta ono što nisam rekao, a drugo ako imaš šta da demantuješ ili ako misliš drugačije demantuj me i dokaži svoje tvrdnje na osnovu Biblije.
Ali problem je što ti i ne iznosiš kontra mišljenje na ono što sam pisao, ustvari ne iznosiš nikakvo mišljenje o biblijskim redcima, ti si samo opsjednut nekakvim Rašom, a Biblija i šta u Bibliji piše te ne interesuje.
Dakle, ako je tema biblijska, hajdemo raspravljat na temelju onoga što piše u Bibliji, a ne na temelju toga šta bi ti volio ili želio ili na temelju toga šta ti misliš o nekakvom Raši

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 16:07 
Veteran
Veteran

Mary
Ne osvrći se ti na mene kao autsajdera ti brate PO PISMU odgovori onima što te pitaju, vidiš da te ja ništa ne pitam već konstatujem a to što ja konstatujem tebi je ne razumljivo i stoga se da zaključiti da ja nemogu biti Rašin svedok.
Meni je važno da je Isus počeo carovati tačno od 1914 što se vidi po krvoproliću na zemlji.
sad znam da se ne trebam bojati jer je ovo raj i uživam.
A kad dođe još veća slava Armagedon onda ćemo još više blagostanja u tom carstvu imati.
Jest brate gore bila gužva oko prestola koji će Bog sesti na čiju stolicu ali od kad počeše svetski ratovi meni odmah lakše.
Ti bracika odgovaraj ostalim učesnicima na pitanja a mene zanemari.Oni imaju pitanja a ne ja.

Usput znaš da ajkula guta sitne ribe i baš te nađe.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 17:35 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel to znaci od 1914 se Isus bori protiv smrti, placa i td.... :(

da li je Isus pravio razliku prilikom Vecere Gospodnje, ko smije a ko ne smije jesti sa njim?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
jel to znaci od 1914 se Isus bori protiv smrti, placa i td.... :(

da li je Isus pravio razliku prilikom Vecere Gospodnje, ko smije a ko ne smije jesti sa njim?

Bar bi tebi trebalo biti jasno o čemu govorim, za razliku od pravoslavnih i katolika ti se koristiš Pismom, pa bi po pismu morao znati redoslijed događaja i biblijska proročanstva, ona ispunjena i ona čije ispunjenje čekamo.
Što se tiče tvog pitanja "ko smije, a ko ne smije jesti s njim", riječ je o uzimanju simbola, dakle, ko smije uzimati simbole?
Ko je sudjelovao u večeri koju je isus uspostavio nedugo prije svoje smrti? Njegovih 11 vjernih apostola kojima je rekao: "Ja sklapam sa vama savez, kao što je moj Otac sklopio sa mnom savez, za kraljevstvo (Luka 22:29). Svi su oni bili pozvani da s hristom imaju udjela u njegovom nebeskom Kraljevstvu (Jovan 14:2, 3). Svi oni koji danas uzimaju te simbole od hljeba i vina također bi trebale biti osobe koje Hrist uzima u ovaj 'savez za kraljevstvo'. Dakle to su oni koji imaju nebesku nadu tzv. malo stado (Luka 12:32). Cijelokupan broj trebao bi iznositi 144 000 (Otkrovenje 14:1-3). Izabiranje članova ove grupe započelo je 33. n. e. danas je vrlo mali broj onih koji sudjeluju u tome jer je popunjavanje pri kraju.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 18:55 
staromodan
Korisnikov avatar

nebesku nadu svi imaju, nebeski poziv je svima dostupan..

Luka 12:32 nema veze sa nebeskom nadom, niti sa odabirom il Vecerom..

kako moze znati neka osoba da je uzeta u savez..recimo ti i ja smo JS, ti kazes da si uzet, a meni kazes da ja nisam..medjutim ja ti takodje tvrdim da sam i ja uzet u savez..

o 144000 necu ni da pricam, jer sam pricao ranije i nema potrebe..

prvi Hristovi ucenici su nastavili sa Vecerom i nisu govorili nikome ti smijes, ti ne smijes..

naravno da je tad 12 ucenika bilo pozvano, al si rekao na drugoj temi da im je Isus ostavio sljedece "idite i naucite"...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
kako moze znati neka osoba da je uzeta u savez..recimo ti i ja smo JS, ti kazes da si uzet, a meni kazes da ja nisam..medjutim ja ti takodje tvrdim da sam i ja uzet u savez..

