banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2010, 01:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Upravo dobijamo vijesti iz policijske stanice Rudo, gdje su nasi eksperti za dedukciju pronasli sledecu vijest o prvom svjedoku zlocina
i osobi koja je poslednjih par mjeseci bila najbliza paru Kapisoda/Pajcin>

Citiraj:
Ceca podnela prijavu protiv Karamele

Piše:J. D. Ljutić

Udovica Željka Ražnatovića Arkana, najveća srpska folk diva, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović,
podnela je MUP Srbije krivičnu prijavu protiv NN lica, koje ju je danima uznemiravalo i SMS-ovima, preko mobilnog telefona, slalo uznemirujuće i preteće poruke.
Tačnije, kako njoj lično, tako i njenoj i Arkanovoj maloletnoj deci, sinu Veljku i ćerkici Anastasiji!

Da zlo bude veće, proverom telefonskog listinga i pomenutih SMS, ispostavilo se da je “preteći” momak ni manje,
ni više, nego Cecin dojučerašnji prijatelj – imitator Goran Stojićević Karamela!

Ovu vest, za Reviju 92, potvrdio je i Cecin menadžer, Sreten Radović, koji kaže:
- Ceca je, pre izvesnog vremena, na svoj mobilni telefon primila niz vulgarnih, uvredljivih i veoma pretećih SMS poruka – kaže Radović.
- One su je uznemirile i zbog toga se odlučila, što inače nije Cecin običaj, da ih prijavi policiji.

Tako se dogodilo da je, najpre, Ceca policiji podnela prijavu protiv NN lica zbog uznemiravanja i pretnji.
Ne dugo zatim, pošto je Arkanova udovica saslušana u prostorijama beogradskog “29. novembra”,
policija pokrenula detaljnu istragu u kojoj je, kako objašnjava njen menadžer, utvrđeno da je glavni akter nemilog događaja upravo – Karamela.

- Policija je identitet osumnjičenog, kako smo obavešteni, utvrdila na osnovu serijskog broja njegovog mobilnog telefona.
Pretpostavlja se da je Karamela, u svoj mobilni, ubacio drugu karticu i onda, iz neobjašnjivih razloga, Ceci slao preteće i uvredljive poruke – priča Radović.
- Na žalost, Ceca nije ni slutila ko joj sve to radi, a kad je saznala da je u pitanju Karamela, njen, kako je mislila, prijatelj, još više je bila iznenađena i šokirana.

Goran Stojićević Karamela je, po otkrivanju, pozvan na saslušanje u policiju.
Izjavio je da je bio “pijan” kad je Ceci slao poruke, kao i da će joj se “izviniti” zbog neprijatnosti kojima je bila izložena, objašnjava Cecin menadžer.
Inače, nesporazum između Arkanove udovice i poznatog imitatora datira od pre šest meseci, kad je Ceca izostala iz njegove TV emisije “Servis Karamela” na bijeljinskoj televiziji. Kulminirao je, nedavno, na privatnom veselju kod pevačice Mire Škorić.

Tom prilikom je, navodno, Karamela, otvoreno, pred ostalim gostima, javno izvređao Cecu.
Kao svaka dobra domaćica, Mira je, iako i sama poprilično uvređene i ljuta, pokušala da smiri strasti i upozorila Karamelu na ponašanje,
na šta joj je ovaj, navodno, odgovorio i čak i pripretio rečima:

- Crnke su, a takav im je i život!
Baš me boli k.... za Cecu! Baš bih voleo da mi zafali dlaka s glave, pa da onda, otvorim Pandorinu kutiju!”
- rekao je Karamela i tim rečima upozorio Cecu i Miru, inače...

Ostalo je do danas nejasno kako su, pojedinosti o nemilom incidentu, dospele u javnost.
Šta se dogodilo da se Karamela promeni i tako postupi, ostaje do daljeg, tajna.
Ali, očigledno je da, kad popije, sve više gubi razum i kočnice.
Nije Ceca, na žalost, jedina sa kojom se u poslednje vreme sukobio.
Pored nje, Karamela se zamerio i s Draganom Mirković, Mirom Škorić, Vesnom Zmijanac...

