banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 19:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2010, 17:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Mar 2010, 17:45
Ovdje cemo se okupljati svi mi, koji cemo skupljati najnovije i toliko iscekivano izdanje PANINI albuma sa samoljepljivim slicicama, sa tematikom Mundijala, koji ce ovog ljeta biti odrzan u Juznoj Africi. Mozete pisati sta vam nedostaje i koje duplikate imate od slicica, a ako nas se u dogledno vrijeme skupi respektabilan broj, mozemo organizovati i javne razmjene, po ugledu na: Beograd, Novi Sad, Nis...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mogu li se vec kupiti slicice?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 12:22 
Voajer
Voajer

Ocekuju se na kioscima u toku ove sedmice! U Srbiji se vec uveliko prodaju, tako da smo sada mi na redu!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 12:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2003, 09:26
Ne znam, ja sam razocaran prodajom Paninija kod nas. Inace sam sakupljac Panini slicica jos od 1982 ali za prethodno EP 2008 sam odustao jer su prodavci imali tek male kolicine kesica, a za SP 2006 sam na kraju morao da idem u BG za razmjenu.
Sad sam uzeo ovaj Bonartov i on je po licenci neke britanske kuce i nije los...bar ima kesica na svakom kiosku.
Ako je neko raspolozen za razmjenu nek posalje PM.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 12:47 
Voajer
Voajer

Bacago je napisao:
Ne znam, ja sam razocaran prodajom Paninija kod nas. Inace sam sakupljac Panini slicica jos od 1982 ali za prethodno EP 2008 sam odustao jer su prodavci imali tek male kolicine kesica, a za SP 2006 sam na kraju morao da idem u BG za razmjenu.
Sad sam uzeo ovaj Bonartov i on je po licenci neke britanske kuce i nije los...bar ima kesica na svakom kiosku.
Ako je neko raspolozen za razmjenu nek posalje PM.

Svaka cast na komentaru! Ovdje kod nas, PANINI je potpuno zapostavljen i bacen na margine, od ovih raznih karikatura, jednostavno ne moze da dodje na red. Potpuno se slazem za ovaj Bonartov album (i ja sam ga kupio) odlicno je uradjen. Posebno mi se svidja onaj prvi dio albuma o prethodnim Mundijalima, kao i one pricice na kraju o legendama Svjetskih prvenstava. Trenutno nemam duplikata, ali cim dobijem koji, javljam ti se!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Mar 2010, 22:07
Slicice su u prodaji od danas :)
ja sam ih kupovao preko puta opstine a ima ih i u mojoj lokalnoj prodavnici :)
ako tko bude za mjenjanje neka se javi :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kolika je cijena paketica?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Bacago je napisao:
Ne znam, ja sam razocaran prodajom Paninija kod nas. Inace sam sakupljac Panini slicica jos od 1982 ...

He, he, dječak. Weltmeisterschaft 1974. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
ponki je napisao:
Slicice su u prodaji od danas :)
ja sam ih kupovao preko puta opstine

Dobro je, vec sam pomislio da popovi dilaju slicice :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 06:04 
Voajer
Voajer

V@nja je napisao:
Kolika je cijena paketica?

cijena je 0,70KM a u paketicu ima 5 slicica...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:01 
Voajer
Voajer

50 zalijepljenih, 4 duplikata (brojevi: 116, 290, 528 i 597) :evil3:

STRATOKASTEL je napisao:

Takodje imam sve PANINI albume od Minhena 1974 (mislim na svjetska i evropska prvenstva), sa izuzetkom USA 94, koje uopste nije ni dolazilo kod nas! Kada se okupljamo da mjenjamo duplikate? Ako nemate nista protiv, mogli smo zakazati sastanak 9. aprila (sledeci petak), evo npr. na parkingu kod parka Mladen Stojanovic (pored teniskih terena)? AKo neko ima bolji prijedlog za lokaciju, neka napise?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 15:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E jbg reci put pisem isti odgovor (dok upisem sta hocu moram ponovo da se logujem)
Elem....

Citiraj:
He, he, dječak. Weltmeisterschaft 1974.

Pa sta ces, mora neko i to biti :D
Mada smo svi svrstani u tu kategoriju, zahvaljujuci hobiju, bar po mojoj zeni :D :D :D

U svakom slucaju, razmjena moze kad i gdje se dogovorite/mo.
Inace ovaj album radi AS Sport (Bonart) po licenci Guliver/Getty Images London i do sada
sam skupio 300 (od 400) sa oko stotinjak duplih sto je vise nego odlicno u odnosu na Panini
Ne nagovaram vas da se prebacite (ja bi skupljao Panini da znam da ce biti kesica) nego trazim
jos nekoga za razmjenu :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 16:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Inace sa jednog od foruma u Srbiji
Citiraj:
Upravo sam se vratio kuci sa primjerkom svog PANINI albuma WORLD CUP SOUTH AFRICA 2010! Moram iskreno reci, da sam pomalo razocaran! Kvalitet albuma je vec po staroj dobroj klasici vise nego solidan, medjutim slicice su mi nesto mutne, kao da im se boja malo razvodnila i razlila. Takodje su slicice (za moj ukus) premalene, vjerovatno zato sto su za svaku reprezentaciju nagurali po 17 igraca+amblem?! U albumu (definitivno) ima 638 slicica + 2 slicice sa brojevima 000 i 00. Nema nijedne reprezentacije u kojoj su po dva igraca na jednoj slicici...eto to bi bili neki prvi utisci i zapazanja! Problem je sto ovdje (u Republici Srpskoj) i dalje nema slicica u slobodnoj prodaji, tako da sam trenutno ostao na gotovo praznom albumu (uz njega dodje 6 slicica). Nadam se da ce vec od ponedeljka biti u mogucnosti da kupujem slicice...