Oni su pomazani svetim duhom i jednostavno to znaju, ja naprimjer sebe ne mogu zamisliti bilo gdje drugo osim na zemlji i u zemaljskom obliku, oni imaju drugi poziv i ja to ne mogu shvatiti, niti oni mogu opisati taj osjećaj, to bi bilo jednako da nekom ko nema čulo okusa pokušavaš objasniti kakav okus ima čokolada, a taj ne osjeća ni slatko, ni slano, ni kiselo, ti ljudi jednostavno pod uticajem duha svetog osjećaju taj poziv i to iskažu uzimanjem simbola, da li jesu ili nisu to samo Bog zna.
spavac je napisao:
Luka 12:32 nema veze sa nebeskom nadom, niti sa odabirom il Vecerom..

ovaj redak govori o "malom stadu", a Jovan 10:16 nam kaže da postoje i "druge ovce", tj. drugo stado ili veliko mnoštvo. Koja su to dva stada i po čemu se razlikuju?
"Ne boj se, malo stado, jer dopalo se vašem Ocu dati vam kraljevstvo" (Luka 12:32)
"Vidio sam i gle! Janje [Isus Hrist] stoji na gori Sion [na nebu: vidi jevrejima 12:22-24] i s njim 144 000 koji imaju njegovo ime i ime njegova Oca napisano na svojim čelima... I pjevaju novu pjesmu... i niko nije mogao naučiti tu pjesmu osim 144 000, koji su kupljeni sa zemlje"
Zapazi da se ovde radi u Luki o malom stadu kojem će Otac dati Kraljevstvo, a u Otkrovenju vidimo Hristove suvladare kojih ima ograničen broj. Šta je onda sa "velikim mnoštvom" o kojem govori Otkrovenje 7:9, 10, da li oni također idu na nebo tj. da li imaju nebesku nadu=
Otkrovenje ne kaže za njih kao što kaže za 144 000, da su "kupljeni sa zemlje" da budu sa Hristom na nebeskoj gori Sion.
Njihov opis kako 'stoje pred prijestoljem i pred Janjetom' ne mora nužno ukazivati na mjesto, nego na priznato stanje. (usporedi Otkrovenje 6:17; Luka 21:36) Izraz "pred prijestoljem" (grčki: enopion tou thronou doslovno: "u vidokrugu prijestolja") ne zahtijeva da oni budu na nebu. Njihov položaj je jednostavno u Božijem "vidokrugu", a on kaže da s neba posmatra ljudske sinove (Psalm 11:4 usporedi Matej 25:31-33; Luka 1:74, 75; Dj. ap. 10:33)
'Veliko mnoštvo na nebu' o kojem govori Otkrovenje 19:1, 6 nije isto što i "veliko mnoštvo" iz Otkrovenja 7:9.
Ovi koji su na nebu nisu opisani kao da su iz "svakog naroda" ili da pripisuju svoje spasenje Janjetu; to su anđeli. Izraz "veliko mnoštvo" upotrebljava se u Bibliji u različitim kontekstima (Marko 5:24; 6:34; 12:37).

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 20:45 
staromodan
Korisnikov avatar

vodje znaju da su pomazane S.D i to im daje pravo da jedino oni uzimaju Veceru...ma daj salis se..

carstvo il kraljevstvo u Jevandjelima takodje znaci i znanje..

Jevrejima 12:22-24 ne pise 144000 ili sam ja coraf..

pricamo o Veceri....ako je 1914 otpocela Hristova vlast sto se pridrzavate Vecere, ako je Isus dosao? e da, jel ti ono rece da je takodje od 1914 Sotona zbacen na zemlju?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
vodje znaju da su pomazane S.D i to im daje pravo da jedino oni uzimaju Veceru...ma daj salis se..

carstvo il kraljevstvo u Jevandjelima takodje znaci i znanje..

Jevrejima 12:22-24 ne pise 144000 ili sam ja coraf..

pricamo o Veceri....ako je 1914 otpocela Hristova vlast sto se pridrzavate Vecere, ako je Isus dosao? e da, jel ti ono rece da je takodje od 1914 Sotona zbacen na zemlju?

Kakve vođe, to može uzeti ko hoće, ako se tako osjeća.

Nisam ni rekao da piše, već usporedi stavak iz Otkrovenja koji sam citirao (Otkrovenje 14:1-3) sa jevrejima 12:22-34

Da tad je Sotona zbačen na Zemlju i tad je počelo "jao zemlji"

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ako je 1914 otpocela Hristova vlast sto se pridrzavate Vecere, ako je Isus dosao?

Ne razumijem ovo Isus došao?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:39 
staromodan
Korisnikov avatar

de malo prati fabulu... :D

zasto se vjernici kod JS ne osjecaju da mogu uzeti Veceru...

aj ja ti dam stih da je Sotona pao za vrijeme 1 vj dok je Isus bio na zemlji..Luka 10:18... :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
de malo prati fabulu...

zasto se vjernici kod JS ne osjecaju da mogu uzeti Veceru
Misliš simbole, pa vjerovatno jer ne vide sebe u vječnom životu na nebu već na zemlju, oni koji sebe vide i imaju nadu za nebeski život uzimaju simbole (hljeb i vino)
spavac je napisao:
aj ja ti dam stih da je Sotona pao za vrijeme 1 vj dok je Isus bio na zemlji..Luka 10:18.