Tokom proteklog vikenda, mobilni telefon Gorana Stojićevića Karamele, bio je isključen.

PRIJATELJSTVO
Potvrđeno u “Sablji”
Sve ovo se, tvrde upućeni, Arkanovoj udovici ni malo nije dopalo, te je stoga, odbila da dalje, na bilo koji način, komunicira sa poznatim imitatorom i svojim, nekadašnjim, dobrim prijateljem. Koji joj je, bezrezervno, kad je hapšena u policijskoj akciji “Sablja” 2003. godine, pružio veliku podršku i pomoć. Ceca mu je, zbog toga, bila vrlo zahvalna i trudila se da taj njegov gest, pomene u svim svojim javnim nastupima, dok Stojićević nije propuštao priliku da je naziva “najvećom zvezdom bivše Jugoslavije”.

Dakle, kao glavnog svjedoka (jedini navodno cuo da je Kapisoda prijetio "samoubistvom")
i kao osobu koja je navodno poslednjih dana "mirila" "posvadjani" par,
imamo osobu sa ozbiljnim psihickim problemima, sklonu agresivnom i patoloskom ponasanju...
(da ne ulazimo u to sto za zivot zaradjuje oblaceci se kao zensko...)

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 18 Mar 2010, 02:08, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
pistolj stavljen u usta Kapisodi slucajno opalio

:roll:

A mozda su i igrali Ruski rulet ( bas je dosadno utorkom popodne... ).

Izvinjavam se na crnom humoru, ali bila bih slobodna primijetiti da bi posmatraci iz CSI Han Pijesak trebali malo smanjiti dozivljaj.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne, nego je na Vozdovcu lokalnim glavonjama guranje pistolja u usta u cilju zastrasivanja nesto kao "dobar dan" (zivio sam tamo)

Nije nemoguce, pazi:

- Kapisoda je po svjedocenju komsija Pajcinovu maltretirao i proganjao par dana,
prvo doslo do vece svadje pri raskidu, sutradan se morala zakljucati i nije htjela da ga pusti u stan na sta je on provalio vrata.
Nakon intervencije policije izjavila je da joj je zao sto ih je zvala jer su upravo policajci procurili vijest novinarima.

Dakle, sledeca krizna situacija- ne zove policiju zbog straha od skandala, nego nekog od poznanika - "zestokih momaka",
a hvala Bogu svaki od njih bi oberucke poletio da ispadne vitez prema Pajcinovoj.

Oruzije pronadjeno u stanu je pistolj CZ M88, koji je revidirana verzija starog "tetejca" samo u kalibru 9mm.
Iskusniji strijelci nalaze dosta zamjerki ovom modelu pistolja - losa ergonomija, nepreciznost, kalibar,
navlaka prilikom pucanja moze da ustine za kozu izmedju palca i kaziprsta itd.),
dakle iz igre ispadaju svi koji profesionalno barataju oruzjem i svi ozbiljiji poznavaoci oruzja,
(mozda osim negog djeteta vojnog lica, bas zbog toga sto je snaznija i kvazimodernija verzija Tokareva)
Crnogorci imaju strasno dugu tradiciju sa oruzjem i tesko da bi se neko takav odlucio za nabavku CZ M88,
vec upravo neko kome je "utoka" statusni simbol, tacnije nesto "za vitlanje".

