Hristov je napisao:
Meni smeta jedna tvoja osobina koja se manifestuje u tome da kad neko kritikuje islam onda se pozivas na postivanje tudjih svetinja, a kad mi to trazimo od tebe onda si ti borac za pravdu i istinu. Skontaj malo sta pises i kako te ljudi dozivljavaju. Svaka tvoja pojava na forumu nagovjestava antihriscanske postove. Juce si otvorio tri takve teme, kontas li malo sta radis? I sta ja licno sad treba da ti skidam kapu za to?
I ja sam vjernik i mogu 2000 godina da ne pogledam nikoga ruzno, ali mi retorika nije usmjerena iskljucivo protiv islama.
I sta cemo sad? Kakav ti je to argument? Mislis da je to dovoljno i meni i tebi da budemo ljudne?
Ima tako ljudi na forumu koji su prave krvopije, a kad im to predbacis onda kazu: "Ja u real life nisam takav"

(i ne kontaju koliko su sami sebe ukopali time.....) Ta njihova dvolicnost tako daleko seze da sam cesto pomislio da se radi o karakterno-psihickom poremecaju, drugacije si to ne mogu objasniti.
Svi smo mi super ljudi i dobrice, nema boljih od nas, ne fali nam nista, ponekad zgresimo ali to je sitnica. Nasa religija je najbolja, nasa nacija je najbolja, nase dvoriste je najljepse, itd..
Poenta posta je: ili primaj stoicki kritiku islama od kojekakvih hriscana koji 1000 godina ne bi nikoga ruzno pogledali, i nemoj traziti od drugih da ne rade ono sto ti radis, ili ostavi hriscane na miru ako ne mozes nista konstruktivno da im porucis.
Kako antikršćanske, zato jer ti to tako doživljavaš ?
Isto kad ti 10 000 puta na ovom forumu kažeš da ti Kur'an nema smisla, jel neko to od tebe doživio kao antiislamski ? NIJE ! Samo sam prenio tuđe riječi onakve kakve i jesu, jesam ja napao koga ?
Neki ljudi ovdje prije svoje vjere brane svoj ego, i takvi se daju primjetiti.
Ja sam musliman, da smatram kršćanstvo istinom bio bi kršćan.
Ja kažem da je laž da su razapeli Isusa, hoćeš me ubiti sad jer sam "uvredio" kršćanstvo ?