Šta ćemo s Otkrovenjem 12:6-10, ustvari cijelo 12 poglavlje, ako je Sotona pao dok je isus bio na zemlji, ko je Mihajlo i ko je zbacio sotonu?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:21 
Veteran
Veteran

Brate Spavacu

To što si pročitao u pismu gde piše da onaj ko jete telo i pije krv ima zajednicu sa Hristom kod njih nema to zaboravi.
Klopa važi samo za one što smeju da se nadaju a to su oni što prođoše kurs za propovednike.
Mrzi me sad da preturam po knjigama ali nešto kratko je bilo dali 6 ili 8 nedelja i eto ga učitelj sa nadom.
Njihovo pređašnje učenje je bilo da je Isus došao kao ne vidljiv po onoj Isusovoj izreci da je carstvo u nama i da nije vidljivo.
Onda korekcija u biće vidljivo i to kroz ratove.Dakle Isus čekao gore dok se zbaci satana i konačno posle 19 vekova čekanja Isus uspeva da ugrabi napuštenu stolicu a taj slavni momenat carstva se vidi u svetskim ratovima na zemlji odnosno zbacivanju satane.

Armagedon će po njima biti na celoj zemlji i svi će postradati samo će ostati ..znaš ko..pogađaj JS. Tako je.
3 stvari su kojima oni nastupaju.
1. Govore kako jedino oni znaju pravo Božije ime i dadoše sebi naziv svedoci.
2.Armagedon sve uništava pa ko želi spasenje mora biti drug član istih.
3. Pokupili nešto Jevrejskih datuma i način odevanja koriste kao znak sluga.

uz sve to imaju par desetina stihova koji se moraju naučiti numerički da bi se istreslo pred potencijalnog kandidata i zbunilo ga tako poznavanje brojeva a onda sledi strah od Armagedona zatim ime Jehova i uplašenu osobu odmah vrbuju dok je strah nije prošao.
Oni su inače jedini pripadnici 144000 i još fali poneki svedok koji će uzeti večeru i pun broj a nikako da napune 144000 iako ih ima što uzimaju večeru nekoliko puta više ali šta ovčica sve mora da zna osim da da neki novčić i dovede još robova čikama.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 12:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lavić opet laže u ime svog gospodara.
Ako nešto tvrdiš onda to tvrdi na temelju Biblije, a ne na temelju toga šta ti misliš, a ja nešto ne vidim stavke koji podupiru to što ti govoriš ili negiraju nešto u šta vjeruju JS, a oni vjeruju samo u ono što piše u Bibliji, evo ilustrirat ću ti kako se lako JS opravdaju pred napadima sotoninih slugu:
lavić je napisao:
1. Govore kako jedino oni znaju pravo Božije ime i dadoše sebi naziv svedoci.

'"Vi ste moji svjedoci', kaže Jehova, a ja sam Bog'" Jehovin najistaknutij svjedok, Isus Hrist smatrao je velikom čašću što može nositi Božije ime i objavljivati ga drugima (pročitaj 2.Mojsijeva 3:15; Jovana 17:6; Hebrejima 2:12). Ustvari Isus je nazvan 'Vjerni svjedok' zato što je objavljivao ime svog Oca (Otkrovenje 1:5; Matej 6:9).
Pravi hrišćani imaju opunomoćenje od Isusa Hrista da čine učenike od ljudi iz svih naroda.
Kako bi prilikom tog poučavanja jasno ukazali na pravog Boga, za razliku od lažnih bogova naroda? Jedino tako da upotrebljavaju njegovo ime, kao što to čini i sama Biblija (Matej 28:19, 20; 1.Korinćanima 8:5,6).
Jovan 17:26 "Objavio sam im [svojim sljedbenicima] tvoje ime i objavit ću ga. Da ljubav kojom si ti mene ljubio bude u njima i ja u zajednici s njima"
Djela apostolska 15:14 "Šimon je temeljito ispripovjedao kako je Bog po prvi put obratio pažnju narodima, da bi iz njih izabrao narod za svoje ime."
Zapitaj se koji narod objavljuje Božije ime, a ko su oni što to ime skrivaju od ljudi, čak su ga izbacili i iz Biblije?
lavić je napisao:
2.Armagedon sve uništava pa ko želi spasenje mora biti drug član istih.