Samo ostavljam otvorene sve opcije...a vi ste prvi poceli sa sest strana komentara, pa reko da malo zakuvam... ;)

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 18 Mar 2010, 02:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 02:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
A je.ate lipi ovo ko Agata Kristi
Nije slucajno sto se on preziva Kapisoda

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 02:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidje li braco sta nesanica uradi od coJeka...:D :D :D

By the way>

Citiraj:
- Moji preci su bili graničari. Čuvali su obronke Lovćena prema moru, Boki Kotorskoj branili ih od Austro-Ugarske - priča Kapisoda.
- Moje prezime potiče od dve italijanske reči "kapo" i "soldi". "Kapo" je šef, a "soldi" su pare.
Taj moj predak je bio glavni u selu, kod njega su bile pare, on je bio trgovac.
Odrastao je u patrijarhalnoj porodici u kojoj je otac uvek bio strog.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 02:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Ne, nego je na Vozdovcu lokalnim glavonjama guranje pistolja u usta u cilju zastrasivanja nesto kao "dobar dan" (zivio sam tamo)

Nije nemoguce, pazi:

- Kapisoda je po svjedocenju komsija Pajcinovu maltretirao i proganjao par dana,
prvo doslo do vece svadje pri raskidu, sutradan se morala zakljucati i nije htjela da ga pusti u stan na sta je on provalio vrata.
Nakon intervencije policije izjavila je da joj je zao sto ih je zvala jer su upravo policajci procurili vijest novinarima.

Dakle, sledeca krizna situacija- ne zove policiju zbog straha od skandala, nego nekog od poznanika - "zestokih momaka",
a hvala Bogu svaki od njih bi oberucke poletio da ispadne vitez prema Pajcinovoj.

Oruzije pronadjeno u stanu je pistolj CZ M88, koji je revidirana verzija starog "tetejca" samo u kalibru 9mm.
Iskusniji strijelci nalaze dosta zamjerki ovom modelu pistolja - losa ergonomija, nepreciznost, kalibar,
navlaka prilikom pucanja moze da ustine za kozu izmedju palca i kaziprsta itd.),
dakle iz igre ispadaju svi koji profesionalno barataju oruzjem i svi ozbiljiji poznavaoci oruzja,
(mozda osim negog djeteta vojnog lica, bas zbog toga sto je snaznija i kvazimodernija verzija Tokareva)
Crnogorci imaju strasno dugu tradiciju sa oruzjem i tesko da bi se neko takav odlucio za nabavku CZ M88,
vec upravo neko kome je "utoka" statusni simbol, tacnije nesto "za vitlanje".

Samo ostavljam otvorene sve opcije...a vi ste prvi poceli sa sest strana komentara, pa reko da malo zakuvam... ;)

Ako cemo vec biti Serlok Holmsi, kontam da ako Kapisoda nikada nije rukovao oruzjem niti ga je koristio, mozda i ne bi pucao u potiljak, ovaj pucanj u potiljak mi lici na likvidaciju a ne na pucanj izazvan ljubomorom ili trenutkom bijesa.
Ali valjda ce balisticki dokazi pokazati sta se desilo, tragovi na Kapisodovim rukama itd.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 02:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ako cemo vec biti Serlok Holmsi, kontam da ako Kapisoda nikada nije rukovao oruzjem niti ga je koristio,
mozda i ne bi pucao u potiljak, ovaj pucanj u potiljak mi lici na likvidaciju a ne na pucanj izazvan ljubomorom ili trenutkom bijesa.
Ali valjda ce balisticki dokazi pokazati sta se desilo, tragovi na Kapisodovim rukama itd.

Bravo, to je i mene navelo da probam preispitati zvanican tok dogadjaja.
Ako tehnicari odrade svoj posao kako treba i ako otkriju porijeklo pistolja to ce razjasniti mnoge nedoumice.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 03:16 
Stara kuka
Stara kuka

sta zna crnogorac sta je potiljak i vas dvojica ko da je kenedi ubijen

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 07:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U duhu našeg naroda je kad se desi neka tragedija da se sve tranžira i analizira u sitna crijeva. Tada se iznosi prljav veš nastradalog i zaboravi se da je taj nastradao a žiža interesovanja prelazi u nešto sasvim nebitno pa se često ogluši o onu "o mrtvima sve najbolje".

