Vader je napisao:
Probao na brzinu, nemam vremena da detaljno zagledam, nisam skontao borbu, razbio me onaj

Nađi vremena

Borba je turn-based ali sa najkompleksnijim (u dobrom, taktičkom smislu) sistemom borbe koji sam do sada vidio u RPG-u. Tip oružja, metal od kog je napravljeno, oklop protivnika, skilovi,.... sve to utiče na ishod. Da bi postao šampion arene, moraš se svakom protivniku prilagođavati a opcija za probati je mnogo. Ako što rekoh, borba nije samo klikanje, moraš razmisliti o sledećem potezu. Ko je igrao Fallout, zna o čemu govorim - samo što je Fallout beba od 3 godine u poređenju sa AoD. Sve akcije u borbi, koja je potezna, koštaju te određeni broj AP-ova, kojih opet imaš u zavisnosti od dexterity-a, itd... Tako da kada praviš lika, odaberi jedan pravac i specijalizuj se. Čak i tada, imaćeš protivnika koji će zahtjevati da stalno mjenjaš taktike... Ma ja evo danas probao drugog lika i poptuno drugačiji doživljaj borbe...

Momci su napravili fenomenalan posao a to je samo COMBAT demo. Puna igra će imati mnogo više od borbe, mnoštvo Choice & Consequence-a, svaki quest u igri će imati 5-6 a nekad i više načina da se završi... Ma ne moram vam ništa pričati - pogledajte kod njih na sajtu o tome šta igra nudi te na forumima teme "Lets play AoD" podforuma gdje developer igra sa likom i postuje screenshotove na forumu, tako da možeš vidjeti dijalog i opcije koje se nude...
Da... mala napomena: igrači koji ne vole RPG u kom moraš čitati dijalog - zaobiđite AoD

P.S.
Igra uopšte nije hardverski zahtjevna, može se bez problema igrati na računarima od prije 10ak godina