Ovo su tvoje riječi pogledajmo šta Biblija kaže, prvo ko će biti uništen:
Danilo 2:44 "Nebeski će Bog podići kraljevstvo... Ono će smrviti sva ova kraljevstva, a samo će stajati do nedoglednih vremena".
Otkrovenje 19:17, 18 "Vidio sam i jednog anđela kako stoji na suncu, i vikao je jakim glasom i rekao svim pticama što lete posred neba: 'Dođite sakupite se na veliku večeru Božiju, da jedete od mesa kraljeva i od mesa vojskovođa i od mesa moćnika i od mesa konja i onih koji na njima sjede i od mesa slobodnjaka i robova, malih i velikih."
1.Jovanova 2:16, 17 "Sve što je u svijetu - želja tijela, želja očiju i upadljivo isticanje svojih životnih sredstava - ne potječe od Oca, nego potječe od svijeta. Osim toga, svijet prolazi, a tako i želja njegova, a tko tvori volju Božiju ostaje zauvjek"
Otkrovenje 21:8 "a strašljivima i onima koji su bez vjere i onima koji su odurni u svojoj prljavštini i ubojicama i bludnicima i onima koji vrše spiritizam i idolopoklonicima i svim lažcima dio će biti u jezeru ognjenom koje gori vatrom sumpornom. To znači drugu smrt"
Da vidimo sada ko će preživjeti?
Dakle iz već citirane 1. jovanove 2:16 vidimo da oni koji tvore volju Božiju ostaju zauvjek.
Rimljani 10:13 "ko god prizove ime Jehovino bit će spašen". Jesu li to oni koji ga namjerno skrivaju?
Otkrovenje 7:9, 10, 14
lavić je napisao:
3. Pokupili nešto Jevrejskih datuma i način odevanja koriste kao znak sluga.

Kakvih datuma? Oni obilježavaju samo jedan datum, a to je 14. nisan i to jer je Hrist to zapovjedio kad je uspostavio 14 nisana Gospodinovu večeru tad je rekao "ovo činite meni na spomen" (Luka 22:19)
Nego se ti zapitaj ko je zadržao sve moguće poganske datume i sve poganske običaje i revno ih obilježava i praktikuje?

Počni koristiti Pismo, jer ovako ispadaš smiješan i jadan, a evo i zašto bez Biblijskih osnova lažno optužuješ te ljude Ustvari već si postavio tu tezu kako njih niko ne voli a evo i zašto:
"Ako vas svijet mrzi, znate da je mene mrzio prije vas. Kad biste bili dio svijeta, svijet bi volio ono što je njegovo. No, pošto niste dio svijeta, nego sam vas ja izabrao iz svijeta , zato vas mrzi svijet" (Jovan 15:18, 19; vidi i 1.Petrova 4:3, 4). Biblija pokazuje da cijeli svijet leži pod vlašću sotone; on je glavni podstrekač lažnog optuživanja i progonstva (1.jovanova 5:19; Otkrovenje 12:17)
Isus je također rekao svojim učenicima: "Bit ćete predmetom mržnje svih naroda radi mog imena" (Marko 13:13). Riječ 'ime' ovdje znači da je Isus službeno mesijanski Kralj. Progonstvo dolazi zbog toga što Jehovini svjedoci njegove zapovjedi stavljaju ispred zapovjedi bilo kojeg zemaljskog vladara.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 13:23 
Veteran
Veteran

Ovo ne pišem radi tebe jer ti ne želiš iz zamke u kojoj si da izađeš već upozoravam druge da provere da li su ta silna pozivanja na PISMO stvarna ili se iza tog krije nešto perfidno.

Govorite samo o Jehovi i u tom imenu nalazite spasenje a Pismo kaže da ,,nema drugog imena datog ljudima pod nebog...osim jednog a ti Mary pogodi koje je to ime i u kojem telu se Bog javi.
Isus je za vas rukotvorina kao Adam sem ako niste za par godina i to promenili.

Ovamo negiraš da vam je ime Jehova argument a potom serviraš niz potvrda onog što ja rekoh.

Na moju prezentaciju vaše nauke o Armagedonu ti nizom citata potvrđuješ ono što ja rekoh.
Svedoke čika Raše su naučili da budu radosni kad im neko kaže da ne stoje na istini a ako ih isteraju iz stana to je radost veća pa zašto im uskratiti radost?
Isus je to rekao da se trebaju radovati oni što trpe radi ISTINE a ne radi laži.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Laviću ti nemaš pojma o čemu pišeš.
Daj već jednom uzmi Bibliju u ruke i na temelju Biblije optužuj i iznosi argumente, jer ovako kao što ti pišeš je smješno, a smješno je da odgovaram Biblijskim stavcima jer ti ih očito ne čitaš, tebi i tvojim vjerovanjima je izgleda Biblija smrtni neprijatelj, a predrasude su ti pomračile um :wink:
Opusti se malo, zaviri u Bibliju, pusti se Ljudske nauke i raznih svetitelja, velimirovića, radovana i uroša, a i raše kog stalno pominješ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]