Panem et circenses.... kao i u starom Rimu, narodu samo treba hljeba i igara.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Dakle, kao glavnog svjedoka (jedini navodno cuo da je Kapisoda prijetio "samoubistvom")
i kao osobu koja je navodno poslednjih dana "mirila" "posvadjani" par,
imamo osobu sa ozbiljnim psihickim problemima, sklonu agresivnom i patoloskom ponasanju...
(da ne ulazimo u to sto za zivot zaradjuje oblaceci se kao zensko...)

Promakla vam je sitnica koja kaze - da je stan kada je Ksenijina majka dosla pred vrata bio zakljucan iznutra. Izgleda da su eksperti za dedukciju iz Rudog ( uz to sto za ovaj zlocin optuzuju nekoga koga zvanicna istraga uopste ne uzima u razmatranje ), zakljucili da on ako mu se prohtije moze prolaziti i kroz zidove. Cestitam na dedukciji.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Tada se iznosi prljav veš nastradalog

Izvini nadji jednu jedinu rijec gdje sam rekao ista ruzno i o Pajcinovoj i o Kapisodi (a bilo je svakakvih komentara dosad).
Niko ne iznosi nikakav prljav ves, vec kad ste udarili u pisanije, sto ne bi i mi malo.
Ruzo, niko nije rekao da Karamela prolazi kroz zidove, nego da je cudno to sto je on visio ispred haustora i davao neprekidno izjave,
pa izmedju svih izjava i onu da je Kapisoda bas njemu dva dana ranije "prijetio samoubistvom", za sta niko nije cuo,
prijatelji Kapisode odgovorno tvrde da nije nikad ni imao oruzje, a gornji clanak samo konstatuje da lik nije normalan,
dakle nikakvo pljuvanje po pokojnicima, naprotiv, oni su dvoje mladih ljudi u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu,
losa konstelacija temperamenata, i svakako u pitanju je velika nesreca i gubitak mladih zivota.
Dakle, jos jednom>gdje je receno da je Karamela prvi bio u stanu? Nigdje.
Konstatovano je da je samo da je psihopata (a jeste), i da se gurao da se prikaze kao neko ko je "najblizi situaciji".

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kad sam ovo pisala nisam mislila konkretno na tvoj post, nego na opštu pojavu koju bih nazvala lešinarenje.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ovakav tragican dogadjaj ne moze proci bez raznih komentara i pokusaja da se slucaj analizira, pa iako je amaterski..niko ne "pljuje" po zrtvama i mislim da je svakome stalo da se ovaj zlocin 100% razrijesi i sazna prava istina.
i meni licno , kada bolje razmislim, je cudno sto je Kseniji pucano u potiljak..pogotovo ako ubistvo nije planirano..
A ovo sa Karamelom, pa lik nije bas cist..i ne mogu vjerovati da je on uopste poznata licnost i kao neki umjetnik.
Ima sina valjda, ozenjen je?? Nije takvima lako na Balkanu ....Ali dobro on sada nije tema, i ne treba nekog uzimati u obzir ko uopste nije u istrazi, i ne treba nikoga blatiti..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
O pucnju u potiljak, samo ako je bio u stilu Cosa Nostra. Sve ostalo je čista slučajnost. Metak na Xenia mogao je završiti bilo gdje.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
http://www.thewrap.com/article/thewrap- ... icide_3409

Evo vam jos malo materijala za SBBKBB 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nisam znao da je u svijetu to još gore.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ako mogu da doprinesem istrazi....
Spoiler:
Cocaine's a hell of a drug
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9PR_rzF8ofw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ko s' djecom liježe, upišan se budi. tako reče jedan moj prijatelj na ovo sve.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka

WinstonWolfe je napisao:
ko s' djecom liježe, upišan se budi. tako reče jedan moj prijatelj na ovo sve.

ova se ne probudi

dzaba lijeganje s djecom

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
Evo sad na BN-u prikazuju "in memoriam" intervju!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]