banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2010, 09:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Tresla se gora, rodio se miš. I dalje kao novinari(priučeni) i narod dokazujemo svoj primitivluk i dalje smo po ko zna koji put, pocuclali priču o nekakvom sukobu dok mi i Federacija smo u kurcu u svakom smislu. U suštini jedna neinteresantna priča o primitivluku nekih ljudi koja netreba uopšte da nas interesuje a kamoli da se svrstvamo na nečiju stranu. U principu ovakvih priča treba više da bi se o glupostima moglo graktati, odnosno skretati sa pravih i bitnih tema(nečija će prodaja/gledanost porasti, to je sigurno).
Što se tiče mene ja bih političare banovao za konstantni off topic i spam. Također i novinare kao njihov istrument izvršavanja ovih gluposti. :evil3:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 02:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne shvatam kako se Udruženje novinara BiH moglo svrstati na samo jednu stranu. Oba su novinari.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 02:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
filozof sa vrbasa je napisao:
Ne shvatam kako se Udruženje novinara BiH moglo svrstati na samo jednu stranu. Oba su novinari.

tako sto je Jovic nasrnuo na Vidovica a ne obrnuto, pa novinari su bili svjedoci oni najbolje znaju sta se tu desilo, tako da ove izjave Vidovica cine se kao pokusaj da se opravda to sve.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ali nedvosmisleno je dokazano da su u pitanju privatne stvari, a ne novinarska profesija.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Novinarima su privatne jedino porodične stvari (isključivo njihove vlastite porodične stvari). Sve ostalo ide u rok službe. Novinar je novinar 24 sata dnevno. Isto kao i pisac. Ili vojnik. Ili političar.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
filozof sa vrbasa je napisao:
Ali nedvosmisleno je dokazano da su u pitanju privatne stvari, a ne novinarska profesija.

Ovaj drugi vjerovatno nije član bh novinara, pa otud takva reakcije dotične udruge :lol:

Il' je možda član nekog drugog udruženja novinara - ima ih desetak, maybe rivalskog udruženja, ili, još gore, možda nije član nijednog udruženja :confused2:

Inače, to udruženje bh novinari je imalo lijepu ideju - da udruže novinare iz BiH. Ono, bratstvo i jedinstvo, multietiĆnost, itd.
Međutoa, kako to biva u svim udrugama, ubrzo su se pokoškali, pa tako članova iz RS je sve manje i manje i manje i manje i manje...

Inače, bh novinari su stali više puta iza novinara FTV-a, ali imaju jako čudnu politiku pa se tako, ako se dobro sjećam, nisu sjetili osuditi jezik mržnje ove medijske kuće.

A ovo je ipak sukob dva novinara, tako da, ako neko treba reagovat' to treba da budu drugi organi :wink: (ono... sud, milicija...)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]