Da li je ovo stvarno ovako? Ne mislim za prodaju vec izgled albuma.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 22:28 
Voajer
Voajer

Citiraj:

U svakom slucaju, razmjena moze kad i gdje se dogovorite/mo.
Inace ovaj album radi AS Sport (Bonart) po licenci Guliver/Getty Images London i do sada
sam skupio 300 (od 400) sa oko stotinjak duplih sto je vise nego odlicno u odnosu na Panini
Ne nagovaram vas da se prebacite (ja bi skupljao Panini da znam da ce biti kesica) nego trazim
jos nekoga za razmjenu :D

Svaka cast legendo, ja sam (trenutno) nalijepio tek oko 100-tinjak slicica u AS SPORT (Bonart) i imam oko 10-ak duplikata! Ali do sledeceg petka (9. aprila) skupicu ja toga jos, pa se onda vidimo na parkingu kod parka Mladen Stojanovic da uradimo neku vecu razmjenu! 100% si u pravu za PANINI, ovi nasi kiosci nabave jedan, maksimalno dva kontigenta slicica i to je to, ko se snasao-super, ko nije-ko ga j..e! Ja sam trenutno u panini album zalijepio oko 150 slicica i imam samo 6 duplikata, tako da cu najvjerovatnije kompletnu platu spiskati na slicice (nece mi biti prvi put :D ).

[/quote]
Da li je ovo stvarno ovako? Ne mislim za prodaju vec izgled albuma.[/quote]

Album nije spektakularan, ali nije bas ni toliko los! Slicice jesu premalene, ali to je stara paninijeva boljka na koju sam se vec navikao i oguglao :-?

Dakle ljudi, skupljamo li se definitivno 9. marta na parkingu kod parka Mladen Stojanovic (i ako skupljamo) u koliko sati vam najvise odgovara???

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 10:57 
Voajer
Voajer

meni fali jos 45 slicica...a imam dooosta duplih...
mijenjanje moze ali ako ce slijedeci petak moze li biti to kasnije poslije podne..

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 11:00 
Voajer
Voajer

sleeper je napisao:

Takodje imam sve PANINI albume od Minhena 1974 (mislim na svjetska i evropska prvenstva), sa izuzetkom USA 94, koje uopste nije ni dolazilo kod nas! Kada se okupljamo da mjenjamo duplikate? Ako nemate nista protiv, mogli smo zakazati sastanak 9. aprila (sledeci petak), evo npr. na parkingu kod parka Mladen Stojanovic (pored teniskih terena)? AKo neko ima bolji prijedlog za lokaciju, neka napise?

meni trebaju 290 i 597... i mijenjao bih se rado...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 19:18 
Voajer
Voajer

[/quote]

meni trebaju 290 i 597... i mijenjao bih se rado...[/quote]

Nista se ne brini druze, vidimo se onda u petak na parkingu kod parka, dobio sam jos nekih duplikata, pa cemo izvrsiti neku vecu razmjenu!!!

Sto se tice termina, evo recimo neka to bude u 18h, da li vam odgovara???

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:46 
Voajer
Voajer

sleeper je napisao:

meni trebaju 290 i 597... i mijenjao bih se rado...[/quote]

Nista se ne brini druze, vidimo se onda u petak na parkingu kod parka, dobio sam jos nekih duplikata, pa cemo izvrsiti neku vecu razmjenu!!!

Sto se tice termina, evo recimo neka to bude u 18h, da li vam odgovara???[/quote]

moze li ovo okupljanje u cetvrtak???

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
sleeper je napisao:

STRATOKASTEL je napisao:

Ja sam jedan od rijetkih :D koji je skupljao Paninijev album iz 94 :D Izasle su samo u BG i to valjda samo u jednom lancu kioska, inace te godine je uper deck preuzeo stvar u svoje ruke.
Ja ne znam da li vi imate utisak, ali meni kvalitet paninijevih slicica sve vise opada. Kada pogledate, recimo album iz 96 u odnosu na 2006, ili ovaj posljednji kvalitet slicica je prilicno los.
I polako sa razmjenom, ja pocinjem kampanju 2010, tek sutra :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:38 
Voajer
Voajer

ponki je napisao:

moze li ovo okupljanje u cetvrtak???

Aj moze u cetvrtka, nije problem. Dakle, okupljanje svih nas koji skupljamo PANINI slicice WORLD CUP 2010 je u CETVRTAK, 8. aprila u 18 casova na parkingu kod parka Mladen Stojanovic (kod teniskih terena). Osim Panini slicica, mjenjacemo (ko zeli i ko skuplja) i slicice za albumu AS SPORT (Bonart)!!! Molim vas, da potvrdite ovdje ako planirate doci!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]